Autonvuokraus Toulouse

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Toulouse

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Toulouse tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Toulouse kauttamme.

Toulouse-opas

Bilutleie Toulouse
Toulouse Autonvuokraus

Toulouse sijaitsee Kaakkois-Ranskassa – Midi-Pyrénéesin alueella – jossa se on Haute-Garonnen osaston pääkaupunki. Etäisyys etelään Espanjan Spania ja Andorran rajalle on suunnilleen. 175 km. Kaupunki on yhteydessä sekä Garonne-jokeen että Canal-du-Midiin (joka yhdistää Välimeren Biskajanlahteen). Siellä on elävä n. 415 000 asukasta Toulousessa (2010). Jos lasketaan lähiöihin, väkiluku kasvaa noin 800 000:een.

Toulouse sijaitsee Välimeren ja Biskajanlahden puolivälissä, ja se on aina ollut tärkeä liikenteen solmukohta. Kaupungin elinkeinoelämä on viime aikoina ollut vahvasti sidoksissa kauppaan ja teollisuuteen. Täällä lentokoneiden tuotanto on ollut erityisen tärkeää – koska Airbusin lentosirun päätukikohta sijaitsee Toulousessa. Lisäksi se on keskittynyt koulutukseen, ja Toulouse sai oman yliopiston jo vuonna 1230.

Nähtävyyksiä

Nähtävyyksiä, joita kaupunki voi esitellä, on useita mielenkiintoisia museoita,kuten ”Musée des Augustins”(alun perin 1400-luvun augustinilainen luostari), jossa on suuri kokoelma veistoksia Rooman aikakaudelta ja keskiajalta. On myös mainittava joitakin arkkitehtonisia helmiä, kuten romaaninen keskiaikainen basilika St. Serninistä. Muita keskiajan kirkkoja ovat Jacobinsin kirkko ja Pyhän Étiennen katedraali, joista jälkimmäinen alkoi 1100-luvulla. Kaupungin 1700-luvun kaupungintalo on myös suosittu äijä.

Canal du Midi rakennettiin 1600-luvulla.

Muuten Canal du Midi on merkittävä nähtävyys – kanava, joka on rakennettu jo 1600-luvulla niin, että Välimereen virtaava Garonne-joki liitettiin Atlantin valtamereen Biskajanlahdella. Kanava kulkee Toulousen ja Bordeaux’n välillä.

Tutustu Toulouse autonvuokraus

Toulouse sijaitsee alueella Ranska, joka on erittäin jännittävä tutkia autonvuokraus. Se on lyhyen matkan päässä kaupungista Pyreneille ja Espanjaan sekä moniin kauniisiin pieniin kaupunkeihin ja jännittäviin nähtävyyksiin Occitanien alueella. Alla on valikoima ajoehdotuksia Toulousesta, joista monet menevät kyliin, jotka ovat Ranskan kauneimpien kylien luettelossa.

Basilique Cathédrale Sainte-Cécile d’Albi on yksi maan kauneimmista goottilainen katedraali.

Albi – Viehättävä ja kaunis pikkukaupunki lähellä Toulousea

Albi on yksi suurimmista kaupungeista Occitanien alueella Etelä-Ranskassa, jossa on noin 50 000 asukasta. Se sijaitsee Tarn-joella noin 80 kilometriä Toulousesta koilliseen, ja vuokra-auto on alle tunnin. On monia, jotka matkustavat Albiin, kun he ovat lomalla tällä alueella. Suuri vetolaastari on kaupungin kaunis sijainti ja arkkitehtuuri. Keskusta on keskittynyt yhden Ranskan kauneimmista goottilainen katedraali, basilikki Cathédrale Sainte-Cécile d’Albi. Katedraalin vieressä on kaunis Berbie-palatsi, jota arkkipiispat käyttivät asuinpaikkana. Vanhankaupungin muut rakennukset ovat näiden upeiden rakennusten tyylisiä. Löydät erityisen monia kartanoita, jotka on rakennettu italialaiseen renessanssityyliin. Aivan alapuolella on 1 000 vuotta vanha Pont Vieuxin kivisilta, joka on edelleen käytössä.

  • Toulousesta Albiin on noin 78 kilometriä. Ajoaika on normaaliliikenteessä noin 55 minuuttia.
Najacin linnan sanotaan olevan rakennettu jo vuonna 1253.

