Autonvuokraus Pamplona

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Pamplona

Pamplona matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pamplona. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pamplona

Autovuokraamo Pamplona
Autovuokraamo Pamplona

Pamplona on pääkaupunki Pohjois-Espanjan alueella Navarra.Kaupungissa on noin 200000 asukasta (2010), ja sijaitsee noin 82 km kaakkoon satamakaupunki San Sebastián.

Perimätiedon mukaan Pamplona olla perusti Rooman keisari Pompey ympäri vuoden 75 eKr.Kr. nimellä Pompaelo. Vuonna 700 jKr, kaupunki valloitti arabit, ja lopussa saman vuosisadan Kaarle. Koko paljon keskiajan Pamplona pääkaupunki valtakunnan Navarran.

Loput on tehnyt Pamplona kuuluisa – ja joka on myös tärkein nähtävyys – vuosittainen San Fermin Festival (”Fiesta de San Fermin”). Se tapahtuu aikana 6 – 14 Heinäkuussa. Se on pohjimmiltaan härkätaistelu, mutta ennen tapahtumien sisälle härkätaisteluareenaa kuljettaa ns bull run kautta Pamplonan kapeille kaduille. Se on pidetty erityisen sankarillinen – klo riskin henkensä – ajaa ennen sonneja. Useita on kuollut tämän ”harjoituksen” vuosien – jopa vaurioitui pahoin.

San Fermin Festival ikuistettu Ernest Hemingwayn romaaniin, ja aurinko edetessä, joka ilmestyi vuonna 1926.Hemingway oli läsnä monta kertaa festivaaleille.

Koska San Fermin Festival oli (ja on edelleen) sellainen määräävä asema suhteessa Pamplona mainetta, voi helposti unohtaa, että kaupunki on muun muassa tarjota – kuten mielenkiintoisia arkkitehtuuria. Tärkeimmät nähtävyydet ovat kauniita myöhässä goottilainen katedraali 1700-linnoitus 1400 ja edelleen paksut keskiaikaisen kaupungin muurit.

Lähin lentokenttä on Pamplona Airport sijaitsee 6 km Rudd Pamplona keskustasta.