Autonvuokraus Ibiza Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ibiza Lentokenttä

Ibiza Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ibiza Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ibiza Lentokenttä

Autovuokraamo Ibiza Lentokenttä
Autovuokraamo Ibiza Lentokenttä

Ibiza Airport (IBZ) sijaitsee 8 km lounaaseen keskustasta saaren pääkaupunki – Ibiza Town. Lentokenttä kutsutaan espanjaksi ”Aeropuerto de Ibiza” ja on kansainvälinen lentokenttä, joka on suuri tilausliikenne sesonkiaikana (toukokuu-lokakuu).

Ibizan lentokenttä avattiin matkailuliikennettä vuonna 1958, ja nykyään palvelee 5600000 matkustajaa vuodessa (2011). Noin 30 lentoyhtiötä – kuten Ryanair, Norja ja British Airways – on suoria lentoja tänne lähes 55 kohteeseen Euroopassa – myös ja Oslo, Lontoossa, Pisa ja Amsterdamissa.

Palvelut lentoasemalla kuuluu muutamia kauppoja, verovapaita myymälöitä, baareja, kahviloita ja ravintoloita. Lisäksi, infopiste, kokoustilat, valuutanvaihto laskuri, pankkeja, pankkiautomaatteja, posti, ensiapuasema ja apteekki.

Ei ole hotelleja lentoasemalla aluetta, mutta useita lähistöllä. Hieman itään lentoaseman Playa d’en Bossa, useita majoitus valita.

Lentokenttä soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille.

Päästä Ibizan kaupunkiin, voi käyttää bussilla tai taksilla. Taksit ovat ulkopuolella tuloaulassa lentokentältä. Jos haluat vuokrata auton Ibiza, useita autovuokraamojen niiden oksat lentoasemalla – kuten Avis, Hertz, Europcar ja National.