Autonvuokraus Mallorca

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Mallorca

Mallorca matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Mallorca. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Mallorca

Autovuokraamo Mallorca
Autovuokraamo Mallorca

Espanjan turistøya Mallorca Välimerellä ja on suurin Baleaarien. Mallorca on noin 870000 asukasta (2011), ja on noin. 200 km etelään Barcelona.

Koska 1950 Mallorcalla on ollut suosittu matkailukohde, ja saaren tänään saa 12000000 kävijää vuodessa. Saaren miellyttävä Välimeren ilmasto ja monia ihania rantoja pitkin rannikkoa ovat tarpeeksi Mallorcan vetonaula, mutta saarella on myös ylpeilee rikas kulttuurielämä kanssa taidegalleriat, museot, historialliset monumentit ja puistot.

Korkein kohta Mallorca on Puig Major (1445 m), joka sijaitsee luoteisosassa saaren. Etelämpänä ovat matalammat vuoret (500-600 m), ja vuoret ovat hedelmällisiä alanko.

Matkailu on keskittynyt pääasiassa saaren etelä-ja itäosissa rannikoilla, mutta on olemassa myös joitakin suosittuja matkailukohteissa pohjois-ja länsirannikolla.

Pääkaupunki Mallorcan nimeltä Palma de Mallorca, ja sijaitsee etelä / lounaaseen saarella. Kaupungissa on noin 400000 asukasta, jossa on suuri ostoskeskus, vilkas yöelämä, kaunista arkkitehtuuria, museoita ja historiallisia monumentteja. Kuuluisa La Seu katedraali pääkaupungissa on merkittävä matkailukohde, ja pystytettiin 1300.

Jotkut suosittuja kohteita (lukuun ottamatta rannat) Mallorca sisältävät luolissa Porto Christo, roomalaisia ​​raunioita Alcudia ja Port of Cale Figuera. Saarella on myös useita vesipuistot, bilsafari puisto ja historiallinen puutarhat kauniita.

Tärkein lentokenttä saarella – Mallorca Airport – 8 km itään Palma de Mallorca.