Autonvuokraus Oviedo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Oviedo

Oviedo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Oviedo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Oviedo

Autovuokraamo Oviedo
Autovuokraamo Oviedo

Oviedo on pääkaupunki Pohjois-Espanjan Asturian alueelle. Kaupunki sijaitsee välissä jokien Nalón ja Nora, ja on noin. 225000 asukasta (2010). Oviedo yhdessä naapurimaiden kaupunkien Gijón ja Avilés yksi Espanjan suurimmista ja tärkeimmistä teollisuuden aloilla.

Mukaan perinne antoi Oviedon on perustanut kaksi munkkia 761 On kuitenkin havaittu näyttöä siitä, että ihmiset ovat asuneet täällä jo antiikin aikana.

Oviedo on monia arkkitehtonisia nähtävyyksiä tarjota. Ensisijaista on upea katedraali ”San Salvador” alkaen 1288. Remains of vanhempi katedraali 800s sijaitsevat rakennuksen ja koko kompleksi on Unescon maailmanperintökohde. On olemassa myös useita muita mielenkiintoisia kirkkoja Oviedo, mukaan lukien ”Let Balesquida” kappeli 1200 ja ”Basilica de San Julian de los Prados.” Myös luostarin ”San Vicente” alkaen 700S mainittu. Se taloa arkeologinen museo Asturias.

Muuten, on olemassa myös joitakin merkittäviä ei-uskonnollisia rakennuksia kaupungin – myös paviljonki ”Santa Maria del Naranco” (alun perin osa palatsi monimutkainen 800: n), suihkulähde ”La Foncalada” (myös 800: n), kaupungintalo (”Casa Consistoral ”) peräisin 1662 ja Vanha tori” El Fontán ”, joka rakennettiin noin aika Town Hall.

Lähin lentokenttä on Asturias Airport sijaitsee 47 km luoteeseen Oviedo.