Autonvuokraus Teneriffa

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Teneriffa

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Teneriffa tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% vuokra-autosta kohteessa Teneriffa kauttamme.

Teneriffan opas

Teneriffa on suurin Canarysaaristaja myös se, jossa on eniten asukkaita. Kuten muillakin Makaronian saariston saarilla, Teneriffalla asui ensin alkuperäiskansa Los Guanches, kansa, joka tuli meren yli Pohjois-Afrikasta. Sekä roomalaisten että maurien valloittuksen jälkeen espanjalainen konkistadori otti vallan 1400-luvun alussa.

Nykyään Teneriffa on yksi Espanjan suurimmista matkailukohteista, ja saari toivottaa vuosittain tervetulleeksi yli 5 miljoonaa kävijää. Spanias Tämä on myös saaren päätoimiala, jota seuraavat maatalous ja kalastus. Teneriffan ilmasto tekee erityisen hyödylliseksi banaanien, maissin, sipulien, tomaattien, viinirypäleiden ja tupakan viljelyn täällä.

Canarysaarilla on miellyttävät lämpötilat ympäri vuoden, mikätekee saaristosta suositun matkailukohteen sekä talvella että kesällä. Useimmat ihmiset matkustavat yhteen monista ja tyypillisistä lomakohteista, mutta Teneriffalla on myös suhteellisen suuria kaupunkeja, kuten Santa Cruz de Tenerife (188 000 asukasta) ja San Cristobal de La Laguna (129 000 asukasta). Saarella on myös monia miellyttäviä ja pieniä kalastajakyliä, joissa on suosittu vierailu.

Teneriffa toivottaa vuosittain tervetulleeksi yli 5 miljoonaa kävijää, mikä on myös saaren päätoimiala,

Nähtävyyksiä

Lomakohteissa ja suuremmissa kaupungeissa on yleensä hyvät ostosmahdollisuudet sekä melko vilkas ravintola- ja yöelämän tarjous. Playa de las Américasissa, Puerto de la Cruzissa, Los Cristianosissa, Costa Adejessa sekä suurimmissa kaupungeissa on monia parhaita yökerhoja ja baareja. Ravintoloiden ruoka on tyypillisesti espanjalaista, mutta mieluiten paikallisella kierteellä. Tuoreita ja hienoja mereneläviä tarjoillaan kaikkialla saarella.

Teneriffan tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu monia muistomerkkejä, kuten San Cristobal de La Lagunan katedraali,San Andrésin kylän linnoitus ja Torres de Santa Cruz, joka on Espanjan korkein pilvenpiirtäjä. Saarella on myös useita jännittäviä arkeologisia kaivauksia.

Teneriffalla on useita kauniita luonnonalueita, ja lähes puolet saaren maisemasta on suojeltu ja julistettu kansallispuistoksi.

Playa de las Américasissa on monia parhaita yökerhoja ja baareja.

Tutustu Teneriffaan autonvuokrausta

Vaikka Teneriffa on melko pieni saari, vuokra-auton saaminen täällä on selvä etu. Ne, jotka vain pysyvät lähellä hotellia ja käyvät usein samalla rannalla, jäävät paitsi monista jännittävistä asioista. Saarella on monia ihania pieniä kalastajakyliä, joissa pitäisi käydä, ja se tarjoaa myös ainutlaatuisia luontoelämyksiä. Alla muutamia ehdotuksia suosituimmista kyydeistä.

Etäisyydet ja ajoaika Teneriffalla

Tässä oppaassa emme sisällytä etäisyyksiä ja ajoaikaa ehdotetuille retkille. Etäisyydet riippuvat siitä, mistä aloitat matkasi joka tapauksessa. Älä kuitenkaan koskaan istu autossa Teneriffalla pitkään aikaan. Esimerkiksi etelän lentokentältä (Teneriffan eteläinen lentokenttä) Santa Cruz de Teneriffalle aivan saaren pohjoispäässä kestää tuskin 40 minuuttia. Koko kierroksen ajaminen Teneriffan ympäri ei todennäköisesti vie enempää aikaa kuin 2,5–3 tuntia.

Teide – suuri tulivuorivuori keskellä Teneriffaa huikeat 3718 metriä merenpinnan yläpuolella.

