Autonvuokraus La Antilla

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo La Antilla

La Antilla matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on La Antilla. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

La Antilla

Autovuokraamo La Antilla
Autovuokraamo La Antilla

La Antilla sijaitsee Lounais Espanjassa – Kunnassa Lepe – ja on pieni merenrantalomakeskus noin 3000 asukasta (2011).Kaupunki sijaitsee Huelvan provinssissa ja kuuluu Andalusiassa alueella.

Kesällä väestö kasvaa merkittävästi La Antilla, kun turistit tulevat tänne aurinkoa, uida, uimaranta ja vesiurheiluun. Monet espanjalaiset lomaillessaan täällä, ja paikka on tunnettu sen puhtaan uimaveden ja sen rentouttava tunnelma. La Antilla on myös keinona golfin harrastajille, kun kaupunki on suuri 24-reikäinen golfkenttä.

Tärkein nähtävyys La Antilla on ranta, joka on 3 km pitkä ja 90 metriä leveä. Se koostuu hienoa kultaista hiekkaa. Kaupungissa on myös kaunis ranta vuorattu palmuja.

Pitkin pääkatua ”Avenida de Castilla” ovat erilaisia ​​kauppoja, baareja ja markkinoita, ja La Antilla on myös hyvä valikoima ravintoloita, hotelleja ja huvituksia.

Muutaman mailin päässä La Antilla, ”twin” resort Islantilla (2011).

5 km pohjoiseen La Antilla, Lepe on kaupunki, jossa on 27000 asukasta (2011). Täällä voit käydä kirkossa ”Iglesia de Santo Domino de Guzmán” alkaen 1300. Alueella on myös etsii torni ”Torre del Catalán” 1600-luvulta, joka on avoinna yleisölle.

Lähin lentokenttä on Faron lentokentälle, joka sijaitsee Portugalissa – 89 km lounaaseen La Antilla.Toinen vaihtoehto on Sevillan lentokenttä, joka sijaitsee 143 km itään La Antilla.