Autonvuokraus Sevilla Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sevilla Lentokenttä

Sevilla Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sevilla Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sevilla Lentokenttä

Autovuokraamo Sevilla Lentokenttä
Autovuokraamo Sevilla Lentokenttä

Sevilla Airport (SVQ) on ensisijaisesti kotimaan-lentokenttä, mutta kun halpalentoyhtiö Ryanair asettui siellä joitakin vuosia sitten, määrä kansainvälisiä lentoja kasvoi merkittävästi. Useat yritykset ovat tulleet jälkeen, ja tänään on säännöllisiä lentoja täältä useita Euroopan kohteisiin. Yli 4 miljoonaa matkustajaa on nyt huollettava Sevillan lentokentälle vuosittain. Lentokenttä sijaitsee 12 kilometriä koilliseen Sevillassa.

Sevillan lentokenttä on nimeltään espanjaksi ”Aeropuerto de Sevilla”.

Sevillan lentokenttä on perustettu vuonna 1914 ja on tehty useita peruskorjauksia ja laajennuksia vuosien varrella. Vuonna 1991 uusi terminaali rakennus avattiin, arkkitehti José Rafael Moneo, joka on korostanut voimakkaasti sekoitus Espanjan ja maurien perinteitä.

Valikoima kauppoja Sevillan lentokentältä ovat rajalliset, mutta suunnitelmia enemmän. Tällä hetkellä lentokentällä on iso duty free-myymälä, ja pari baareja ja kolme ravintolaa – myös ulkona patiolla El Mirador.

Ei junalla lentokentältä keskustaan ​​Sevillan, mutta bussit lähtevät puolen tunnin välein. Vaihtoehtoisesti voit käyttää taksia.

Jos haluat vuokrata auton Sevillassa, on viisi kansainvälistä autovuokraamossa lentoasemalla toimistot – myös ATESA Auton Crown Autonvuokraus, Europcar ja Hertz.

Ei ole hotelleja lentoasemalla, mutta hotelli AC Santa Justa, Hotel Occidental Sevilla ja Hotel Ibis Sevilla ovat kaikki lähellä.