Najac – Kuningas kummulla Aveyronin laaksossa

Najac on pieni kylä, joka sijaitsee harjanteen varrella Averyon-joen yläpuolella,pienen matkan päässä Albista pohjoiseen. Molemmissa kaupungeissa voi vierailla päiväretkellä Toulousesta, jos sinulla on vuokra-auto. Kaupunki on kuuluisa monista historiallisista rakennuksistaanja erityisesti linnasta, joka sijaitsee harjanteen korkeimmalla paikalla. Linnan sanotaan olevan rakennettu jo vuonna 1253. Aivan alapuolella on kirkko (Eglise Saint-Jean), joka on lähes samanikäinen. Najacin muita rakennuksia voidaan kuvailla hyvin maalauksellisiin. Kapeilla ja mukulakivikaduilla sijaitsevat pienet kivitalot, joiden seinilläja ikkunoissa on kukka-asetelmia ja ling-kasveja. Kaupungissa on myös useita hyviä ja perheomisteisia ravintoloita. Averyonin laakso on erittäin hedelmällinen, ja se tarjoaa pääsyn hienoihin tuotteet, jotka päätyvät Najacin valikoihin.

  • Toulousesta on noin 108 kilometriä Najaciin. Ajat samaan suuntaan kuin Albi, mutta lähde pohjoiseen, kun pääset Gaillaciin. Ilman pysähdystä matka kestää noin 1 tunnin ja 40 minuuttia.
Sant Esteven kirkko on yksi mukavista rakennuksista, joita voit nähdä Andorra la Vellassa.

Andorra la Vella – Pyreneiden ruhtinaskunnan ruhtinaskunnan

Andorra la Vella on Pyreneillä sekä Ranskan ja Espanjan välissä sijaitsevan Andorran pienen ruhtinaskunnan pääkaupunki. ”La Vella” tarkoittaa yksinkertaisesti ”kaupunkia”, kielellistä liikettä erottaa maa ja pääkaupunki, jolla olisi muuten ollut identtiset nimet. Kaupungin keskustassa on vanhakaupunki (Barri Antic) suurena vetokorttina. Kauniissa tiilitaloissa on katuja, jotka ovat ryppyjä, kapeita ja mukulakiviä, pienillä kaupoilla ja ravintoloilla. Arkkitehtuurin osalta kaupungin kaupungintalo, 1500-luvun Casa de la Vall, on tunnetuin. Vanhassakaupungissa on myös useita kauniita aukioita, satunnainen kirkko ja joitakin museoita. Ihmiset matkustavat ensisijaisesti Andorraan tekemään ostoksia, syömään hyvää ruokaa ja kertomaan, että he ovat käyneet yhdessä maailman pienimmistä maista.

  • Toulousesta Andorra la Vellaan on noin 188 kilometriä. Ajoaika on kesällä usein hieman pidempi, koska liikennettä on enemmän, mutta pieneen kaupunkivaltioon pääsee yleensä alle 3 tunnissa.
Kauniit yksityiskohdat luostarin sisäänkäynnistä.

Moissac – Kaunis pieni kaupunki ainutlaatuisella luostarilla

Moissacin pikkukaupunki on historiallisesti sekä kaunis että jännittävä. Suuri vetokortti vierailijoille on Abbaye Saint-Pierre de Moissac, munkkiluostari, joka on keskeinen kaupunki. Francon kuningas Clovisin sanotaan perustaneen sen jo 500-luvulla, mutta siitä lähtien rakennus on jo kaukana. Luostari on tuhoutunut useita kertoja sodissa, tulipaloissa ja tulvissa, ja suurin osa siitä, mitä näette tänään, on rakennettu 1100-luvulla. Kompleksin näkyvin ja vaikuttavin osa on itse kirkkorakennus ja portaali kirkon sisäänkäynnille. Portaali koostuu 76 pylväästä, jotka on koristeltu romaanisilla kaiverruksilla ja veistoksilla, joita et löydä mistään maailmasta. Luostari on Unescon maailmanperintökohde, ja Moissac on yksi pilegrimsvandringeSantiago de Compostelaan menevan kuuluisan pyhiinvaellusmatkan pysäkeistä.

  • Toulousesta Moissaciin on noin 72 kilometriä. Ajoaika siellä on yleensä noin 1 tunti.

