Autonvuokraus Pontevedra

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Pontevedra

Pontevedra matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Pontevedra. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Pontevedra

Autovuokraamo Pontevedra
Autovuokraamo Pontevedra

Pontevedra (kirjoitetaan myös Ponte Vedra) on pääkaupunki Luoteis Espanjan maakunnassa Pontevedra Galiciassa, ja on kaupunki noin 80000 asukasta (2011). Matka etelään Portugalin rajalle on vain muutaman kilometrin.

Pontevedra historia juontaa juurensa roomalaisten aikaan, kaupunki kasvoi kunnolla vasta yksi Galician tärkein kauppakeskuksissa aikana 1100 – ja sai kukoisti keskiajan lopun – ennen dramaattinen taantuma alkoi.Kaupunki ensin heräsi eloon, kun rautatie saapui 1800-luvun lopulla – ja ensimmäinen osa 1900 uudelleenpyydetyistä Pontevedra Galician asema tärkein kulttuurinen ja taloudellinen keskus. Uusi taantuma jatkui Francon ajan, lähinnä sillä oli merkittävä Faranco vastustamatta sekä Pontevedra ja loput Galician. Kun Franco ajan, kuitenkin kaupunki kukoisti jälleen.

Pontevedra on useita historiallisia nähtävyyksiä tarjota – kuten vanha roomalainen silta ”Ponte de Burgo”, joka on antanut nimensä kaupungin (Ponte Vetera ”vanha silta”). Se ylittää joen Lerez, joka kulkee kaupungin läpi.

Vanha keskusta Pontevedra on keskittynyt pääaukiolla ”Plaza Ferreria”. Täällä löydät myös erityinen suihkulähde ja luostari ”San Francisco”. Fountain on ollut merkittävä välilaskun aiemmin pyhiinvaeltajien läpi. Myös poikkeuksellisen kaunis Renaissance Basilica ”Santa Maria” on mainittava. Julkisivu on koristeltu forsirede hopea levyt.

Taiteen ystäville olisi aikaa käydä maakuntamuseo. Se sisältää viisi rakennukset ja arvokas kokoelma Celtic kultaa työntekijän kokoelma maalauksia ja meripihkan kokoelma.

Lähin lentokenttä on Vigo Airport, joka sijaitsee noin. 23 km etelään Pontevedra.