Autonvuokraus Mallorca Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Mallorca Lentokenttä

Mallorca Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Mallorca Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Mallorca Lentokenttä

Autovuokraamo Mallorca Lentokenttä
Autovuokraamo Mallorca Lentokenttä

Palma de Mallorca Airport (PMI) – tunnetaan myös nimellä Son Sant Joan lentokenttä – on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Espanjan saarella Mallorca, noin 8 km itään pääkaupunki Palma de Mallorca.Lentokenttä kutsutaan espanjaksi ”Aeropuerto de Palma de Mallorca.”

Lentokenttä on 3. vilkkain Espanjassa (jälkeen Madridin ja Barcelonan ), palvelevat 21.100.000 matkustajaa vuodessa.Kesäkaudella on suuria charter täällä.

Mallorca Lentokenttä avattiin vuonna 1960 ja on yksi terminaalirakennuksen. Lentoasema on tärkein keskus lentoyhtiöt Air Berlin, Air Iberworld ja Euroopassa, ja noin 35 lentoyhtiöillä on suoria lentoja tänne 122 kansallista ja internsjonale kohteisiin.

On olemassa useita lentoaseman tilojen matkailijoille – myös kaupat (mukaan lukien tullitta store), ravintoloita, kahviloita, matkatoimistot, pankit, pankkiautomaatit, VIP Lounge, infopiste, apteekki ja ensiapuasema.Lentokenttä on sopeutunut erittäin hyvin liikuntarajoitteisille.

Ei ole hotelleja lentoasemalla, mutta voit löytää hyvän valikoiman Palman keskustasta.

Kuljetukset Mallorcan lentokentältä ja osaksi kaupungin keskustaan ​​koostuu bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Mallorca, on useita kansainvälisiä autovuokraamojen lentoasemalla sen tytäryhtiöiden – kuten Avis, Europcar, Goldcar, Hertz, National ja Sixt.