Bordeaux – Aquitainen pääkaupunki

Bordeaux on jännittävä ja kaunis suurkaupunki, ja suhteellisen helppo saavuttaa autonvuokraus Toulousesta. Päiväretki on kuitenkin riittävän harvinainen, ja suositellaan yhtä tai useampia öitä. Jos sinulla on vähän aikaa, keskity tutkimaan Saint Pierren ja Saint Paulin kaupunginosia. Näitä pidetään Bordeaux’n historiallisena keskustana, ja niistä löydät kuuluisimmat nähtävyydet. Place de la Bourse ja Mirroir d’Eau, Cathédrale Saint-André,Musée des Beaux-Arts ja Grand Théâtre de Bordeaux ovat niitä, jotka saavat siitä kaiken irti. Harkitse myös pysähtymistä Palais Gallienissa. Nämä ovat amfiteatterin jäännökset, jotka roomalaiset rakensivat toisen vuosisadan puolivälissä. Muista myös syödä Bordeaux’ssa. Kaupunki on eldorado niille, jotka arvostavat hyvää ruokaa ja juomaa.

  • Toulousesta Bordeaux’hun on noin 245 kilometriä. Koska matkan varrella ei ole pysähdyksiä, ajoaika on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Bordeaux’hun matkalla on monia mukavia pieniä kyliä, jos tarvitset lepotauon ja hyvän aterian.
Place de la Bourse sijaitsee Bordeaux’n historiallisessa keskustassa.
Ei ole niin vaikeaa navigoida eteenpäin, mutta jonoja on usein.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Toulousen kaduilla on pysäköintiä, ja kaupunki on jaettu moniin eri vyöhykkeisiin. Tärkein asia, joka on pidettävä mielessä tässä yhteydessä, on, että musta vyöhyke tarkoittaa, että et saa pysäköidä sinne missään olosuhteissa. Sininen vyöhyke tarkoittaa ilmaista pysäköintiä, mutta ajastetaan sitten joko 1,5 tuntiin tai 45 minuuttiin. Ero muiden vyöhykkeiden (punainen, oranssi, keltainen ja vihreä) välillä on enimmäkseen pysäköinnin hinta, kuinka kauan auto kestää ja milloin sinun on maksettava pysäköintimaksu. Tämä valaistaan erittäin näkyvillä merkeillä.

Kaupungin keskustassa on 20 000 sisäpysäköintipaikkaa, joita voidaan myös käyttää, sekä päähotellien autotallit. Hinnat vaihtelevat täällä hieman, mutta maksu on yleensä noin 3-4 euroa tunnissa.

Toulouse on melko suuri kaupunki, ja siksi kaupungin keskustassa on yleensä paljon autoliikennettä. Ei ole niin vaikeaa navigoida eteenpäin, mutta jonoja on usein. Useimmat ihmiset päättävät jättää vuokra-autonsa pysäköitynä ostoksilla käydessään, käydä nähtävyyksillä tai syödä aterian kaupungin keskustassa.

Lentokenttä

Toulouse–Blagnacin lentokenttä sijaitsee aivan kaupungin keskustan ulkopuolella ja palvelee suurta osaa Occitanien alueesta Etelä-Ranskassa. Yhteensä lentoasemaa käyttää vuoden sisällä noin 9,5 miljoonaa matkustajaa. On suoria lentoja noin 74 kaupungista Euroopassa ja Pohjois-Afrikassa Toulouse-Blagnaciin, joista monet ovat halpalentoyhtiöitä, kuten EasyJet ja Ryanair.

Toulouse-Blagnacin lentokentällä autonvuokrausta tarjoavilla yrityksillä on laskurit koottuna keskelle tuloaulaa (sali C) ja aivan pääsisäänkäynnin vieressä. bilutleie Vuokra-autot on pysäköity erilliselle varatulle alueelle aivan sen ulkopuolelle. Tästä päivästä lähtien Hertz, Europcar, Sixt, Enterprise, Goldcar, Avis ja Budget ovat edustettuina Toulousen lentokentällä.

  • Etäisyys Toulousen–Blagnacin lentokentältä Toulousen keskustaan on noin 8 kilometriä. Ajoaika keskustaan on 15–20 minuuttia normaalissa liikenteessä maanteillä.