Autonvuokraus Córdoba

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Córdoba

Córdoba matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Córdoba. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Córdoba

Autovuokraamo Córdoba
Autovuokraamo Córdoba

Córdoba, maakunnan pääkaupunki Córdoban, on Argentiinan suurin kaupunki jälkeen pääkaupunki Buenos Aires.Córdoba siellä asuu 1.329.604 (2010) asukasta.

Córdoba on sisämaassa sijaitsevat aivan Argentiinassa kummallakin puolella jokea Suquía tärkeällä maatalouden alalla.Autoteollisuus on yksi tärkeimmistä teollisuudenaloista Córdoba jossa on myös tiedetään olevan Argentiinan tekninen keskus merkittävää kehitystä muun ohjelmiston.

Se on tärkeä yliopistolle kuusi yliopistoa, ja kaupunkiympäristö on ominaista opiskelijoiden. Universidad Nacional de Córdoba on Latinalaisen Amerikan toiseksi vanhin yliopisto, kun se perusti jesuiitat neljäsataa vuotta sitten vuonna 1613. Vuonna 1918, Córdoba oli paikka merkittävä yliopistokaupunki vallankumous Argentiinassa.

Kaupunki on perustettu vuonna 1573, jonka Jerónimo Luis de Cabrera, joka nimesi sen jälkeen Córdoba, Espanja.Se oli yksi ensimmäisistä siirtomaa kaupungit, mitä nyt Argentiinassa. Vuonna 2000 UNESCO julisti jesuiittojen neljänneksellä vanhan kaupungin maailmanperintökohteeksi. Vuonna 2006, Córdoba nimitettiin kulttuurivuoden Amerikassa. Ydinkeskustassa on noin St. Martins aukiolta.

Córdoba sijaitsee sen jalka vuorten ”Sierra de Córdoba” ja ei ole kaukana kaupungin useita tärkeitä matkailukohteita. Yksi niistä on Villa Carlos Paz sijaitsee järven rannalla.

Lähin lentokenttä on Ingeniero Aeronáutico Ambrosio LV Taravella International Airport 9 km pohjoiseen, koilliseen downtown.