Autonvuokraus Estepona

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Estepona

Estepona matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Estepona. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Estepona

Autovuokraamo Estepona
Autovuokraamo Estepona

Uiminen ja lomakeskus sijaitsee Estepona Etelä-Espanjassa Costa del Sol ”Costa del Sol”.Kaupunki sijaitsee kauniilla Välimerellä, ja on noin 65000 asukasta (2011). Vuonna matkailukausi väestöstä kasvaa merkittävästi. Estepona osa Málagan maakunnassa ja sijaitsee alueella Andalusiassa.

Kaupunki on kuuluisa kutsumalla rannat, ja on 21 km rantaviivaa. Kaksi kuuluisimmista rannoista Estepona ovat ”Rada” (keskellä) ja ”Cristo Beach”. Estepona on tunnettu myös Välimeren ilmasto leuto ympäri vuoden, ja kaupunki on mainonnan 325 aurinkoista päivää vuodessa.

Useimmat turistit tulevat Estepona rentoutumiseen aurinkoa, uintia ja Rantaetsintä. Lisäksi on erinomaiset mahdollisuudet vesiurheiluun täällä.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat Vanha kaupunki – joka on suhteellisen hyvin säilynyt, Los Remedious kirkko 1700, kellotorni ”Torre del Reloj” 1400: n ja linnan ”Castillo San Luis” 1500-luvulta. Estepona on myös arkeologinen museo, Historiallinen museo, etnografinen museo ja tyrefektermuseum sijaitsee ”Plaza de Toros” – kaupungin härkätaisteluareena.

Matkustajat Estepona lasten pitäisi vierailla Afrikkalainen eläinten puisto ”Selwo Safari Park”.

Estepona on useita hienoja golfkenttiä, erilaisia ​​spa-ja kylpylä, monia tapas-baareja ja ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet – pieniä paikallisia kauppoja ja pysähtyy tarjoavat tekstiilien ja nahkatuotteiden.

Jos ajaa 30 min. kaupungin, voit vierailla Puerto Banos, josta löydät lukuisia ylellisiin designer kauppoja kuten Armani ja Versace.

Lähin lentokenttä on Gibraltarin lentokenttä sijaitsee 47 km lounaaseen Estepona. Toinen vaihtoehto on Málaga Airport, joka sijaitsee 81 km koilliseen Estepona.