Autonvuokraus Calpe

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Calpe

Calpe matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Calpe. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Calpe

Autovuokraamo Calpe
Autovuokraamo Calpe

Calpe (Calp tunnetaan myös nimellä) on rannikko kaupunki sijaitsee Kaakkois Espanjassa Costa Blanca, erityisesti suurimpien kaupunkien välillä sekä Valencian ja Alicanten.Kaupungissa on noin 30000 asukasta (2010), josta yli 60% on ulkomaalaisia. Calpe sijaitsee Alicanten maakunnassa.

Calpe on alunperin vanha kalasatama, jossa viime vuosina on muutettu lomakaupungissa hallitsee korkea kerrostalo hotellit. Kuitenkin paljon historiaa säilynyt vanha kaupunki, jossa edelleen vanhan linnoituksen ovat edelleen näkyvissä. Yksi nähtävyyksistä tässä on puolustus torni ”Torreo de la Peca”. Lisäksi se piti arabien Quarter on suosittu matkailukohde. Muuten, sinun tulee ottaa aikaa vierailla arkeologinen museo, jossa on esineitä kaivauksista ja noin Calpe.

Rock ’Penon de Ifach ”on luultavasti suosituin nähtävyys Calpe. Se jakaa pisin hiekkaranta kahteen, ja on yli 330 metriä korkea. Sieltä on upeat näkymät. Se tuo mieleen kuuluisa Rock of Gibraltar – jota kutsutaan myös Calpe espanjaksi. By ”Penon de Ifach” on myös luonnonsuojelualue lintujen ja kasvien.

Rannat Calpe pidetään joitakin parhaista Costa Blanca, ja pitkin rannan ravintolat sijaitsevat lähellä toisiaan. Useat heistä erikoistunut äyriäisruokia.

Matkustajat matkustaa Calpe lasten kanssa voi olla hyvä ajatus joko ottaa kiertotietä 27 km etelään Benidorm, jossa Espanjan suurin teemapuisto (Terra Mitica) on – tai 34 kilometriä pohjoiseen ”Vergel Safari Park”.

Lähin lentokenttä on Alicanten lentokenttä sijaitsee noin 76 km etelään Calpe.