Autonvuokraus Bordeaux

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bordeaux

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Bordeaux tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% vuokra-autosta kohteessa Bordeaux kauttamme.

Bordeaux-opas

Bilutleie Bordeaux
Bordeaux Autonvuokraus

Bordeaux on vanha satamakaupunki, jossa on 230 600 asukasta (2005). Tämä suuri kaupunki sijaitsee Lounais-Ranskassa Garonne-joen rannalla. Siitä on jo 300 f.Kr. asui kelttiä Bordeaux’ssa. Kaupunki on tunnettu suuresta viinituotannostaan, Bordeaux-viineistä,joita on tuotettu täällä 1700-luvulta lähtien.

Nähtävyyksiä

Bordeaux keskittyy myös matkailuun, koska kaupungissa on monia kauniita rakennuksia – esimerkiksi grand théâtre– rakennettu vuosina 1775-1780. Palais Gallienissa, joka koostuu roomalaisen amfiteatterin raunioista, voi myös vierailla. Toinen merkittävä nähtävyys on St. Andrén katedraali vuodesta 1096.

Kaupungissa on myös vanha suuri torni, Tour St. Nicholas, joka rakennettiin alun perin näköalatorniksi suojelemaan kaupunkia hyökkäykseltä. Täältä voit nauttia kauniista näkymästä. Taideharrastajien kannattaa vierailla Musée des Beaux-Artsissa ja nähdä Matissen, Rubensin ja Titanin maalauksia. Tämän lisäksi kaupungissa on paljon muita museoita ja taidenäyttelyitä. Ostosten harrastajille Rue Sainte-Catherine -katu on Euroopan pisin ostoskatu kauppoineen, ravintoloineen ja kahviloineen.

Place la Bourse Bordeaux’ssa.

Tutustu Bordeaux’hun autonvuokrausta

Bordeaux’n alueen retkillä erottuu kaksi asiaa, nimittäin meri- ja viinialue. Koko rannikko on täynnä kauniita rantoja, joten kuuluisia ja tuntemattomia merenrantakeskuksia. Maahan on useita kuuluisia viinipiirejä. Kylät täällä ovat usein ennen keskiaikaa, ja yleensä on ainutlaatuinen ja vieraanvarainen ilmapiiri. Seuraavassa on joitakin ehdotuksia, jotka on helppo toteuttaa.

Saint Emillion on kuuluisa viininvalmistuksestaan.

Saint Émilion – Ihana kylä ja kuuluisa viinialue

Saint Émilion on yksi tämän alueen tunnetuimmista kylistä, erityisesti viinintuntijoiden keskuudessa. Täällä ihmiset ympäri maailmaa tulevat maistamaan hienoja tuotteita ja kokemaan autenttisen ja miellyttävän ilmapiirin. Kylässä on keskiaikaisia asutuskeskuksia, mutta täällä on jälkiä asutuksesta yli 35 000 vuotta sitten. Koko Saint Émilion on tällä hetkellä Unescon maailmanperintökohde. Kylän keskustan sisällä on monia hyviä ruokapaikkoja, joissa pääset tietysti maistamaan alueella valmistettuja viinejä.

  • Bordeaux’n keskustasta on vain 40 km:n matka Saint Émilioniin. Ajat suoraan itään ja maahan, jossa noin puolet pätkästä menee moottoritielle. Autonvuokraus kestää noin 35 minuuttia.
Lacanau on pieni merenrantakohde, jossa on kauniita rantoja.

Lacanau Ocean – Merenrantakohde kaikille

Jos olet Bordeaux’ssa ja haluat päästä kauniille rannalle Atlantin valtamerellä mahdollisimman nopeasti, Lacanau Ocean on paikka ajaa. Tämä on pieni merenrantakohde, joka sijaitsee aivan merenrannalla ja jolla on sama nimi kuin suuremmalla kaupungilla, joka sijaitsee hieman kauempana sisämaassa. Lacanau Oceanissa on paljon ravintoloita, kahviloita, baareja ja kauppoja, ja kävelet helposti kaupungin keskustasta mukaville rannoille. Ilmasto tekee tästä suositun kohteen ympäri vuoden, mutta uinti tapahtuu todennäköisesti enimmäkseen kesäkaudella. Niille, jotka eivät halua vain ottaa aurinkoa, Lacanau Oceanin ympärillä on yli 100 kilometriä pyörätietä, ja tämä on yksi Euroopan parhaista paikoista niille, jotka haluavat surffata.

  • Bordeaux’sta Lacanaun valtamerelle on 58 kilometriä, ja suurin osa ajomatkasta kulkee maanteillä. Aika, jonka haluat viettää, on noin 1 tunti ja 5 minuuttia.
Biarritz – yksi Euroopan hienoimmista merenrantakohteista.

Biarritz – Kuninkaallisten leikkikenttä kesällä

Biarritz on ollut yksi Euroopan hienoimmista merenrantakohteista noin 200 vuoden ajan. Kaupunki sijaitsee Biskajanlahdella, lähellä Espanjaa ja San Sebastiania. Kaupungin keskustassa kävelet La Belle Epoquen ihanien rakennusten keskellä, joista osa on legendaarisia hotelleja ja kasinoita. Laitamilla on romanttisia pieniä katuja, joissa on maalauksellinen talo, joka suuntaa monille kauniille rannoille. On täysin mahdollista mennä päiväretkelle Bordeaux’sta Biarritziin, mutta parasta on sisällyttää vähintään yksi yöpyminen. Yöelämä on hienoa, ravintolat ovat hyviä ja kansanelämä jännittävää, etenkin kesäkuukausina. Monet haluavat ajaa San Sebastianiin ja usein kiertotiet yhteen monista ja viihtyisistä kalastajakylistä, jotka sijaitsevat Biskajanlahdella.

