Autonvuokraus El Hierro

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo El Hierro

El Hierro matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on El Hierro. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

El Hierro

Autovuokraamo El Hierro
Autovuokraamo El Hierro

El Hierro on espanjalainen saari Atlantilla, ja on noin 11000 asukasta (2010). El Hierro on eteläisin, läntisin ja pienin Kanariansaarten.

Saari kuuluu maakunnan Santa Cruz de Tenerife, on jaettu kahteen kuntaa – Valverde Koillis-ja La Frontera on luoteeseen ja etelään. El Hierro on vuoristoinen tuliperäinen saari, ja korkein kohta Malpaso sijaitsee keskeisellä saarella ja mittaa 1501 metriä Rannikko on ominaista jyrkkiä kallioita, ja on rajallisesti hiekkarantoja saarella. Silti El Hierro tunnettu erinomaisesta sukellusta mahdollisuuksia kristallinkirkas vesi – ja etenkin kalastajakylä La Restinga (eteläinen saari) on kuuluisa sukellus alueella.

Kaupungin ulkopuolella La Restinga on luonnon oma veistospuisto ”El Sabinar”. Täällä voi nähdä vahvoja runkoja, jotka muuttuvat taideteokset sää.

El Hierro on kasvanut matkailu, mutta ei vaikuta massaturismin. Se on usein nimitystä ”rauhanomaista saaren”. Siinä on kauniit maisemat, valkoiset talot, historialliset rakennukset ja kirkot, ystävälliset ihmiset ja rauhoittumiseen.

Pääkaupunki on Valverde, ja on noin. 5000 asukasta (2010). Kaupunki sijaitsee koilliseen saaren – noin. 3 km päässä rannikosta – ja on 570 m Alkaen satamakaupunki ulkopuolella lautalla tällaisten Teneriffan ja La Gomeran. Valverde, voi käydä kirkossa ”Santa Maria de la Consepcion” alkaen 1700. On myös etnografinen museo pääkaupungissa.

Mukaan Guinness World Records on maailman pienin hotelli El Hierron saarella. Hotel – nimeltään ”Punta Grande” – sijaitsee Las Puntas, on vain neljä huonetta ja on rakennettu kivestä reunalla kallion.

Saaren ainoa lentokenttä – El Hierro Airport – sijaitsee 10 km länteen keskustasta pääoman Valverde. Sieltä lentää tällaiset Las Palmas (Gran Canaria) ja Teneriffa.