Autonvuokraus Avila

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Avila

Avila matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Avila. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Avila

Autovuokraamo Avila
Autovuokraamo Avila

Avila (Avila de los Caballeros) sijaitsee keskustassa Espanjassa, ja on pääoman maakunnassa sama nimi.Kaupunki kuuluu alueen Castilla y Leon, ja on 59000 asukasta (2011).

Avila sijaitsee joen Adaja – noin 100 kilometriä luoteeseen Madrid.Kaupunki on tärkeä kaupallinen keskus alueella ja on kaksi yliopistoa. Kaupunki sijaitsee 1131 metriä merenpinnan yläpuolella – ja on korkein provinssin pääkaupunki Espanjassa.

Avila on entinen kuninkaallinen kaupunki ja tämä näkyy sen monia palatseja ja rakennuksia renessanssin tyyliä, kuten Valserrabanospalasset alkaen 1400 (nykyisin hotelli) ja Casa de los Deanes 1500-luvulta (entinen pappila, joka tänään taloa maakuntamuseo).

Avila on kuuluisa 2.5 km pitkä Roman keskiaikaisten muurien, joka nykyisin on Unescon maailmanperintökohde. Seinät on rakennettu ruskea graniitti, ja se perustettiin vuonna 1090. Seinä on 80 tornia ja 9 portit ovat vielä ennallaan.

Avila goottilainen katedraali (rakennettu vuosina 1100 – ja 1300-luvulla), on myös matkailukohde täällä. Katedraali näyttää linnoitus, ja se on osa seinää.

Muita tärkeitä matkailukohteita Avila kuuluu Romaaninen kirkot San Vicente, San Pedro ja San Segundo – kaikki 1100-luvulta ja Cathedral Museum – näyttelyitä uskonnollista taidetta.

Kaupunki on muuten uima-allas, tenniskenttiä ja golfkenttiä.

Lähin suuri kansainvälinen lentokenttä on Madridin Barajas lentokenttä, joka sijaitsee 130 km länteen Avila.