Autonvuokraus Torremolinos

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Torremolinos

Torremolinos matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Torremolinos. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Torremolinos

Autovuokraamo Torremolinos
Autovuokraamo Torremolinos

Torremolinos sijaitsee Etelä Espanjassa – Kun Espanjan Malagassa Andalusiassa.Kaupunki sijaitsee 14 km lounaaseen Malagan kaupunki – nimenomaan suosittu Costa del Sol (Sun Coast). Torremolinos on noin 68000 asukasta (2011), mutta lomakauden on tämä numero kerrottuna – kun turistit kerääntyvät tähän suosittu merenrantakaupunki.

On ollut useita jännittäviä arkeologisia löytöjä alueella, osoittaa, että oli suuri ratkaisu tässä jo 150000 vuotta sitten. Muinaisista ajoista, ja osien läpi keskiajan, alue hallitsi vuorostaan ​​foinikialaiset, roomalaiset ja arabit. Arabit rakennettu kuten 12 metriä korkea torni puolustus – Torre de los Molinos – joka antaa kaupungin nimensä.

Torremolinos oli köyhä kalastajakylä kunnes turisteja kehitettiin päätoimisesti alueella 1950. Se oli ensimmäinen resorts Costa del Sol, joka on kehitetty ja nopeasti saavuttanut suuren suosion, varsinkin keskuudessa British matkailijoita.

Kuuluisin nähtävyys on yli 2 km pitkä ranta ”Playa de Torremolinos.” Muuten on enemmän suosittuja kohteita hieman pois keskustasta – kohti Malaga. Ensinnäkin, se menee eksoottinen Crocodile Park (yli 300 krokotiilejä ”kaikki” koot), Aqualand – Costa del Solin suurin vesipuisto ja kasvitieteellinen puutarha ”Jardin Botanico Molino de Inca”.

Torremolinos on tunnettu myös vilkkaasta yöelämästä, jossa baareja, ravintoloita ja yökerhoja.

Lähin lentokenttä on M Alagar lentokenttä, joka sijaitsee noin. 8 km pohjoiseen Torremolinos.