Autonvuokraus Ibiza

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ibiza

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Ibiza tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Ibiza kauttamme.

Ibiza-opas

Bilutleie Ibiza
Ibiza Autonvuokraus

Ibiza on espanjalainen turistisaari, joka sijaitsee Välimerellä – noin 80 km Mallorcalta lounaaseen – ja kuuluu Baleaarien saarten maakuntaan. Saarella on noin 132 000 asukasta (2011), mutta kesäkaudella väkiluku kasvaa huomattavasti. Matkailu on saaren tärkein tulonlähde.

Saaren korkein kohta on La Atalya, joka on 424 metriä merenpinnan yläpuolella. Pohjoisrannikko koostuu enimmäkseen jyrkistä kallioista, kun taas etelärannikolla on enimmäkseen pitkiä hiekkarantoja. Ibizan ilmasto on kuuma ja kuiva.

Nähtävyyksiä

Ibiza on suosittu lomakohde ja sillä on suuri tilausliikenne. Auringonotto, uinti ja rannat ovat saaren tärkein nähtävyys, mutta Ibiza tunnetaan myös ”juhlasaarena” – yökerhojen baareissa ja diskoilla, jotka ovat avoinna aamunkoittoon asti.

Saaren pääkaupunki on yksinkertaisesti nimeltään Ibiza Town (Eivissa), ja sillä on noin 50 000 asukasta. Satamasta on lauttaa muun muassa Barcelonaan, Mallorcalle ja Formenteraan. Pääkaupungissa on Ibizan katedraali, jokaon peräisin 1400-luvulta. Muita tärkeitä kaupunkeja saarella ovat San Antonio Abad, Santa Eulalia del Rio ja San José.

Auringonotto, uinti ja rannat ovat saaren tärkein nähtävyys.

Tutustu Ibiza autonvuokraus

Vaikka menisit Ibizalle vain aurinkoon ja uimaan, kannattaa ehdottomasti vuokrata auto saarelta. Ensinnäkin saat paljon nopeammin ja helpommin lentokentälle ja lentokentältä. Siellä on myös helpompi nähdä joitain monista ja kauniista pienistä kalastajakylistä sekä että voit käydä kauneimpien rantojen luona. Tässä muutamia ajeluja Ibizalla.

Etäisyydet ja ajoaika Ibizalla

Etäisyys eri rannoille ja nähtävyyksiin ei ole sopiva tuoda Ibizan suhteen. Pisimmillään saari on noin 40 kilometriä ja leveimmillään noin 20 kilometriä. Siksi et todennäköisesti vietä paljon aikaa autossa, melkein minne olet menossa.

Nauti elämästä yhdessä mukavista olutpuutarhoista.

Dalt Vila – Vila d’Eivissan vanhakaupunki

Ibizan pääkaupunkia kutsutaan samalla nimellä kuin saarta, ja katalonialaisessa Eivissassa (Ibizan kaupunkia käytetään kansainvälisesti). Jos et asu täällä, tule tänne. Eivissassa on paitsi joitain tunnetuimmista yökerhoista ja kahviloista, myös paljon muuta jännittävää käsitellä. Lähde matkalle Dalt Vilaan, vanhaan kaupunkiin, joka ulottuu kaupungin keskustaa suojaavan pienen kukkulan päälle. Sieltä löydät Castell d’Eivissan linnan, vanhan katedraalin,miellyttäviä ruokapaikkoja jamonia gallerioita, museoita ja kauppoja. Dalt Vila on ihana naapurustossa yöpyä. Täällä voit istua miellyttävässä olutpuutarhassa ja nauttia näkymistä merelle ja auringonlaskuun, kun olet katselenut kauppoja ja nähtävyyksiä.

Ibizan paras juhlapaikka, mutta täällä on myös paljon muuta tekemistä!

Sant Antoni de Portmany – Kaupunki niille, jotka eivät voi istua paikallaan

Ibizan pohjoispuolella sijaitseva Sant Antoni de Portmany tunnetaan ehkä parhaiten Ibizan parhaana juhlapaikkana– erityisesti 1980- ja 1990-luvulla. Vaikka tämä on edelleen houkutteleva kaupunki juhlaleijonille, täällä on myös paljon muuta koettavaa. Kaupungissa on saaren toiseksi suurin väestö Ibizan kaupungin (Eivissa) jälkeen. Ranta S’Arenal de San Antonio,joka sijaitsee kaupungin keskustan eteläpuolella, on yksi parhaista ottaa aurinkoa ja kylpeä. Täältä on paljon veneretkiä, voit vuokrata esimerkiksi vesiskoottereja, surffilaudat ja kajakit,voit varata kalastusretkiä, osallistua luolakävelyilleja paljon muuta. Löydät myös monia hyviä ravintoloita kaupungista, hyviä ostosmahdollisuuksia ja tietysti monia parhaista yöelämän vaihtoehdoista.

Monien mielestä tämä on Ibizan kaunein ranta.

