Autonvuokraus Italia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Italia

Italia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Italia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Italia

Autovuokraamo Italia

Autovuokraamo Italia

Etelä-Italia Euroopassa, ja on yhteinen raja Ranskan, Sveitsin, Itävallan ja Slovenian idässä.Sisällä Italian rajalla on myös lilliputti valtioita San Marinon ja Vatikaanin.  Italia Yksi alkuperäisen EU-maissa.Maa kattaa kokonaispinta-ala on hieman yli 300 000 km2 ja väkiluku on lähes 60 miljoonaa (2010).

Italia koostuu pääasiassa Appennine niemimaan suuri niemimaa Välimerellä ja kahden pääsaaren Sisilian ja Sardinian.Koillis-on Adrianmeren Kaakkois Joonianmerelle lounaassa, ja Tyrrhenanmeri Luoteis Ligurianmerelle.

Italian pääkaupunki on Rooma, jossa on noin 2,7 miljoonaa asukasta. Muita suuria ja suosittuja kaupungeissa Milan, Firenze, Venetsia, Napoli ja Palermo.

On olemassa paljon vuoria Italiassa. Pitkin niemimaalla – etelästä pohjoiseen – venyttely Apenniinien vuorijonon kunnes se täyttää Alpeilla, jossa jotkut Euroopan korkein vuori sijaitsee. On syytä myös olla “lepääviä” tulivuori Vesuvius Napolin lähellä ja aktiivista Etna Sisiliassa. Muuten maa leikkaavat useat joet, kuten Po (mikä on tärkeää hedelmällinen Po-joen tasangon pohjoisessa), Arno ja Tiber-joen (joka kulkee Rooman).

Italia on yksi Euroopan suosituimmista matkailukohde, koska sen rikas historia, sen monet kulttuuriaarteita ja maailmankuulun ruoka-ja viini kulttuuria. Maa on säilynyt useita muinaismuistolain (mukaan lukien kaivetut kaupungit Pompeijin Herculanum by Napoli ) – ja kaikki vanhassa keskustassa pääkaupunki Rooma on Unescon maailmanperintökohde.

Italian suurin ja vilkkain lentokenttä on Fiumicio International Airport (“Leonardo da Vinci”) Rooman ulkopuolella.Muita tärkeitä kansainvälisiä lentokenttiä Milanon lentokentältä – Malpensa ja Napolin lentokenttä – Copodichino.

Vuokra-auto kohteissa

Valikko