Autonvuokraus Toulouse

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Toulouse

Toulouse matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Toulouse. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Toulouse

Autovuokraamo Toulouse

Autovuokraamo Toulouse

Toulouse sijaitsee Kaakkois Ranskassa – Alueella Midi-Pyrenees – jos se on pääkaupunki Haute-Garonne.Matka etelään rajan Espanja ja Andorra on noin. 175 km.Kaupunki liittyy sekä joen Garonne ja Canal-du-Midi (joka yhdistää Välimeren kanssa Biskajanlahden). Noin. 415000 asukkaat Toulouse (2010). Jos arvioidaan lähiöissä, väestö kasvaa noin 800000.

Sen sijainti välissä Välimeren ja Biskajanlahden, Toulouse on aina ollut tärkeä solmukohta. Kaupungin liike viime aikoina on vahvasti sidoksissa kaupan ja teollisuuden. Se on ollut erityisen tärkeää ilma – koska päätukikohta flybrikken Airbus on Toulouse. Lisäksi on panostettu koulutukseen ja Toulousen sai oman yliopiston jo 1230.

Niistä nähtävyydet kaupunki voi osoittaa olemassa useita mielenkiintoisia museoita, kuten “Musée des Augustins” (alunperin augustinolaismunkki alkaen 1400), joka on laaja kokoelma veistoksia Roman kertaa ja keskiajalla. Myös jotkut arkkitehtuurin helmiä voidaan mainita muun muassa keskiaikainen romaaninen basilika St. Sernin. Muita keskiaikaisia ​​kirkkoja ovat Jacobin kirkko ja St. Etiennen katedraali, jälkimmäinen alkoi 1100. Village Hall 1700 on myös suosittu kohde.

Muuten, Canal du Midi suuri vetovoima – kanava, joka rakennettiin jo vuonna 1600, jolloin joen Garonne, joka virtaa Välimereen, liittyi Atlantin valtameren, Biskajanlahden. Kanava kulkee Toulouse ja Bordeaux.

Lähin lentokenttä on Toulouse-Blagnacin lentokentältä, joka sijaitsee 6.7 km luoteeseen kaupungin.

Valikko