Autonvuokraus Malaga

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Malaga

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Malaga tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen keskuudessa. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Malaga kauttamme.

Malagan opas

Malaga Autonvuokraus

Malaga on Costa del Solin pääkaupunki ja Malagan maakunta. Kaupungin asukasluku on noin 600 000 ja se on Espanjan kuudenneksi suurin kaupunki. Kaupungin tulot ovat maataloudesta ja matkailusta. Tässä kaupungissa voit yhdistää kaupunki- ja rantalomat! Malagassa on paljon jännittävää historiaa ja nähtävyyksiä, upeita ostosmahdollisuuksia, upeitagolfkenttiä, kauniita rantoja ja vilkas yöelämä.

Satama on Espanjan vanhin, ja se on nykyään täynnä risteilyaluksia ja ylellistä yatcheria. Kaupungissa on monia kauniita puistoja rentoutua ja kaunis kasvitieteellinen puutarha. Jos etsit ostoksia, pysähdy Calle Lariosissa, joka on tärkein ostoskatu.

Kaupunki on erityisen kuuluisa makeasta viinistä. Heillä on myös laaja valikoima kahveja ja eikä vähiten erilaisia valmisteen ympärillä. Kun olet Malagassa, hemmottele itseäsi kaupungin tapaksilla yhdessä kaupungin ravintoloista, mutta myös paikallisilla ruokia, kuten Espeto de Sardinas – grillattuja sardiineja tikulla. Mercado Atarazanas on kaupungin keskustori, josta voit ostaa kaikkea tuoreista vihanneksista viiniin.

Nähtävyyksiä

Aito kokemus on vanhassakaupungissa, jossa tarjoillaan perinteisiä ruokia alueelle ja hienoja paikallisia viinejä. Täältä löydät Catedral de la Encarnación de Malaga ,joka on rakennettu vuosina 1528-1782. Katedraalia ei koskaan saatu valmiiksi, joten itäinen torni puuttuu. Katedraalin ulkopintaa luonnehtii barokki, kun taas sisustus on renessanssityyliin. Samasta paikasta löytyvät pieni museo ja katedraaliin kuuluva puisto.

Maailmankuulu taiteilija Pablo Picasso on kotoisin Malagasta. Picassolle omistettu museo sijaitsee hänen lapsuudenkotinsa vieressä vanhassakaupungissa. Lähes 300 hänen teoksistaan on ollut esillä lapsesta asti.

Muita tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä ovat Roomalainenteatteri, joka on Malagan vanhin rakennus. Alcazaba on 1000-luvun maurilainen linnake,jossa oli Malagan hallitsijat. Lähistöllä on myös arkeologinen museo. Malagan tunnetuin maamerkki on 1300-luvun Castillo de Gibralfaron linna, joka kohoaa kaupungin yläpuolelle. Se rakennettiin alun perin suojelemaan Alcazabaa. Täältä voit nauttia upeasta panoraamanäkymästä, olet onnekas sään kanssa, jonka voit nähdä Afrikkaan asti.

Malaga on Costa del Solin pääkaupunki ja Malagan maakunta.

Tutustu Malagaan autonvuokrausta

Andalusian alue on täynnä jännittäviä ja kauniita kyliä, vaikuttavia maisemia ja monia nähtävyyksiä. Autonvuokraus sinulla on mahdollisuus kokea paljon enemmän kuin hektinen kaupunkielämä ja rannat. Malagasta pääsee helposti useisiin suuriin kaupunkeihin. Tässä muutamia ehdotuksia suosituimmista kyydeistä.

Alhambran linnoitus rakennettiin 1300-luvun puolivälissä, ja sitä on sittemmin laajennettu ja rakennettu uudelleen.

Granada – Punaisen linnoituksen kaupunki

Granadan kaupunki sijaitsee Sierra Nevadanvuorten juurella, ja se tunnetaan ehkä parhaiten vaikuttavasta arkkitehtuuristaan, joka on jäljellä siitä lähtien, kun maurit hallitsivat Andalusian aluetta. Aivan vanhankaupungin vieressä kaupungin keskustassa on alhambra-linnoitus,joka tarkoittaa sellaista asiaa kuin ”Punainen linna”. Linnoitus rakennettiin 1300-luvun puolivälissä,ja sitä on laajennettu ja rakennettu uudelleen useita kertoja sen jälkeen. Suuri osa siitä on alun perin hyvin hoidettu, mukaan lukien useita kauniita mosaiikkeja. Granadasta löydät myös monia muita nähtävyyksiä, kauniita katuja ja naapurustoja, monumentteja ja arkkitehtuuria, jotka ovat arvokkaampia kuin matka. Kaupungilla on myös erittäin hyvät ruokaperinteet, joissa monien kulttuurien ruoanlaittotaide on fuusioitu yhteen useiden satojen vuosien aikana.

