Autonvuokraus Tudela

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tudela

Tudela matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tudela. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tudela

Autovuokraamo Tudela
Autovuokraamo Tudela

Tudela on kaupunki itsehallintoalueella Navarra Pohjois Espanjassa, tarkemmin Ebrodalen.Tudela on noin. 40000 asukasta (2011).

Se on luultavasti asunut tällä alueella antiikin ajoista lähtien, mutta itse kaupunki Tuleda perusti maurien 802 jKrKr. Se oli ratkaiseva strateginen merkitys 900s. Vuonna 1119 se valloitti Christian General Alfonso. Keskiajalla – kunnes 1498 – kaikki juutalaisia ​​kiellettiin Tudela. Silti kaupunki mukaan lukien Tunnetaan koti juutalaisten tutkimusmatkailija Benjamin Tudela, joka asui 1100.

Tärkein nähtävyys Tudela, vaikkakin hieman kaupungin ulkopuolella, National Park ”baariosuus Reales de Navarro.” Se sijaitsee ainutlaatuinen maisema, ja on verrattu Grand Canyon USA.

Muuten vaikuttava Tudela katedraalin keskellä kaupungin suosituin nähtävyys. Se on rakennettu vuonna 1100, mutta on laajennettu useassa vaiheessa. Vaikuttaa siis siltä, ​​kuin rakenne erottuva sekoitus arkkitehtuuria. Tuomiokirkon kaksi tornia – romaanista ja renessanssin.

On olemassa myös useita muita historiallisia kirkkoja Tudela ja muut jäänteet keskiaikaista arkkitehtuuria – myös kahdeksankulmainen torni ”Torre Monreal” ja vaikuttava ”Palacio dekanaali” lopusta 1400, joka tänään taloa useita museo osastot.

Lähin lentokenttä on Zaragoza Airport, joka sijaitsee noin. 88 km kaakkoon Tudela.