Autonvuokraus Fuerteventura

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Fuerteventura

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Fuerteventura tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Fuerteventura kauttamme.

Fuerteventura-opas

Fuerteventura on espanjalainen saari, joka sijaitsee Atlantin valtamerellä Afrikan rannikolla ja on Toiseksi suurin Canaryn saarista. Saarella on noin 116 800 asukasta. Suurin kaupunki on Puerto del Rosario.

Saari on vain 97 kilometrin päässä Afrikasta ja sillä on aavikkomaisema– jossa tuuli on kuljettanut hiekkaa Atlantin valtameren yli Saharasta. Ilmasto on kuiva ja lämmin, lämpötila laskee harvoin alle 18 asteen ja nousee harvoin yli 32 asteen. Se on lämpiminTä Canarysaarilla ja sillä on noin 300 päivää auringonpaistetta vuodessa.

Luonnonkasvillisuutta ja villieläimiä on vähän, eikä saarella ole makeaa vettä. Vuohia muuten voidaan nähdä paljon – saarella on kaksi kertaa enemmän vuohia kuin ihmisiä. Valkoinen vuohenjuusto majeros valmistetaan täällä ja se tunnetaan kansainvälisesti hyvästä maustaan.

Korkein kohta on Pico de Zarza 807 metrin korkeudessa merenpinnasta, joka sijaitsee aivan etelässä.

Saarella on nauhoitettu kohtauksia maailmankuuluista elokuvista Star Wars ja Wonder Woman 2 sekä useita musiikkivideoita.

Luonnonkasvillisuutta ja villieläimiä on vähän, eikä saarella ole makeaa vettä.

Nähtävyyksiä

Fuerteventura tunnetaan pääasiassa upeista rannoista, jotka ovat Euroopan parhaita. Valkoinen hienorakeinen hiekka ja kristallinkirkas turkoosi vesi houkuttelevat saarelle lisää turisteja. Rantoja on yhteensä 152, joten on mahdollisuus löytää oma ranta. Aavikkomaisema on suojeltu, joten se on koskematon toisin kuin Gran Canarian miniaavikko.

Surffaajat kaikkialta maailmasta suuntaavat ”Euroopan Havaijille” kokeakseen aallot. Saari on vesiaktiviteetin paratiisi! Parhaat surffausrannat löytyvät itärannikolta ja Corralejon kaupungista. Elämää veden alla tulisi myös tutkia ja veneretkiä tuntemattomalle ja asumattomalle Isla de Lobosin Canary-saarelle, jossa on hyvät mahdollisuudet snorklaukseen. Useat virastot järjestävät sekä valassafareita että delfiinisafareita oppaan kanssa, jossa voit kokea läheisen yhteyden delfiineihin. Ajuyn kaupungissa voit kokea jännittäviä luolia , jotkaolivat aiemmin piilotettuja paikkoja merirosvoille.

Historiallisessa Betancurian kaupungissa voit tehdä edestakaisia matkoja moniin muinaisiin uskonnollisiin rakennuksiin. Saksalaisen insinööri Gustav Winterin toisen maailmansodan aikana rakentama Villa Winter on tutustumisen arvoinen, täällä on monia tarinoita talosta.

Surffaajat kaikkialta maailmasta suuntaavat ”Euroopan Havaijille” kokeakseen aallot.

Tutustu Fuerteventura autonvuokraus

Fuerteventura on melko jännittävä saari tutkia autonvuokraus. Täältä löydät monia miellyttäviä pieniä kalastajakyliä,ja vuoret tarjoavat mukavan kontrastin monille rannoille ja merelle. Fuerteventuralla ei ole asianmukaista näyttää etäisyyksiä eri ehdotuksiin. Etäisyydet eivät ole koko maailma, ja ihmiset päättävät pysyä eri paikoissa. Jos esimerkiksi ajaisit pysähtymättä Corralejon ja kaukana etelässä olevan Morro Jablen välillä, matka vie sinut selvästi alle 2 tunnissa.