 • Malagan keskustasta Granadaan on noin 155 kilometriä. Ajat moottoritiellä itään rannikkoa pitkin ja lähdet pohjoiseen Sierra Nevadan ohi. Ajoaika ilman pysähdystä on noin 1 tunti ja 45 minuuttia.
Nerjan ulkopuolella voit tutustua luoliin, joissa on jälkiä muun muassa neandertalilaisia.

Nerja – Euroopan parveke

Nerja on ikivanha kalastajakylä, josta on nyt tullut yksi Costa del Solin suosituimmista nähtävyyksistä. Jos olet Malagassa ja sinulla on autonvuokraus, tämä on yksi mukavimpia ja helpoimmista retkistä, joita voit tehdä. Kaupungin tärkein nähtävyys on kallio nimeltä ”Euroopan parveke”. Siellä on hienoa istua ja nauttia auringonlaskusta, meren ja rantojen kanssa aivan parvekkeen alapuolella. Nerjan ulkopuolelta löytyy 1950-luvulla löydetty luolakompleksi. grotter Tässä on jälkiä neandertalilaisia, jotka asuivat alueella yli 10 000 vuotta sitten ja olivat luultavasti esihistoriallisten sukulaisten viimeisiä eloonjääneitä. Luolista on löydetty myös roomalaisten ja maurien jäänteitä.

 • Malagasta Nerjaan on moottoritiellä noin 65 kilometriä. Autonvuokrausaika on noin 45 minuuttia.

Ronda – Ryöstäjäkylä vuoren huipulla

Rondaa pidetään yhtenä Espanjan kauneimmista kaupungeista, jasitten se ei ole suunnattu vain siellä oleviin upeisiin keskiaikaisiin rakennuksiin. Kaupunki sijaitsee pienellä vuorenhuipulla, jossa on häikäisevä ympäristö. Syvien rotkojen yli on ikivanhoja kivisiltoja, ja monet talot näyttävät tasapainottelevan kallioilla, jotka ovat hätiköityjä. Yksi monista syistä, miksi ihmiset alun perin asettuivat tänne, on se, että Ronda oli piilopaikka monille alueen rosvoille ja ryöstäjille. Täällä oli helppo puolustaa itseään, minkä tajuaa, kun seisoo kaupungissa. Ronda tunnetaan myös härkätaistelun kehtona. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Puente Nuevon silta,kylpylä ja kylpylä siitä lähtien, kun maurit hallitsivat täällä, alkuperäinen härkätaistelupaikka ja useita suuria kirkkoja.

 • Se on noin 100 kilometriä Malagasta kauniiseen Rondan kaupunkiin. Suuri osa pätkästä menee upeiden paikkojen ohi, jotka voivat olla pysähtymisen arvoisia. Suoraan ajaminen vietät noin 1 tunnin ja 20 minuuttia.
Rondaa kuvataan yhdeksi Espanjan kauneimmista kaupungeista, jossa on häikäisevä ympäristö ja kauniit keskiaikaiset rakennukset.
Cordoba on ollut kaupan ja hallinnon keskus vuosisatojen ajan.

Cordoba – Rooman ajan Espanjan pääkaupunki

Lähes suorassa suunnassa Malagan pohjoispuolella sijaitsee yksi Andalusian alueen jännittävimmistä kaupungeista. Cordoba on myös väkilukuun mitattuna alueen kolmanneksi suurin. Kaupunki on ollut kaupan ja hallinnon keskus vuosisatojen ajan. Täällä muun muassa neandertalilaiset, roomalaiset, maurit, visigootit ja kristityt ovat vaihtuneet hallitsemaan. Voit nähdä jälkiä tästä kaupungin arkkitehtuurissa ja kulttuurissa, ja täällä on useita rakennuksia, jotka ovat Unescon maailmanperintökohde. Kaupunki tunnetaan myös monista hyvistä ravintoloistaan, joissa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia ylpeänä. Useita parhaita ja miellyttävimpiä ruokapaikkoja löytyy kaupungin keskustan monista, pienistä ja kauniista aukioista. Ei ole ongelma tehdä päiväretki Cordobaan Malagasta, jos sinulla on vuokra-auto, mutta sinun pitäisi harkita majoitusta, jos sinulla on tarpeeksi aikaa.

