Autonvuokraus Bordeaux

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bordeaux

Bordeaux matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bordeaux. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bordeaux

Autovuokraamo Bordeaux

Autovuokraamo Bordeaux

Bordeaux on vanha satamakaupunki 230600 asukasta (2005). Tämä kaupunki sijaitsee Lounais Ranskassa joen Garonne. Jo 300 vuotta eKr.Kr. Kelttien asui Bordeaux.   Kaupunki on tunnettu sen suuri viinintuotanto, Bordeaux viinit, jotka on tuotettu täällä vuodesta 1700. Bordeaux on myös keskittyy matkailuun, koska kaupunki on monia hienoja rakennuksia keuliminen –   esimerkiksi.Grand Théâtre,   Rakennettiin vuosina 1775 ja 1780.Palais Gallien, joka koostuu rauniot roomalainen amfiteatteri, voidaan myös vieraili.    Toinen merkittävä nähtävyys on Pyhän André tuomiokirkko 1096.

Kaupunki on myös hyvä vanha torni, Tour St. Nicholas, joka rakennettiin alun perin vartiotorni suojelemaan kaupunkia hyökkäyksiltä. Sieltä voi nauttia kauniista näköalasta. Taide buffs pitäisi vierailla Musée des Beaux-Arts ja nähdä maalaukset Matisse, Rubensin ja Titan. Tämän lisäksi monet muut museot ja taidenäyttelyt kaupungissa. Niille, jotka ovat kiinnostuneita ostoskatu Rue Sainte-Catherine Euroopan pisin ostoskatu on kauppoja, ravintoloita ja kahviloita.

Valikko