Autonvuokraus Santiago

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Santiago

Santiago matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Santiago. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Santiago

Autovuokraamo Santiago
Autovuokraamo Santiago

Santiago de Compostela on pääkaupunki Luoteis Espanjan Galician alueella, joka sijaitsee 70 km etelään satamakaupunki La Coruna.Väestö on noin. 95000 (2011).

Santiago de Compostela on sekä kaupallinen ja kulttuurinen keskus ja yliopiston (yliopisto perustettiin vuonna 1501) – mutta ennen kaikkea kaupunki pyhiinvaelluksen, joka vuosittain houkuttelee satoja tuhansia kävijöitä. He tulevat käymään haudalla apostoli James, joka perimätiedon mukaan on haudattu tänne. Kaupungin nimi – Santiago – Recall St. James. Loput nimen Compostela (Latinalaisesta: Campus Stella, ”tähti kenttä”) viitataan tähdet vuonna 813 otsikkona erakko Pelagus Jaakobin jäännöksiä.

Kuuluisin nähtävyys on kaunis romaaninen katedraali, joka aloitettiin vuonna 1000 ja valmistui 200 vuotta myöhemmin. On olemassa myös useita bemerkelsesverige uskonnollisia rakennuksia, kuten useita kirkkoja ja luostareita – ja valtava kaari-piispan palatsi.

Santiago de Compostela oli vuonna 2000 Euroopan kulttuuripääkaupunki, ja koko kaupunki – ja antiikin pyhiinvaelluksen reitti läpi Ranskan ja Espanjan – Unescon maailmanperintöluetteloon.Alle Rooma, Santiago de Compostela pidetään tärkeimpänä uskonnollinen pyhäkkö Euroopassa.

Useita matkailualan yrityksille eri puolilla Eurooppaa järjestetään erityinen pyhiinvaellusmatkan Santiago de Compostela, jos osa matkasta tapahtuu yleensä jalka.

Lähin lentokenttä on Santiago Airport sijaitsee 16 km koilliseen kaupungin.