Autonvuokraus Marbella

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Marbella

Marbella matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Marbella. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Marbella

Autovuokraamo Marbella
Autovuokraamo Marbella

Marbella sijaitsee Välimeren rannikolla – erityisesti Malagassa Etelä Espanjan alueen Andalucia.Marbella on noin 140000 asukasta (2011), ja on suosittu matkailukohde ja rantalomakohde ”Costa del Sol” hiekkarantoja, kaunis ranta vuorattu palmuja ja useita venesatamia.

Vain keskustasta länteen, Marina ”Puero Banus” – joka tunnetaan ylellisyyttä tuntea. Se on erittäin kallista jahdit vierekkäin, ja alue on ominaista hienoja putiikkeja ja suuria ravintoloita ja yökerhoja.

Vanhankaupungin Marbella on myös tutustumisen arvoinen. Tässä ovat historiallisia rakennuksia ja kirkkoja – myös kirkko ”Iglesia de Mostra Señora de la Encarnacion” 1500-luvulta, katolisen kirkon ”Santiago” 1400-luvulta (vanhin uskonnollinen rakennus) ja kulmikkaat ”Plaza de los Naranjus” kanssa kaupungintalolle alkaen 1568.

Muut matkailukohteet Marbellan alueella kadun ”Avenida del Mar” – veistoksia Salvador Dali taidemuseo ”Museo del Grabado Espanol Contemporáneo” – myös teosten Picasso, Dali ja Miro, Bonsai museo, kasvitieteellinen puutarha ja vesipuisto.

On myös useita golfkenttiä ympäröivän alueen kaupunki.

Marbella järjestää vuosittain useita musiikin festivaaleja – mukaan lukien jazz festivaali, kansainvälinen oopperajuhlat ja Reggae Festival.

Lähin lentokenttä on Malagan lentokenttä, joka sijaitsee 51 km koilliseen Marbella.