Corralejo – Saaren suurin lomakohde

Fuerteventuran pohjoiskärjessä sijaitsee Corralejo. Tämä on ehkä saaren suosituin merenrantakohde ja lomakohde. Itse kaupungissa on mukava ja vanha viehätys sen yläpuolella. Siellä on useita hyviä ruokapaikkoja, kunnollisia ostosmahdollisuuksia ja joitain nähtävyyksiä, joita voi olla mukava saada heidän kanssaan. Suuri muuttopaikka on kuitenkin valtava hiekkaranta ja dyynit, jotka sijaitsevat aivan Corralejon vanhan sataman eteläpuolella. Täällä se on yli 8 kilometriä liituista valkoista hiekkaa, ja koska tie kulkee rantaa pitkin, on helppo valita, mihin haluat asettua. Helpoin ja mukavin on pysäköidä yhteen suurimmista hotelleista, jotka sijaitsevat lähellä Corralejoa. Sitten sinulla on ravintoloita, baareja, wc: tä, suihkuja, aurinkotuoleja ja aktiviteetteja.

Corralejossa on yli 8 km liituvalkoista rantaa.
Morro Jablessa on saaren kauneimpia rantoja.

Morro Jable – Fuerteventuran eteläkärki

Fuerteventuran pohjalla sijaitsee Morro Jablen vanha kalastajakylä. Täältä löydät joitakin saaren hienoimmista rannoista, ja ne menevät enemmän tai vähemmän yhdessä aina Costa Calman merenrantakohteeseen, joka on lähes kolme mailia pohjoisempana. Kaupunki on melko hiljainen, ja sitä suosivat enimmäkseen perheet, jotka lomailevat Fuerteventuralla. Täällä on useita hyviä ravintoloita, joitain nähtävyyksiä ja paljon tekemistä rannalla. Ehkä suosituin aktiviteetti on mennä Morro Jablesta Pico de la Zarzaan. Tämä on saaren korkein kohta ja 807 metriä merenpinnan yläpuolella. Muihin Canary-saariin tutustumista on lautta Morro Jablesta sekä Gran Canarialle (Las Palmas) että Teneriffalle (Santa Cruz).

Fortaleza del Tostónin majakka.

El Cotillo – Kalastajakylä ja lomakeskus

El Cotillo on pieni kaupunki, joka sijaitsee saaren luoteispuolella. Paikka on erityisen suositeltava surffaajien keskuudessa ,koska täällä Atlantin valtameri on haastava. Alueella on kuitenkin useita hyviä uimapaikkoja, kuten La Concha ja Los Lagos, jotka sijaitsevat El Cotillon pohjoispuolella. Siellä rannat ovat ihania, ja vesi on hiljaisempaa kuin kauempana kaupungin eteläpuolella, ja löydät useita uimaan sopivia laguuneja. El Cotillossa on edelleen ihmisiä, jotka elävät kuin kalastajat, ja voit nauttia siitä yhdessä kaupungin miellyttävistä ravintoloista. Nähtävyyksistä erottuu vanha ja vahvistettu majakka Fortaleza del Tostón. Se on rakennettu 1790-luvulla ja on edelleen käytössä.

Mirador de Morro Velosa – Yksi saaren parhaista näköalakoista

Saarella on useita upeita näköalapisteitä, jotka ovat erityisen suosittuja niille, jotka haluavat katsella auringonlaskua kauniissa maisemassa. Monet ihmiset suuntaavat paikkoihin, kuten Barranco de los Canarios, mutta monet näistä menevät pois pahoinpidellyltä radalta, ja siten jotain, jota sinun pitäisi välttää autonvuokraus. Parempi vaihtoehto on siis ajaa Mirador de Morro Velosaan. Hotellissa on pieni kahvila, josta on ilmiömäiset näkymätja joka on avoinna klo 10.00-18.00 kaikkina päivinä paitsi sunnuntaina ja maanantaina. Tämä on lähellä Betancurian kylää, joka on myös matkan arvoinen.

Mirador de Morro Velosan näkökulmasta ilmiömäiset näkymät.

Oasis Park – Vierailla La Lajitan eläimillä

Vaikka La Lajitan Oasis Park saattaa ensisijaisesti palvelee nuorimpia, puisto on myös aikuisten tutustumisen arvoinen. Tämä on luultavasti Kaunein eläintarha Canary Islandsissa,ja siihen on myös kiinnitetty melko kasvitieteellinen puutarha. Eläintarhasta löytyy yli 3000 eläintä, jotka kuuluvat yli 250 lajiin. Niitä saa ruokkia, jos ostaa sopivia karkkeja omista omista kioskeistaan. Joka päivä puistossa on useita esityksiä, ja erityisesti näyttely petolintujen kanssa on todella kokemus. Viikon paras päivä pysähtyä Oasis Parkissa on sunnuntaisin. Sitten on myös markkinat, joissa paikalliset käsityöläiset ja taiteilijat myyvät luomuksiaan.

Saaren teillä on yleensä hyvä ajaa ja sinne on helppo päästä.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Fuerteventuran päätiet ovat yleensä hyviä, ja saaren ympäri on melko helppo ajaa. Huomaa kuitenkin, että monet liikenneympyrät ovat melko uusia päivämäärän mukaan, ja monet saaren asukkaista eivät käytä liikenneympyrköjä, kuten olemme tottuneet. Tässä on oikoteitä, ja kenellä on ajo-oikeudet, näyttää olevan epäselvää joillekin kuljettajille.

Pikkukaupunkien sisältä voi olla vaikea löytää kadunvarsipysäköintiä, mutta yleensä pysäköintipaikkoja on suurempia. Asiakkaat voivat myös käyttää hotellin pysäköintitilaa vieraillessaan saaren eri rannoilla.

Katso, missä ajat Fuerteventuralla

Huomioithan, että vuokra-auton vakuutus on yleensä voimassa vain silloin, kun ajat tienpinnalla. Tämä on erityisen tärkeää Fuerteventuran kaltaiisilla saarilla, joilla monet saattavat tuntea houkutusta ajaa esimerkiksi Cofeten rannalle. Tässä tapauksessa osa tuosta ajosta ajetaan karkeassa maastossa, eikä todellakaan päällystetyillä teillä. Tämän seurauksena saatat olla vastuussa vahingoista onnettomuuden sattuessa tai autovahingon sattuessa, ja jotkut autovuokraamot voivat veloittaa tällaisista asioista lisämaksuja.

Muistathan myös selvittää autovuokraamolta etukäteen, jos haluat viedä autosi lautoilla jollekin muille Canary Islands -saarille.

Sinun pitäisi pysyä poissa hiekkarannoille vuokra-autolla.

Lentokenttä

Fuerteventuran lentokenttää kutsutaan myös El Matorralin lentokentäksi, ja se sijaitsee rannikolla aivan saaren pääkaupungin Puerto del Rosarion eteläpuolella. Lentokentällä palvelee vuosittain hieman alle 6 miljoonaa matkustajaa, joista suurin osa on rantalomalla jättömatkailijoita. On vain yksi terminaalirakennus, jossa on käytävä toisessa kerroksessa, ja tuloaula pohjakerroksessa.

Autonvuokrausta tarjoavat yritykset ovat kaikki kokoontuneet terminaalirakennuksen tuloaulaan. Tällä hetkellä on yhdeksän pelaajaa, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar ja Sixt, sekä pari espanjalaista ja saksalaista autovuokraamoa.

  • Lentokentältä Puerto del Rosarioon on 5,5 kilometriä, ja ajat pätkän 5 minuutissa.
  • Lentokentältä Saaren pohjoiskärjen Corralejoon on noin 37 kilometriä ja ajoaika noin 30 minuuttia.
  • Lentokentältä Morro Jableen saaren eteläkärjessä on noin 86 kilometriä, ja ajoaika noin 1 tunti ja 15 minuuttia.