Autonvuokraus Vigo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Vigo

Vigo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Vigo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Vigo

Autovuokraamo Vigo
Autovuokraamo Vigo

Satamakaupunki Vigo sijaitsee Luoteis Espanjassa – Atlantic – ja sillä on noin 300000 asukasta (2011).Vigo sijaitsee maakunnassa Pontevedra – rajan läheisyydessä naapurimaiden Portugali – ja on suurin kaupunki Galiciassa.

Vigo on tärkeä teollisuuskaupunki ja tärkeä kaupallinen keskus alueella. Kaupungissa on myös oma yliopisto – noin 20000 opiskelijaa.

Vigo on useita nähtävyyksiä – mukaan lukien historiallinen keskusta ”Casco Vello”. Tässä piilee kirkon ”Iglesia de Santa Maria Castelo” ja ”Iglesia de Santiago de Bembrive” – ​​niin 1100. Kukkulalla yläpuolella vanhaankaupunkiin linnan ”Castillo del Castro” 1600-luvulta, joka on myös suosittu kohde.

Muita nähtävyyksiä kohteessa Vigo kuuluu moderni keskusta modernit rakennukset ja leveät kadut ja kiireinen ostoskadut ”Principe”, ”Urzaiz” ja ”Grand Via”.

Kaupunki on muuten merimuseo, museo, taidemuseo – joka on yksi tärkeimmistä museoista Nykytaiteen Espanjassa, merimuseo, museo ympäristö (”Naturova”) – vuorovaikutteisia näyttelyitä ja etnografinen museo.

Vetonaula koko perheelle on kaupungin eläintarhassa. Vigo on myös useita kauniita rantoja, ja ”Playa de Samil” on suurin ja vieraili.

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä – Vigo Peinador Airport – sijaitsee 8 kilometriä itään keskustasta.