  • Biarritz on 200 km:n päässä Bordeaux’n keskustasta, ja moottoritiellä ajaa koko pätkän ajan. Asema kestää yleensä 2 tuntia, jos et pysähdy matkan varrella.

Arcachon ja Dune du Pilat – Euroopan suurin hiekkadyyni

Arcachon on yksi Ranskan suosituimmista merenrantakohteista. Tämä johtuu siitä, että itse kaupunki on mukava yöpyä, ja se, että löydät Euroopan suurimman dyynin. Dune de Pilat sijaitsee Arcachonin ympärillä kiemurtelevan ikuisen rannan varrella. Se on yli 500 metriä korkea ja 2,7 kilometriä pitkä. Täällä sinun pitäisi harkita pysähtymistä, jos haluat päästä bordeaux’sta kävelylle ja nauttia kauniista rannoista. Alueella voi olla paljon ihmisiä kesällä, mutta samalla on enemmän kuin tarpeeksi tilaa kenellekään ottaa aurinkoa ja kylpeä. Ei ole myöskään väärin käydä Arcachonissa ja hiekkadyyni kesäkauden ulkopuolella. Alueella on miellyttävä ilmasto ympäri vuoden.

  • Päästäksesi Dune du Pilatiin Bordeaux’sta, aja kaakkoon kohti Biarritzia ja lähde kohti Arcachonia. Koko matka menee moottoritielle. Archachonista jatkuu muutama kilometri Atlantin valtamerelle ja dyynille. Koko pätkä on 64 kilometriä ja ajoaika kannattaa laskea noin 50 minuutiksi.
Dune du Pilat on yli 500 metriä korkea ja 2,7 kilometriä pitkä!
Konjakkissa voi kokea paljon kaunista arkkitehtuuria. Kuvassa näet kaupungin kaupungintalon.

Konjakki – Muutakin kuin henkiä

Konjakki on pieni kunta ja kaupunki aivan Bordeaux’n ulkopuolella. Tämä alue on tunnettu viineistään ja rypäleviineistä. Charente-joella sijaitsevassa kaupungissa on kaunis keskus, unike bygninger joka koostuu ainutlaatuisista rakennuksista, jotka on rakennettu 1400- ja 1900-lukujen välillä. Täällä voit kokea kaunista arkkitehtuuria, ruokailla hyvissä ravintoloissa, joissa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia, oppia viineistä, käydä jännittävillä markkinoilla ja käydä useissa museoissa ja nähtävyyksissä. Konjakkissa järjestetään myös monia hauskoja festivaaleja, kuten alueen suurin bluesfestivaali kesällä.

  • Bordeaux’n ja Konjakin välillä on noin 120 kilometriä. Ajat moottoritiellä pohjoiseen kohti La Rochellea, kunnes lähdet maalaisteillä maahan kohti kuuluisaa aluetta. Koko matka kestää noin 1 tunnin ja 30 minuuttia autonvuokraus.
Kiinnitä erityistä huomiota Bordeaux’n kyltteihin.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Ei ole niin vaikeaa löytää pysäköintiä Ranskan kaupunkien kaduilla, mutta kiinnitä huomiota kyltteihin. Esimerkiksi joillakin kaduilla pysäköinti on saattanut olla sallittua vain tien toisella puolella. Se on yleistä myös kaupunkien niin sanottujen sinisten vyöhykkeiden kanssa. Jos parkkipaikka on merkitty sinisellä, sitä voivat käyttää vain ne, jotka asuvat kaupunginosassa, jos auton on aikaistaa yli tunnin. Tämä pätee pääsääntöisesti arkisin klo 9.00–19.00.

Bordeaux’n tiet pitävät jatkuvasti yllä hyviä standardeja, mutta ajaminen kaupungin keskustassa voi olla haastavaa joka tapauksessa. Kaupungissa on monia liikenneympyrköjä, joissa on useita kaistoja, ja navigointi näissä ja niistä pois on hieman stressaavaa, kun liikennettä on paljon. Joissakin liikenneympyröissä liikenneympyrään ajanilla on etukäteisetuke, kun taas toisissa liikenneympyrässä jo olevilla on ajo-oikeus. Jos näin on, tämä on merkitty kylteillä.

Lentokenttä

Bordeaux’n lentokentän nimi on Bordeaux–Mérignacin lentokenttäeli ranskaksi Aéroport de Bordeaux-Mérignac. Täällä on kolme terminaalirakennusta, ja mikä lentokoneista pysäköi riippuen siitä, mistä olet kotoisin. Kansainvälisillä lennoilla käytetään yleensä terminaalia A,Air Francen (pääasiassa Pariisin) kotimaan lentoja B-terminaalissa ja joitakin halpalentoyhtiöitä pysäköidä erilliseen rakennukseen (Billi-terminaali).

Autovuokraamoilla on työpöydät omissa pienissä kioskeissaan, jotka seisovat terminaalirakennusten ulkopuolella. Heidän autonsa ovat pysäköitynä aivan sen jälkeen, etkä tarvitse minkäänlaista kuljetusta parkkipaikalle. Tästä päivästä lähtien löydät 9 autovuokraamoa, jotka ovat edustettuina kentällä Bordeaux. Näihin kuuluvat tunnetut pelaajat, kuten Avis, Budget, Sixt, Goldcar ja Europcar.

  • Lentokentältä Bordeaux’n keskustaan on 12 kilometriä, ja ajomatka kestää yleensä alle 30 minuuttia.