Autonvuokraus Portugali

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Portugali

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Portugali tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Portugali kauttamme.

Portugalin opas

Bilutleie Portugal
Portugali Autonvuokraus

Portugali sijaitsee Iberian niemimaalla Lounais-Euroopassa ja rajoittuu pohjoiseen ja itään Espanjaan. Maalla on rannikkoa länteen ja etelään kohti Atlantin valtamerta. Portugalissa on noin 10,7 miljoonaa asukasta (2010).
Pääkaupunki Lissabon sijaitsee maan lounaisosassa ja siinä on 475 000 asukasta. Lissabon sijaitsee kauniilla paikalla Tejo-joen pohjois rannalla – noin 15 km: n päässä Atlantin valtamerestä.

Muita portugalin suuria kaupunkeja ovat Porto (235 000 inb.) ja Amadora (182 000 inb.).

Portugalin luonto on vaihteleva, ja Tejojoki – joka jakaa maan kahtia – erottaa Pohjois-Portugalin vuoristomaiseman Etelä-Portugalin tasangoille. Kaukana etelässä maisema kohoaa jälleen parilla korkealla vuoristoalueella, ennen kuin se uppoaa jälleen Portugalin eteläisimmällä alueella – Algarven rannikolla. Manner-Portugalin lisäksi maahan kuuluvat myös Asorenen ja Madeiran tulivuorisaaristot Atlantin valtamerellä.

Portugali on hyvin vierailtu lomamaa. Monet haluavat kokea Lissabonin kulttuurikaupungin, joka tunnetaan myös monista museoista ja jännittävistä historiallisista rakennustöistä luostareiden ja linnoitusten kanssa. Suosituimmat matkailukohteet muualla löytyvät Algarven rannikolta ja Madeiran saarelta.

Portugalin tärkein lentokenttä, Lissabonin kansainvälinen lentokenttä,sijaitsee aivan pääkaupungin vieressä. Muuten Faron lentokenttä Algarven rannikolla ja Madeiran kansainvälinen lentokenttä Funchalissa Madeiralla ovat tärkeitä lentokenttiä monille tilauslentoyhtiöille.

Pääkaupunki Lissabon on kuuluisa monista museoista ja jännittävistä historiallisista rakennuksistaan luostareiden ja linnoitusten kanssa.

Ajaminen Portugalissa

Portugalissa ajamisesta on tullut viime vuosina huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa. Maa on käyttänyt huomattavia resursseja tieverkon parantamiseen, ja viranomaiset ovat toteuttaneet toimenpiteitä, kuten vähentäneet onnettomuuksien määrää liikenteessä. Siitä huolimatta sinun pitäisi ajaa hieman puolustavasti Portugalin teillä kiinnittäen erityistä huomiota vuoristossa ja rannikolla kulkevat maalaistiet. Siellä niukat käännökset, huomaamaton mäenhuippu ja sääolosuhteet voivat tehdä kyydistä hieman haastavampaa.

Matkapuhelimen käyttö on kielletty moottorin käydessä, ellet käytä sitä handsfree-nätisti.

Liikennesäännöt Portugalissa

 • Portugalissa aja tien oikealla puolella.
 • Ajovalot ovat pakollisia autossa tunneleissa ja päiväsaikaan näkyvyyden vähenemisen vuoksi.
 • Se on pakollinen päiväsaikaan ajovaloilla pimeän tultua.
 • Matkapuhelimen käyttö on kielletty moottorin käydessä, paitsi handsfree-näppiä.
 • Se on pakollinen turvavyöllä kuljettajalle ja matkustajille.
 • Alle 12-vuotiaiden (tai alle 150 cm: n) lasten tulee aina käyttää hyväksyttyjä lasten turvalaitteita, jotka sopivat lapsen pituuteen ja painoon.
 • Lapset eivät saa istua etupenkillä.
 • Alle 3-vuotiaat lapset, jotka ovat hyväksytyllä turvaistuimella, voidaan sijoittaa etupenkille, jos auton turvatyyny tällä puolella on poistettu käytöstä. Tämän jälkeen tuolin on oltava selkäpäin kohti ajosuuntaa.
Nopeusrajoitukset ovat Portugalissa 90 km/h, ellei toisin mainita.

