Autonvuokraus Figueras

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Figueras

Figueras matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Figueras. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Figueras

Autovuokraamo Figueras
Autovuokraamo Figueras

Figueras Sijaitsee Koillis Espanjassa – Noin 18 kilometriä länteen Välimeren rannikolla – ja kuuluu maakunnassa Girona.Kaupunki sijaitsee Katalonian alueella, ja on 45000 asukasta (2011).

Figueresin on tärkein kaupunki lähellä rajaa Ranskan ja alueen taloudellinen, kulttuurinen ja kaupallinen keskus.Kaupunki on myös tärkeä liikenteen solmukohta. Talous Figueras perustuu pitkälti matkailuun ja maatalouteen.

Figueresin on syntyi espanjalaista taiteilijaa Salvador Dali, ja siellä on suuri ja kuuluisa taidemuseo täällä – näyttelyitä monet hänen teoksistaan. Salvador Dali kuoli vuonna 1989, ja suulla museo on haudassaan.

Toinen kuuluisa nähtävyys kaupungissa on linna ”Castillo de San Fernando” (kutsutaan myös ”Castell de Sant Ferran”) alkaen 1743, mikä on suurin monumentti Kataloniassa. Linna on ympärysmitta on 5,6 km ja on myös yksi suurimmista Euroopassa.

Muita nähtävyyksiä ovat Figueras Iglesia de Sant Pere lopusta 1400, historiallinen / arkeologinen museo, Lelumuseo, Tekniikan museon ja kellon museo – jossa kävijät voivat matkan halki kellon historiaa. Watch näyttely on yli 3000 kappaletta.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Girona Airport – Costa Brava, joka sijaitsee 51 km etelään Figueras.