Autonvuokraus Castellón

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Castellón

Castellón matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Castellón. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Castellón

Autovuokraamo Castellón
Autovuokraamo Castellón

Castellón de la Plana (tai Castelló de la Plana) itäosassa Espanjan Välimeren rannikolla (Costa Blanca) – in itsehallintoalueella Valencian.Kaupunki on myös maakunnan pääkaupunki Castellónin. Sen väkiluku on noin 180000 (2011).

Castellon mainittiin ensimmäisen kerran vuonna 1251, ja alun perin rakennettu kukkulalle hieman kauempana sisämaassa. Noin vuosi 1300, mutta se siirrettiin lähemmäksi rannikkoa.

Keskipiste keskellä Castellónin n ”Plaza Mayor”. Jos tämä tila on sellainen, Castellons perinteiset markkinat, samoin kuin useat kaupungin historiallisiin kohteisiin. Se tulee kuin 58 metriä korkea kellotorni ”El Fadri” peräisin 1590-luvun, kaupungin vanhaankaupunkiin 1600 sekä katedraali Santa Maria (rakennettu 1200, ja kunnostettu 100 vuotta myöhemmin sen jälkeen laaja tulipalo).

Muita suosittuja kohteita ovat kulttuuri ja taide historiallinen museo ”Museo Provincial de Bellas Artes”. Se sijaitsee kauniissa rakennuksessa 1700. Myös toinen taidemuseo – Convento de las äidit Capuchinas – on tutustumisen arvoisia. Lisäksi Castellón myös jännittävä planetaario – El planetaario, Military Historian ja etnologian – osoittaa niiden näyttelyitä esimerkkejä tyypillisen kulttuurin, Castellón.

Lähin lentokenttä on Valencia Airport, joka sijaitsee 80 km etelään Castellónin.