Nopeusrajoitukset kohteessa Portugali

Jos toisin ei määritetä, sovelletaan seuraavia rajoituksia:

 • Kaupungit: 50 kilometriä tunnissa
 • Maalaistiet: 90 km/h
 • Nelikaistaiset tiet kaupunkialueilla: 100 kilometriä tunnissa
 • Moottoritiet: 120 kilometriä tunnissa

Alkoholin raja Portugali

Portugalissa ajaminen ei ole sallittua, jos veren alkoholipitoisuus ylittää 0,5° (0,5 g/l). Jos alkoholipitoisuus on yli 0,5, saat sakot ja saatat takavarikoida ajokorttisi.

Suositellut autonvuokrauspalvelut

Yksi tärkeimmistä eduista tutkia Portugali autonvuokraus on, että etäisyydet ovat yleensä lyhyitä. Tiet ovat myös jatkuvasti hyviä, eikä jonoihin ja raskaaseen liikenteeseen yleensä tarvitse tuhlata aikaa. Maassa on kaunis ja monipuolinen luonto, monia kauniita kaupunkeja ja kyliä sekä ainutlaatuisia nähtävyyksiä, jotka ovat vierailun arvoisia. Tässä muutamia suosituimmista kyydeistä.

Lissabonin ja Porton välinen rannikkotie

Ehkä paras ajomatka vuokra-autollasi Portugalissa kulkee maan kahden suurimman kaupungin, Lissabonin ja Porton, välillä. On mahdollista ajaa venytys kotimaassa vain 2 tunnissa ja 30 minuutissa, mutta sitten ryöstät itsesi monenlaisiin hienoihin kokemuksiin. Jos aloitat Lissabonissa, ota ensin vihje Sintraan ja tutustu siellä kauniisiin huviloihin, palatseissa ja puistoissa. Sitten voit ajaa Cabo da Rocalla,joka sijaitsee Euroopan mantereen länsiosassa. Matkalla pohjoiseen kohti Portoa on lähes loputon valikoima maalauksellisia kyliä sekä rannikolla että kotimaassa, rantoja, linnoja, kirkkoja ja luostareita sekä muita nähtävyyksiä, joita voit ajaa. Voit esimerkiksi kylpeä Praia Baian rannalla Espinhossa,nähdä Obidosin keskiaikaisen kaupungin,tutustua Mira de Airen yli 150 miljoonaa vuotta vanhoihin luoliin ja vierailla Tomarin kirkossa, joka oli temppeliritarien kotipaikka 1100-luvulla ja on Unescon maailmanperintökohde.

Keskiaikaisella Obidosin kaupungilla on paljon jännittävää historiaa.

Serra da Estralan vuorijonta on Portugalin korkein. Opastettuja kierroksia voi nauttia sekä kävellen että ratsailla.

Serra da Estrela

Serra da Estrela on Portugalin korkein vuorijontaja ainoa paikka maassa, jossa voit hiihtää talvella. Kansallispuisto tunnetaan erittäin kauniina, korkeilla huipuilla, syvillä laaksoilla,virtaavia jokia, joissa on monia laguuneja, jotka ovat erinomaisia kylpemään kesällä. Eläin- ja kasvielämä vaihtelee koskemattomassa luonnossa. Alue on yksi Portugalin suosituimmista kohteista. Siellä on useita leirejä, guidede turer i nasjonalparkenjotka tarjoavat opastettuja kierroksia kansallispuistoon joko jalkaisin tai ratsailla, ja vuorten juurella on useita kauniita kyliä. til fots eller på hesteryggen Etäisyys Serra de Estrelaan ei myöskään ole pelote, melkein riippumatta siitä, missä maassa olet. Lissabonista vietät tuskin 3 tuntia autonvuokrausta.