 • Cordoba sijaitsee enemmän tai vähemmän Malagan pohjoispuolella, noin 160 kilometrin etäisyydellä. Pysähtymättä ajoaika on noin 1 tunti ja 45 minuuttia.

Muut paikat, joissa kannattaa harkita pysähtymistä

 • Gibraltar – Pieni pala Englantia Espanjan eteläkärjessä. Gibraltar on pakko, jos sinulla on vuokra-auto lomalla tässä osassa Espanjaa. Malagan ja Gibraltarin välillä on 134 kilometriä, ja ajoaika on 1 tunti ja 40 minuuttia.
 • Sevilla – yksi Espanjan kauneimmista suurkaupungeista, jolla on erityisen hyvät ruokaperinteet. Sevilla on paikka kokea flamencoa, syödä tapaksia ja nauttia vieraanvaraisesta ilmapiiristä, josta Andalusian ihmiset ovat kuuluisia. Malagasta Sevillaan se on 210 kilometriä, ja ajoaika on noin 2 tuntia ja 10 minuuttia.
 • Marbella – Tämä on monien rikkaiden ja kuuluisien leikkikeksi, kun he lomailevat Costa del Solilla. Marbella sopii myös meille tavallisille ihmisille, ja varsinkin jos pidämme auringosta, rannasta, uinnista ja vilkkaasta yöelämästä. Marbellaan pääsee vain noin 40 minuutissa autonvuokrausta vastaan. Matkaa on noin 57 kilometriä.
Liikenne kaupungissa voi olla hieman tiheää, mutta harvoin mitään ongelmia turisteille autonvuokraus.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Malagan keskustassa on yleensä vaikea löytää pysäköintitilaa kaduilta. Pääsääntöisesti on parempi joko käyttää keskustan laitamillasijaitsevia julkisia pysäköintitiloja tai laittaa vuokra-auto pysäköintihalliin. Monissa hotelleissa on myös pysäköintimahdollisuus, joka on avoinna niille, jotka eivät ole vieraita.

Malagan keskustassa on monia liikenneympyrköjä,ja sinun on muistettava, että oikealla kentällä on ajo-oikeus. Liikennesäännön mukaan liikenneympyrästä poistuttaessa on aina käytettävä vilkkuja. Liikenne kaupungissa voi olla hieman tiheää, ja kuljettajat ovat hieman aggressiivisempia kuin saatat olla tottunut kotoa. Vuokra-autoilla on kuitenkin harvoin ongelmia ulkomaalaisille, ei Andalusiassa eikä muualla Espanjassa.

Lentokenttä

Suurin osa ihmisistä, jotka lentävät kohteeseen Malaga, laskeutuvat Malaga-Costa del Solin lentokentälle. Se sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttä palvelee myös vierailijoita, jotka menevät paikkoihin, kuten Torremolinos, Fuengirola,Marbella ja muihin Andalusian alueen kaupunkeihin. Yhteensä Malagan lentokentälle tai lentokentältä lentää vuosittain noin 19 miljoonaa matkustajaa. Siksi se on myös melko suuri, kolmella terminaalilla. Euroopan kaupungeista voit yleensä lentää suoraan sekä suurilla lentoyhtiöillä että halpalentoyhtiöillä. Lisäksi on tilauslentoja useista paikoista.

Suurin osa lentoaseman autovuokraamoista on koolla terminaalin 2 alakerroksessa. Lisäksi terminaalin 3 ensimmäisessä kerroksessa on muutamia laskurit. Tästä päivästä lähtien kansainväliset yritykset Hertz, Avis, Sixt, Goldcar ja Europcar ovat edustettuina Malagan lentokentällä, samoin kuin paikallinen pelaaja Record Go.

 • Lentokentältä satamaan ja Malagan keskustaan on vain 8 tai 9 kilometriä riippuen valitsemastasi reitistä. Nopeinta on yleensä ajaa Cruz de Humilladeron kautta ajava moottoritie, joka kestää noin 10 minuuttia.
 • Malagan lentokentältä Torremolinoon on 16 kilometriä ja ajoaika noin 15 minuuttia.
 • Malagan lentokentältä Fuengirolaan on 31 kilometriä ja ajoaika 25 minuuttia.
 • Malagan lentokentältä Marbellaan on 57 kilometriä ja ajoaika 40 minuuttia.
Lentokenttä sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta.