Autonvuokraus Lanzarote

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lanzarote

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Lanzarote tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% vuokra-autosta Lanzarote kauttamme.

Lanzaroten opas

Lanzarote Autonvuokraus

Lanzarote on sekä Pohjoisin että itäisin Canarysaarista. Saari sijaitsee Atlantin valtamerellä Afrikan edustalla, mutta kuuluu Espanjalle. Saarella asuu noin 151 000 ihmistä, joista noin 50 000 asuu Arrecifessa. Päätoimiala on matkailu, jota seuraa maatalous. Lanzarote, kuten muutkin Canaryn saaret, on tuliperäinen saari. Saarella on edelleen aktiivinen tulivuori, Timanfaya, mutta sillä ei ole ollut purkauksia sitten vuoden 1824.

Entinen paikallinen taiteilija Cesar Manrique taisteli saaren säilyttämiseksi sellaisena kuin se oli, ilman korkeita rakennuksia ja massakehitystä. Viime aikoina paikalliset viranomaiset ovat päättäneet olla rakentaneet korkeita rakennuksia tai pystyttäneet suuria mainoskylttejä.

Nähtävyyksiä

Lanzarote ja sen vulkaaninen maisema tarjoavat muutakin kuin rantoja.

Jamos del Aguan luolamaisemassa on hyvin erityinen tunnelma. Luola on 1000 neliömetriä ja 20 metriä kattoon, jossa se päästää heikossa auringonvalossa. Hotellissa on kahvila, ravintola, baareja ja disko sekä suuri auditorio. Täältä löydät luonnollisen järven omasta luolastaan, jossa harvinaiset albiinoravut sijaitsevat.

Green Grotto – La Cueva de los Verdesissä voit osallistua tunnin mittaiselle opastetulle kierrokselle osassa maailman suurinta laavatunnelia Atlandtida-tunnelia, johon myös Jamos Del Agua kuuluu.

Jos olet kiinnostunut taiteesta, Arrecifen San-Josen linnoitus on tutustumisen arvoinen, se on muuttunut modernin taiteen museoksi.

El Golfon vihreä vulkaaninen lahti. Vihreä väri tulee laguunin levistä. Täällä ei saa uida, sillä alue on muuttunut luonnonsuojelualueeksi.

Timanfayan kansallispuistossa (nimetty tulivuoren mukaan) asiakkaat voivat ruokailla El-Diablo-ravintolassa. Ateriat tarjoillaan vulkaanisten kaasujen päällä, ja asiakkaat voivat nauttia aterian yhteydessä näkymät vulkaaniseen maisemaan.

El Golfon vihreä vulkaaninen lahti.

Tutustu Lanzarote autonvuokraus

Lanzarotella on hauskaa kokea, ja kaikki nähtävyydet ja aktiviteetit ovat helposti autonvuokrausta varten. Saaren ainutlaatuinen luonto tekee kyydeistä myös elämyksen sinänsä. Se, kuinka kauas sinun on ajettava, riippuu siitä, missä saarella asut. Etäisyydet ja ajoaika eivät siis sisälly tähän, mutta koskaan ei ole puhetta siitä, että sinun täytyy viettää pitkään autossa pienellä saarella. Tässä on muutamia ehdotuksia paikoista, joissa kannattaa harkita pysähtymistä lomaillessaan Canarysaarilla.

Parque Nacional de Timanfaya

Tämä kansallispuisto on noin 51 neliökilometrinkokoinen ja kattaa suuren osan Lanzaroten lounaispäädystä. Maa täällä muodostuu tuhkasta puiston vulkaanisista vuorista , mikätarjoaa siksi ainutlaatuisen kasviston ja eläimistön. Aluetta kuvataan erittäin kauniiksi ja myös hyvin erityiseksi. Melkein saa vaikutelman toisella planeetalla olemisesta, eivätkä yhdistykset Kuun maisemaan ole harvinaisia. Täällä ihmiset pysähtyvät kävelylle maaseudulla ja yleensä polulla, joka kulkee Mancha Blancan ja Yaizan kylien välillä. Jos et pysty kävelemään, varaa opastettu bussikierros Parque Nacional de Timanfayan läpi tai vuokraa kameli. Puistoon on myös erillinen vierailukeskus, joka sijaitsee edellä mainitussa Mancha Blancassa.

Parque Nacional de Timanfaya – maa täällä muodostuu tuhkasta puiston tuliperäisiltä vuorilta.
Taiteilija César Manrique rakensi itselleen yli 3 000 neliömetrin talon ja rakensi niin, että tulivuorenpurkausten jälkeen muodostuneet muodostelmat ovat osa sisustusta.

Tahiche ja César Manriquesin talo

Tahiche on pieni kylä, joka sijaitsee hieman tulivuorenvuorilla Arrecifen pohjoispuolella. Kylää lähellä oleva maisema on hyvin erityinen, ja se muodostuu nestemäisestä laavasta 1730-luvun tulivuorenpurkauksista. Kylä itsessään ei ole niin jännittävä, mutta tässä sijaitsee yksi saaren hienoimmista rakennuksista, jossa asuu kuuluisa espanjalainen taiteilija César Manrique. Hän asui 20 vuotta Lanzarotella ja rakensi itselleen ainutlaatuisen talon. Se on yli 3000 neliömetriä suuri ja rakennettu niin, että tulivuorenpurkausten jälkeen muodostuneet ovat osa sisustusta. Manriques house on nykyään avoin museo, jossa voi vierailla viikon jokaisena päivänä ympäri vuoden.

Bodega La Geria on perheen omistuksessa ja operoima sukupolvien ajan. Täällä on vierailumahdollisuuksia opastetuilla kierroksilla ja maisteluilla.

Bodega La Geria – Lanzaroten paras viinitila

Lanzarotella valmistetaan tunnettuja valko- ja punaviinejä sekä makeita viinejä. Viinirypäleillä on hyvät olosuhteet täällä, maaperä täynnä mineraaleja tulivuorenpurkauksista ja vuoret suojaavat tuulta. Yksi parhaista viinitarhoista on La Geria. Tilan omistaa ja sitä ylläpitää perhe, joka on työskennellyt tämän kanssa sukupolvien ajan ja joka rakastaa näyttää viiniköynnöksiään ja tuotteitaan. Voit vierailla viinitarhassa ympäri vuoden, jossa saat opastettuja kierroksia ja maisteluja. Tilalla on myös oma erinomainen ravintola La Cepa, jossa herkullisia ruokia säestää La Gerian omat viinit. Lähistöllä on myös muita hyviä bodegaseja, joita kannattaa kokeilla. La Geria sijaitsee Timanfayan kansallispuiston eteläpuolella.

Vesipuisto – Hienoa, kun meri on liian kylmä

  • Aqua Park Lanzarote Costa Teguise – Tämä on saaren suurin vesipuisto ja löydät sen Costa Teguinen laitamilta, aivan Arrecifesta itään. Täällä on monia erityyppisiä uima-altaita, monia vesiliukumäkiä ja enemmän kuin tarpeeksi tekemistä koko perheelle.
  • AquaLava Playa Blanca – AquaLava sijaitsee Lanzaroten eteläkärjessä ja Playa Blancan merenrantakohteessa. Vesipuisto on yhdistetty hotelliin, ja jos voit käyttää sitä ilmaiseksi. Se on myös avoinna muille kävijöille maksua vastaan. Siellä on useita uima-altaita, joista yhdessä on suolavettä, ja monia aktiviteetteja lapsille.
  • Dino Water Park – Tämä vesipuisto sijaitsee myös Playa Blancassa, aivan AquaLavan takana. Laitos on paljon pienempi kuin kaksi muuta mainittua, ja se palvelee ensisijaisesti lapsia.

Rancho Texas Lanzarote

Rancho Texas on eläintarha, joka sijaitsee aivan Puerto del Carmenin laitamilla, jossa on myös uimapaikka vierailleen. Täällä voit tarkastella tarkemmin eksoottisia eläinlajeja, kuten amerikkalaisia biisoneita, vuoristoleijonia, ympärysmittoja ja tiikeriä. Puistossa on myös monia mereneläviä, kuten delfiini ja merileijona, joiden kanssa on mahdollista mennä uimaan. Yksi tilan upeimmista on monet petolinnut ja lintunäyttely, joka asetetaan päivittäin. Kotkat, haukat, haukat, kondorit, pöllöt ja muut lentävät katsojien pään yli ja vangitsevat ruokaa, jonka aasit heittävät heille. Rancho Texas on loistava paikka matkustaa aktivoimaan sekä lapsia että aikuisia, varsinkin kun sää on lämpimimmmillä. Sitten mukavat uima-altaat ja vesiliukumäet tulevat omiinsa.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Suurimmissa lomakohteissa on yleensä ilmaisia pysäköintipaikkoja. Sama koskee suosituimpia rantoja. Arrecifen sisällä voi olla vaikea löytää pysäköintipaikkoja katujen varsilta. Paras vaihtoehto on yleensä joko pysäköidä jossakin hotellin pysäköintitiloista, kuten suuressa Gran-hotellissa, tai jossakin pienemmistä pysäköintihallista. Keskustan laitamilla on myös pari isoa pysäköintipaikkaa, jotka ovat ilmaisia.

Autonvuokraus on turvallista ja helppoa Lanzarote. Täällä tuskin koet seisovasi jonossa, edes Arrecifen sisällä. Tiet ovat myös hyvässä kunnossa, ja moottoritie yhdistää tärkeimmät rannat ja merenrantakohteet. Huomioithan, että espanjan kaupunkien liikenneympyröissä ihmiset ajavat hieman eri tavalla. Jos olet liikenneympyrän sisimmässä kaistassa, sinulla on velvollisuus antaa tietä syrjäisimmän kentän autoille. Tämä tekee ajoittain hieman vaikeaksi lähteä liikenneympyrästä, jos olet asentanut itsesi väärälle kentälle. Huomaa myös, että Lanzaroten asukkaat käyttävät usein vasenta räpylää pysähtyessään jalankulkuväylien eteen.

Autonvuokraus on turvallista ja helppoa Lanzarote. Tuskin koet seisovasi jonossa. Tiet ovat myös hyvässä kunnossa, ja moottoritie yhdistää tärkeimmät rannat ja merenrantakohteet

Lentokenttä

Lanzaroten lentokentän koko nimi on César Manrique-Lanzaroten lentokenttä, mutta sitä kutsutaan usein joko vain Arrecifen lentokentäksi, saaren pääkaupungin jälkeen, joka sijaitsee aivan lähellä. Suoria lentoja on monista Euroopan kaupungeista. Luonnollisesti tilauslentoja on enemmän kuin tarpeeksi myös Lanzarotelle ja sieltä kaikkialta Euroopasta. Yhteensä lentoasema palvelee vuosittain yli 7 miljoonaa matkustajaa. Täällä on kaksi terminaalia. Uusi terminaali kaikille kansainvälisille lennoille, kun taas vanhaa terminaalia käytetään Canary Islandsin yhdistävillä lentoreiteillä.

Autovuokraamojen tiskit on koottu pohjakerrokseen, aivan terminaalin 1 pääsisäänkäynnin viereen. Kaikki yritykset ovat edustettuina myös terminaalissa 2, jos saavut joltakin muulta saarelta ja sinulla on vuokra-auto. Tästä päivästä lähtien löydät täältä 11 yritystä, mukaan lukien Avis, Budget, Hertz ja Europcar. Saksalaisella Autoreisen-yhtiöllä ja useilla paikallisilla toimijoilla on myös autonvuokraus Lanzaroten lentokentällä.

  • Lentokenttä sijaitsee vain 6 kilometrin päässä Arrecifen keskustasta, moottoritiellä lähes koko matkan. Ajoaika on yleensä noin 5 minuuttia.
  • Lentokentältä Puerto del Carmeniin se on noin 8 kilometriä, ja ajoaika on 5-10 minuuttia.
  • Lentokentältä Playa Blancaan on noin 30 kilometriä, ajoaika 30 minuuttia.
  • Lentokentältä Costa Teguiin on noin 15 kilometriä, ja ajoaika on noin 12 minuuttia.
Yhteensä lentoasema palvelee vuosittain yli 7 miljoonaa matkustajaa.