Autonvuokraus Salou

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Salou

Salou matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Salou. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Salou

Autovuokraamo Salou
Autovuokraamo Salou

Salou on pieni ferie-/badeby sijaitsee Koillis Espanjassa Välimeren.Kaupunki sijaitsee Costa Dorada, noin 10 km etelään Tarragona – ja on noin 20000 asukasta (2010). Salou on yksi suosituimmista turistikohteista tällä alalla.

Tärkein nähtävyys Salou ovat rannat – jossa kaikki on laatu leimataan ”Blue Flag”. Ne ovat tunnetusti lapsiystävällinen, jossa leikkikenttiä ja monia valvojia. Kaupungin sisällä on myös useita mukava perhe ravintoloita.

Kaupungin ranta on suosittu kohtaamispaikka matkailijoille, ja lopussa Promenade on suihkulähde ”Font Iluminosa” – joka on kauniisti valaistu öisin.

Aivan Salou ovat toinen perhekohde – Port Aventura Park. Se on yksi rikkaimmista teema ja huvipuistot kaikissa Etelä-Euroopassa. Specialty alueet ovat maantieteellisesti jaettu (esim.Meksiko, Far West, Välimeren Polynesia ja Kiina ).Lisäksi puistossa on useita kauppoja, näyttämöviihdettä ja vesiurheilumahdollisuudet.

Muuten, se on myös hyvä yöelämä Salou aikuisille – josta löydät kaiken kodikkaita baareja ja houkuttelevia ravintoloita yökerhojen ja spillecasinoer.

Toinen kiinnostava kohde on Salou Santa Maria del Marin kirkon vuonna 1766. Alueella ympäri kaupunkia on myös useita hienoja golfkenttiä.

Lähin lentokenttä on Reus Airport, joka sijaitsee 14 km pohjoiseen Salou.