Autonvuokraus Madrid

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Madrid

Madrid matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Madrid. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Madrid

Autovuokraamo Madrid
Autovuokraamo Madrid

Madrid on pääkaupunki Espanjan ja sijaitsee keskellä maata.Kaupungissa on 3,3 miljoonaa asukasta (2011), ja sijaitsee Rio Manzanares – tasangolla noin. 667 mMadrid kuuluu alueen sama nimi kuin kaupunki.

Pääoma on maan hallinnollinen ja taloudellinen keskus, ja myös merkittävä kaupan ja kulttuurin keskus. Madrid on myös tärkeä teollisuuden keskus ja rautatien napa. Kaupungin rikas kulttuurielämä houkuttelee turisteja ja asuu lukuisia museoita, gallerioita ja teattereita.

Kuuluisa jalkapalloseura Real Madrid pelaa kotimaansa otteluihin stadionilla ”Bernabeu” – joka mahtuu 110000 katsojaa.

Jotkut Madridin kuuluisimmista nähtävyyksistä ovat Vanha kaupunki kuninkaallinen palatsi ”Palacio Real” vuodelta 1764, katedraali ”Nuestra Señora de la Almudena” vuodelta 1883, taidemuseo ”Museo del Prado” (”Prado-museo”), Art Gallery ”Centro de Arte de Reina Sofia” – kanssa teoksia esim. Picasson ja Mirón ja houkutteleva avenue ”Paseo de la Castellana” – missä useat hallituksen rakennukset, arkeologinen museo ja Kansalliskirjasto sijaitsevat.

Se on myös hyvä ostos Madrid – varsinkin kadulla ”Gran Via”. Pääoman on myös vilkas yöelämä, ravintoloita, kahviloita, baareja ja yökerhoja.

Madrid on kaupunki, jossa monia hienoja puistoja, yksi kauneimmista, suurin ja vanhin Retiro Park sijaitsee aivan kävelykadun alueella Paseo del Prado. Se on rakennettu takaisin 1630-luvulla, ja se sisältää joukko veistoksia ja suihkulähteitä – ja useita mielenkiintoisia rakennuksia. Puistossa on myös suuri tekojärvi, jossa voi rentoutua soutu, jos haluat.

Lentokenttä Madridin Barajas lentokenttä sijaitsee 12 kilometriä koilliseen downtown, on Espanjan vilkkain.