Costa Vicentina

Portugalin lounaiskärjessä sekä Odeceixen ja Burgaun kylien välissä on costa vicentina. Suuri osa tästä kuuluu Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentinan kansallispuistoon. Täältä löydät maiseman, joka on enimmäkseen täysin koskematon ja kuvattu erittäin kauniiksi. Erityisesti monet rannat houkuttelevat ihmisiä. Hiekka on puhdasta ja kultaista, siellä on yleensä vähän ihmisiä, ja rantoja ympäröivät kalkkikivikalliot, jotka tarjoavat suojaa tuulelta. Ihmiset matkustavat myös tänne vaeltamaan tai ratsastamaan hevosilla rannikollaja vierailemaan joissakin Costa Vicentinan hiljaisissa ja maalauksellisissa kalastajakylissä. Jos ajat Lissabonista, matka kestää hieman yli pari tuntia, kun taas Algarven rannikolta etäisyys on huomattavasti lyhyempi.

Odeceixen ranta sijaitsee idyllisesti kultaisella hienolla hiekalla.

Douron laakso on kuuluisa viinitarhoista. Tässä on mahdollisuus viininmaistajaisiin ja kursseihin.

Douron laakson viinitarhat ja kylät

Vale do Douro on laakso, joka kulkee, missä Douro-joki virtaa matkalla Portoon. Alueella on mikroilmasto, joka tekee siitä erittäin hedelmällisen, ja osa alueesta sopii erityisen hyvin rypäleiden viljelyyn. Tätä laakson osaa, Douro Vinhateiroa, pidetään yhtenä Portugalin tärkeimmistä viinialueista, ja se on Unescon maailmanperintökohde. Monilla tiloilla on majoitusta ja ravintoloita, ja ne järjestävät tietenkin viininmaistajaisia ja viinikursseja. Laaksossa sijaitsevien monien kylien, kuten peso da Réguan, jossa on erittäin hyvä viinimuseo, Lamego, joka on yksi Portugalin kauneimmista kaupungeista, ja Pocinho, jossa voit käydä arkeologisessa Puistossa Vale do Coa. Siellä voit nähdä useita tuhansia luolamaalauksia, jotka ovat jopa 24 000 vuotta vanhoja ja jotka tunnustetaan myös osaksi maailmanperintökohdettamme.

Algarven rannikko

Algarven rannikolla on helppo lähteä retkille autonvuokrausta varten, osittain siksi, että

Algarven rannikko on suosittu rantalomakohde.

n päästä nopeasti hyvän A22-moottoritien paikkojen väliin, joka kulkee suurimman osan rannikkokaistaleesta. Meren rannalla on kaikkea suurista lomakohteista ja kaupungeista, kuten Farosta, maalauksellisiinja pieniin kalastajakyliin. On myös kauniita rantoja, joilla on mukava uimalämpötila,mikä on tervetullutta, kun olet istunut autossa jonkin aikaa. Jos haluat harhautusta mereltä, rannoille ja merenrantakohteista,voit mennä lyhyitä kiertotietä rannikon vuorilla sijaitseviin kyliin ja kansallispuistoihin. Siellä elämä ja nähtävyydet ovat täysin erilaisia, ja ne osoittavat mukavan kontrastin siihen, mitä muuten koet alueella. Jos sinulla on tarpeeksi aikaa, voit myös harkita kiertotietä Espanjaan– esimerkiksi Cádizin ja Sevillankaupunkeihin – tai merenrantakohteet, jotka sijaitsevat kauniilla rannoilla, kuten Playa de Castilla ja Playa de Mazagon.

Yritykset, joilta voit vuokrata auton kohteessa Portugali

Portugalista löydät useita paikallisia ja kansallisia yrityksiä, jotka tarjoavat autonvuokrausta ja joista et ehkä ole koskaan kuullut. Suurimpia kansallisia toimijoita ovat esimerkiksi Portugalrent, Auto Rent Algarve, Realcar ja Amoita Car Rental. Lentokentillä, kaupungeissa ja kohteissa, joissa on eniten turisteja, löydät lähes aina suurimmat ja kuuluisimmat kansainväliset yritykset. Tähän sisältyvät Hertz, Sixt, Avis, Budget, Europcar, National ja Thrifty.