Cala Comte – Ibizan kaunein ranta

Ei liian kaukana Sant Antoni de Portmany sijaitsee mitä monet uskovat olevan kauneinranta Ibiza, Cala Comte (kutsutaan myös Platges de Comte). Autonvuokraus on helppo saada, ja seon lähes aina ilmainen niihin liittyvillä pysäköintipaikoilla. Aivan ulkopuolella on pari saarta, mikä tekee siitä matalan täällä, ja siten lähes aina mukava uimalämpötila vedessä. Tätä aluetta pidetään myös yhtenä parhaista snorklata, koska kivimuodostelmat tarjoavat suojaa monille kauniille kalalajeille. Aivan rannan takana on useita miellyttäviä ruokapaikkoja, joista on panoraamanäkymät merelle. Auringonlaskun saaminen Cala Comtessa on pakko, kun olet Ibizalla.

Puerto de San Miguel – Merirosvojen piilopaikka

Puerto de San Miguelin vanha kalastajakylä on (kuten kaikki muutkin) nykyään yksi saaren monista merenrantakohteista. Sen lisäksi, mitä tulee upean rannan, uimisen, vesiaktiviteetin ja muun kanssa, löydät täältä useita hyviä ravintoloita. Merenelävät ovat tietenkin pääpaino, ja monet saaren asukkaista menevät Puerto de San Migueliin, koska täällä se maistuu parhaalta. Kokeile esimerkiksi bullit de peixiä, jos löydät sen valikosta. Tämä on Ibizan ”kansallinen ruokalaji” ja eräänlainen muhennos, joka perustuu erilaisiin kaloihin ja äyriäisiin. Jos vierailet San Miguelissa, harkitse läheiseen Cova de Ca’n Marçà Caveen tutustumista. Luolasto oli aikoinaan pelättyjen merirosvojen piilopaikka.

Puerto de San Miguelin vanha kalastajakylä.

Sa Talaiassa – Ibizan korkein kohta

Ibizan korkein kohta löytyy Sa Talaiassa -vuoren yläosasta (nimi tarkoittaa vartiotornia katalaaniksi). Huippu on 475 metriä merenpinnan yläpuolella,ja autolla on mahdollista ajaa koko matkan. Useimmat ihmiset kuitenkin päättävät jättää vuokra-auton Sant Josep de Sa Talian kylään ja valita sitten merkityn polun sieltä. Pätkä on enintään noin 2,5 kilometriä, ja vaikka se menee ylämäkeen, suurin osa ihmisistä tekee matkan ongelmitta. Yläosasta saat näkymän kaikkialle Ibizalle, katsot viereiselle Formenteran saarelle, ja voit saada ihanan auringonlaskun tai auringonnousun, jos saavut huipulle oikeaan aikaan.

Merkityillä pysäköintipaikoilla maksat parkkiautomaateilla, joihin syötät auton rekisterinumeron.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Ibizan kaupungin kaduilla on sallittua pysäköidä, jos se on merkitty sinisellä. Jos keltaisia merkkejä on ja keltainen yhdistettynä siniseen, pysäköinti ei ole sallittua, ellei ole kylttiä, jossa on sallitut aikansa. Maksat pysäköintiautomaateilla,joihin syötät auton rekisterinumeron (ikkunassa ei ole lappua). Huomaa, että kesäpuolivuotta (kallein) ja talven puolivuotista (halvin) hinnat ovat erilaiset.

Ibizan tiet ovat yleensä hyviä, ja autoilijat ajavat enimmäkseen hienosti. On joitakin venymää, joissa tiet ovat mutkainen ja jyrkkä. Täällä sinun pitäisi ajaa hitaasti ja olla tietoinen siitä, että autot voivat kiertää joka käänteessä. Vältä myös vuokra-autolla ajamista kärryteillä, jotka menevät joillekin syrjäisille rannoille. Vakuutus ei pääsääntöisesti päde ajon aikana, ja auto voi vaurioittaa sinua.

Lentokenttä

Ibizan lentokenttä (aeroport d’Eivissa espanjaksi) palvelee sekä samannimistä saarta että naapurisen Formenteran saarta. Täällä pääset yleensä joko tilauslennoilla tai suorilla reittilennoilla useimmista Euroopan kaupungeista. Huolimatta siitä, että saari on suosittu kohde, ja matkustajia on useita miljoonia vuodessa, lentokenttä on pieni ja selkeä. Täällä on vain yksi pääte.

Tästä päivästä lähtien on 8 yritystä, jotka tarjoavat autonvuokrausta ibizalaisella lentokentällä. Nämä ovat Hertz, Avis, Europcar, Enterprise, Budget, Sixt, Goldcar ja InterRent. Kaikilla on laskurit sekä käytävällä että tuloaulassa. Vuokra-autot ovat pysäköitynä lähialueella, etkö tarvitse kuljetuspalvelua.

  • Lentokentältä Ibizan keskustaan (Vila d’Eivissa) on noin 8 kilometriä. Ajoaika on enintään 7-8 minuuttia.
  • Pisin pätkä lentokentältä, jota saarella voidaan johtaa, on Portinatxin kylään. Siellä se on enintään 43 kilometriä, ja ajat noin 40 minuutissa.
Ibizan lentokenttä.