Autonvuokraus Toledo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Toledo

Toledo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Toledo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Toledo

Autovuokraamo Toledo
Autovuokraamo Toledo

Toledo sijaitsee keskeisellä Espanjassa Käytössä joen Tajo – noin. 70 km lounaaseen Espanjan pääkaupungin Madridin.Kaupungissa on noin 83000 asukasta (2011), ja on pääoman autonomisen Castilla-La Mancha.

Toledo on hyvin vanha kaupunki, se oli tärkeä asema jo Rooman aikoina. Kaupunki oli muuten sen suuri kukoisti keskiajan lopun, kun se oli Espanjan toiseksi suurin (jälkeen Córdoba ) – ja väestö olisi sitten ollut lähes 200000.

Toledo on erityisen tunnettu teräksen tuotantoa, ja tässä se on tehty miekkoja ja terät jatkuvasti vuodesta Roman kertaa. Nykyään se on matkailu, joka on vallannut ensisijaisena tulonlähteenä.

Useimmat historiallisiin nähtävyyksiin Toledo sijaitsee vanhassakaupungissa – joka sijaitsee idyllisellä sijaitsee kalliolla. Noin keskellä on suuri osa kaksinkertainen seinät keskiaikainen hyvin säilynyt – ja seinien sisällä, voimme löytää monia esimerkkejä suuri maurien ja juutalaisten arkkitehtuuri pitkin kuvankauniista, kapeita katuja.

Korkeimpaan kohtaan istuu vaikuttava Alcázarin. Toinen hallitseva rakennus on femskipede katedraali goottilainen tyyli, pystytetty välillä 1226 ja 1493. Se on tunnustettu etäisyydeltä koska sen kaksi tornia, ja sisällä katedraali, voit kokea useita merkittäviä teoksia, kuten kuuluisa El Greco. On muuten yksityinen El Greco museosta Toledon.

Yli joen Tajo voi kävellä pari erittäin vanhoja siltoja. Tunnetuin näistä – Alcántarabroen – rakennettiin roomalaiset ja sitten 800: n uudistetut maurien. Toledon vanha keskusta on täynnä Unescon World Heritage List.

Lähin lentokenttä on Madrid-Barajas International Airport, joka sijaitsee noin 98 km koilliseen Toledo.