Autonvuokraus San Sebastián

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo San Sebastián

San Sebastián matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on San Sebastián. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

San Sebastián

Autovuokraamo San Sebastián
Autovuokraamo San Sebastián

San Sebastián on pääkaupunki Pohjois-Espanjan maakunnassa Guipúzcoan. Etäisyyden rajan Ranska on noin. 17 km.Asukasluku on noin 185000 (2011). San Sebastian on jo vuosia tunnettu muodikas seaside resort, ja aiempina aikoina oli espanjalainen tuomioistuin hänen kesäasunto täällä. San Sebastian on tärkeä tehtävä sekä satama-ja teollisuuskaupunki, mutta tärkein elinkeino on edelleen matkailuun.

Toinen tapa esitellä San Sebastian on kutsua sitä yksi Baskimaan johtava matkailukohde. Baskimaa on nimi historiallista alkuperäiskansojen alueella kärjessä Biskajanlahden, joka sisältää sekä Espanjan ja Ranskan puolella. Baskimaan kulttuuri vaikuttavat siis suuresti sekä historia ja ihmiset San Sebastian, joka on erityisen ilmeistä vuosittain ”Semana Grande” festivaali. Sitten siellä on härkätaistelut, paraateja, konsertteja, huvi ja kilpailut sisällä erottuva Baskimaan soutu Sport.

Tärkeä syy San Sebastián suosio matkailukohteena, ne ovat kaksi hiekkarantaa – yksi kummallakin puolella keskustaa. ”La Concha” on pisin niistä, ja sitä pidetään yhtenä maailman hienoimmista. Muut ranta on erityisen suosittu surffaajien.

Mitä muuta luonnehtii San Sebastian, arkkitehtuuri on viktoriaaninen tyyli – molemmat keskellä ja pitkin kaunis ranta kävelytilat. Satama-alueella, jossa entinen täynnä kalaa Torit, on tällä hetkellä yksinomainen kalastus ja äyriäiset ravintoloita.

Lähin lentokenttä on San Sebastian Airport, joka sijaitsee 20 kilometriä koilliseen downtown.