7 usein kysyttyjä kysymyksiä autonvuokrauksesta Portugalissa

Mitä vakuutuksia tarvitsen Portugalissa?

Kun vuokraat auton GoAutosin kautta, pakolliset vakuutukset sisältyvät aina hintaan. Tämä on törmäysvakuutus, varkausvakuutus ja vastuuvakuutus. Lisäksi et yleensä tarvitse lisävakuutusta, jos sinulla on riittävä matkavakuutus henkilövahinkoturvalla. Monet kuitenkin valitsevat omavastuuvakuutuksen. Voit ansaita sen ilmaiseksi maksamalla joillakin luottokorteilla tai matkavakuutuksen kautta. Muista, että ylimääräisen vakuutuksen piirtäminen tiskille, kun haet auton, on yleensä kallein ratkaisu.

Pitääkö minun toimittaa auto samaan paikkaan, jossa vuokraan sen?

Yhdensuntaiset vuokraus yleensä hyväksytään kaikissa autovuokraamoissa, mutta tietyin varoin. Yleensä se riippuu siitä, onko autovuokraamo edustettuna molemmissa paikoissa. Yksiosainen vuokramaksu vaaditaan. Maksun suuruinen voi vaihdella paljon sekä yhtiöstä yritykseen että sen suhteen, mihin haluat palauttaa auton. Yleensä yksikohtainen vuokraus on edullisempaa kuin auton toimittaminen toiseen maahan. Näet kustannukset, kun täytät tilauslomakkeen.

Voinko tuoda vuokra-autoni esimerkiksi Espanjaan?

Yleensä on hienoa ajaa vuokra-autoa muihin EU- ja ETA-maihin, lukuun ottamatta joitakin Itä-Euroopan valtioita. Kyseessä voi kuitenkin olla autoluokkaan liittyviä rajoituksia. Kysy aina etukäteen yritykseltä, jonka vuokraat.

Mikä on autonvuokrauksen ikäraja Portugalissa?

Portugalissa joillakin autovuokraamoilla on 21 vuoden ikäraja, kun taas toisilla on alhaisin raja. Autovuokraamot voivat myös vaatia, että kuljettajalla on oltava ajokortti tietyn ajan, yleensä vähintään 1 vuoden ajan. Alle 25-vuotiaiden kuljettajilta veloitetaan yleensä lisämaksu päivässä. Saat tämän maksun tarkat kustannukset tilauslomakkeessa.

Minkä tyyppinen auto minun pitäisi vuokrata Portugali?

Portugalissa on pieni merkitystä, minkä tyyppisen auton valitset. Tiet ovat hyviä, ja on hyvin harvinaista ajaa jäisissä tai lumisilla teillä tässä maassa. Valitse autosi tilantaadon mukaan ja mieluiten hyvällä ilmastointilaitella, jos olet Portugalissa kesällä.

Onko se yleistä maksukopeissa Portugalissa?

Portugalissa monet moottoritiet ovat maksuttomia. Joissakin näistä voit maksaa kortilla tai käteisellä. Viime vuosina monet moottoritiet ovat saaneet sähköisen tiemaksuristeyksen, ja lyhyet ja käteisvarat eivät ole vaihtoehto. On olemassa useita ratkaisuja maksuun teillä, joissa sähköinen tiemaksuristeys sopii kävijöille autonvuokraus. Useimmat yritykset tarjoavat tammea tietulliristeykseen, jossa summa lisätään vuokrasummaan. Vaihtoehtona on maksaa tietullit etukäteen, mitä voit tehdä postitoimistoissa ympäri maata.

Keneen otan yhteyttä, jos olen osallisena autovuokraamo-onnettomuudessa Portugalissa?

Ambulanssin, palokunnan ja poliisin hätänumero Portugalissa on 112. Soita tähän vain, jos olet ollut osallisena onnettomuudessa, jossa on henkilövahinkoja, tulipalon sattuessa tai muissa vakavissa tapauksissa ja hätätilanteissa. Ota myös yhteyttä autovuokraamoon ja/tai vakuutusyhtiöön, jota käytät.

Kohteet