Autonvuokraus Jerez

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Jérez

Jérez matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Jérez. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Jérez

Autovuokraamo Jerez
Autovuokraamo Jérez

Jerez (virallisesti: Jerez de la Frontera) sijaitsee Lounais Espanjassa – Kun Cadizin provinssissa.Kaupunki kuuluu Andalusian alueella ja sijaitsee 15 km päässä Atlantin rannikolta.

Jerez on teollinen kaupunki 212000 asukasta (2011), ja on kuuluisa sherry tuotantoon. Kaupunki on myös tärkeä liikenteen solmukohta.

Jerez on rikas historiallinen perintö monia kauniita kirkkoja, palatseja ja kartanoita. On monia viinitiloja tällä alueella, ja jotkut niistä tarjoavat opastettuja retkiä ja maistaa.

Osa kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä ovat kaupungintalo peräisin 1575, Jerez de la Frontera katedraali 1600-luvulta kirkko San Miguel 1500-luvulta sekä vanha arabien linnoitus ”Alcazar” alkaen 900s. Tämä on myös palatsi ”Villavicencio Palace” peräisin 1664 ja torni, jossa kävijät voivat saada 360 asteen panoraamanäkymät kaupunkiin.

Muita nähtävyyksiä ovat Jerez arkeologinen museo, viini museo, Clock Museum, härkätaisteluareena museoihin, eläintarhat ja kasvitieteellinen puutarha, teatteri ja useita taidemuseoita.

On myös hyvä ostoksia Jerez, jossa kauppoja ja ostoskeskuksia.

Kaupungissa järjestetään useita vuosittaisia ​​festivaaleja ja tapahtumia – kuten Flamenco Festival ja suosittu hevonen markkinoilla (toukokuussa).

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Jerez Airport, joka sijaitsee 10 km koilliseen downtown.