Autonvuokraus Reus

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Reus

Reus matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Reus. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Reus

Autovuokraamo Reus
Autovuokraamo Reus

Reus sijaitsee Koillis Espanjan maakunnassa Kataloniassa. Maakunta on jaettu joukko ”Comarca” ja Reus on pääkaupunki ”comarca” Baix Camp. Kaupunki sijaitsee korkeudessa yli 100 metriä merenpinnan yläpuolella, ja sillä on noin 110000 asukasta (2011). Etäisyys naapurimaiden Tarragonan kaupunki on 14 km, ja Barcelona 90 km.

Reus perustettiin alkuvuodesta keskiajalla, mutta itse kaupunki on pitkälti luonteenomaista useita hienoja modernismin rakennuksia. Tämä johtuu pääasiassa vesrdensberømte arkkitehti Antoni Gaudin syntyi täällä. Rakennusten hän ei ole piirtänyt itse, mutta useimmat niistä ovat allekirjoittaneet muutamat hänen oppilaansa. Ne on rakennettu arkkitehtoninen tyyli sulautuvat sisustus innoittamana Katalonian perinnettä. Tärkeimpiä ovat Casa Navas, Casa Rull, Casa Gasull, Casa Pinyol, Casa suun ja Xalet Serra – kaikki rakennettu vuosina noin. Vuosien 1900 ja 1910.

Muuten Reus tarjoaa useita mielenkiintoisia museoita. Suosituin on Gaudin keskus, omistettu sanoi arkkitehti, joka syntyi kaupungissa vuonna 1852. Museo avattiin vuonna 2007, sijaitsee pääaukiolla Reus. Se sisältää erilaisia ​​esineitä Antoni Gaudín ja multimedia esityksiä työstään. Rakennuksessa on ravintola, ja pääsisäänkäynti on myös matkailutoimistosta sijaitsee Reus.

Lähin lentokenttä on Reus Airport, joka sijaitsee 7,5 km kaakkoon keskustasta.