Autonvuokraus Salamanca

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Salamanca

Salamanca matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Salamanca. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Salamanca

Autovuokraamo Salamanca
Autovuokraamo Salamanca

Salamanca on maakunnan pääkaupunki on sama nimi, joka sijaitsee 180 km luoteeseen Espanjan pääkaupungin Madridin.Asukasluku on noin 160000 (2011), ja kaupunki on tärkeä merkitys rautateiden risteyksessä. Muuten, matkailu on pääelinkeino, ja Salamanca saa yli miljoona kävijää vuosittain.

Kaupungin perusti kelttien noin 2400 vuotta sitten, ja on historiallisesti hallitsivat eri valtakuntia. Aikana Espanjan sisällissodassa 1930-luvun laita kenraali Francon hallitus kaupungissa.

Espanjan vanhin yliopisto sijaitsee Salamancan. Se perustettiin jo vuonna 1218. Keskustaan ​​on merkitty useita monumentaalisia rakennuksia, jotka kaikki ovat suosittuja matkailukohteita. Vanhin on roomalainen silta ensimmäisellä vuosisadalla jKrKr.

Muut historialliset rakennukset on vanha katedraali alkaen 1100, uudet katedraalia 1500 ja ”kampasimpukat talo” alkaen 1512. Myös useat keskiaikaiset luostarit ovat maininneet – kuten ”San Esteban” ja Ursulinerinneklosteret. Useat näistä rakennuksista keskittyvät pääaukiolla ”Plaza Mayor”, joka oli alussa rakennettu 1200-luvulla. Vanha kaupunki on täynnä Unescon maailmanperintölistalle, ja vuonna 2002, Salamanca asema Euroopan kulttuuripääkaupunki.

Vetovoima melko erikoinen luonto on sammakko istuu pääkallon suulla yliopistoon. Se toimitetaan perinne sanoo, että se tuo onnea paikalla kaikkien muiden pieniä muotoja koruja julkisivu.

Lähin lentokenttä on Salamanca Airport, joka sijaitsee noin 19 kilometriä itään keskustasta.