Autonvuokraus Valencia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Valencia

Valencia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Valencia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Valencia

Autovuokraamo Valencia
Autovuokraamo Valencia

Satama kaupunki Valencian sijaitsee Espanjan itärannikolla, on pääoman sekä alueen ja Valencian maakunnassa. Kaupungissa on 807000 asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla asuu lähes 1,5 miljoonaa. Näin Valencia maassa 3 suurin kaupunki (jälkeen Madrid ja Barcelona ).

Valencia sijaitsee tasaisella rannikko plain – missä joki Turia virtaa Välimereen. Kaupungissa on suuri matkailuliikennettä, ja on myös tärkeä liikenteen solmukohta. Satamasta, lautta kuuluisa turisti saarilla Ibiza ja Mallorca.Kaupungissa on myös yliopisto – joka on perustettu vuonna 1501.

On olemassa useita mielenkiintoisia matkailukohteita Valenciassa, ja vanha kaupunki on monia rakennuksia maurien tyyliin. On myös Le Seo tuomiokirkko 1200 – 1400: n, ja vieressä on 60 metriä korkea kellotorni ”El Miguelete”.

Vanhassa kaupungissa, voi myös nähdä kaksi mahtavaa portit from 1300 – 1400: n, joka on peräisin antiikin muurien. Lisäksi pitäisi ryhtyä rakentamaan ”Lonjade la Seda” 1400-luvulta.

Ulkopuolella Valencian kaupungin on moderni Science Park ”City of Arts and Sciences y de” – joka on suosittu kulttuuri – ja tiedekeskus esim. Planetaario, taidemuseo, IMAX teatteri ja akvaario.

Valencia on muuten kasvitieteellinen puutarha, eläintarha, kauniit rannat, hyviä ostosmahdollisuuksia ja vilkasta yöelämää.

Kaupungin lentokenttä – V alencia lentokenttä – sijaitsee 8 kilometriä keskustasta länteen.