Pico del Teide – Matka Espanjan huipulle

Teide on suuren tulivuorivuoren nimi keskellä Teneriffaa. Vuoren huippu on huikeat 3 718 metriä merenpinnan yläpuolella,mikä tekee siitä Espanjan korkeimman pisteen. Maailmanlaajuisesti Teideä pidetään kolmanneksi korkeimpana tulivuorena. Tulivuorta pidetään myös aktiivisena, mutta viimeinen purkaus oli yli 100 vuotta sitten (1909). Teide ja vuorta ympäröivä kansallispuisto ovat nyt kansallispuisto, ja ne ovat Unescon maailmanperintökohde. Teneriffalla ollessasi sinun pitäisi hemmotella itseäsi joko vuoren juurella sijaitsevaan keskustaan tai yläosan lähellä olevalle katselualustalle. Voit mennä sinne, mikä vie noin 5 tuntia, tai ottaa köysiradan. Köysirata on suosituin valinta, ja se kestää enintään 8-9 minuuttia ylöspäin.

Güímarin kaupungissa on kokoelma pyramideja, jotka on rakennettu laavakiveen.

Pirámides de Güímar – Katso Teneriffan pyramidit

Teneriffan itärannikolla sijaitsevassa Güímarin pikkukaupungissa on outo ilmiö rakennustaiteen suhteen. Nykyään etnografinen puisto on kokoelma pyramideja, rakennettu laavakivi, joka löytyy kaikkialta vulkaanisella saarella. Alun perin näitä pyramideja oli 9, mutta niitä on jäljellä vain kuusi. Pyramidien rakentamisen syystä on useita teorioita. Yksi niistä viittaa siihen, että pyramidit ovat satunnainen sivutuote normaalista toiminnasta alueen tiloilla, kun taas toinen viittaa siihen, että ilmiö liittyy samankaltaisiin ilmiöihin, joita löydät muun muassa Sisiliasta, Meksikosta ja Perusta. Olipa totuus mikä tahansa, Pirámides de Güímar on vierailun arvoinen Teneriffalla. Puistossa on myös museo, auditorioja ihania kasvitieteellisiä puutarhoja.

Siam Park – Yksi Euroopan suurimmista vesipuistoista

Siam Park on 10 minuutin vesipuisto, joka sijaitsee Costa Adejella Teneriffan eteläkärjessä. Puisto on yksi Euroopan taidokkaimmista, ja thaimaan prinsessa itse vihki sen käyttöön. Siam tunnetaan Thaimaan vanhana nimenä. Loputtomien uintimahdollisuuksien lisäksi puistossa on noin 15 erilaista nähtävyyttä. Jotkut niistä on tarkoitettu lapsille, kun taas toiset sopivat antamaan sinulle pienen adrenaliinipotkun. Kuten odotettiin, koko puistoteema liittyy Thaimaahan. Yhteensä täällä on 25 rakennusta, joista suurin osa on ravintoloita ja kahviloita, jotka ovat jäljennöksiä tyypillisistä taloista, joita löydät muinaisesta Siamista. Vesipuisto on avoinna ympäri vuoden, joten se on täydellinen paikka jäähtyä, kun Atlantin valtameri ja Teneriffan rannat eivät houkuttele.

Candelaria – Tärkeä osa Canary Islandsin historiaa

Candelarian pikkukaupunki sijaitsee saaren itärannikolla, aivan Santa Cruz de Teneriffan eteläpuolella. Kaupunki on ensisijaisesti uskonnollinen keskus koko saarelle. Candelarias basilikassa on Madonna-hahmo, joka pysähtyy pyhiinvaelluksella, joka kulkee ympäri Teneriffaa, ja kaupunki on tässä yhteydessä vuosittaisen fiestan paikka. Guanchefolk on löytänyt Madonna-hahmon. Nämä olivat Saaren uurnat, jotka asuivat Teneriffalla, kun espanjalaiset konkistadorit valtasivat Canarysaaret 1400-luvulla. Konkistadorit tulkitsivat hahmon, että se edusti madonnaa ja he rakensivat pienen erakon sijoittaakseen hahmon. Eremitaasi muutettiin myöhemmin basilikaksi, joka seisoo siellä tänään. Candelaria on suosittu pieni kalastajakylä Teneriffalla vierailevien keskuudessa myös sen erinomaisten ravintoloiden vuoksi. Ympäröivä alue on myös loistava maasto kävellä sisään. Ohitat muun muassa useita esihistoriallisia luolia, joihin uurnat hautasivat ja muumioivat vainajansa.

Candelariasin basilikassa on Madonna-hahmo, joka pysähtyy pyhiinvaelluksella, joka kulkee ympäri Teneriffaa
Tejitan hiekka on sekoitettua vulkaanista tuhkaa.

Playa de El Médano ja Playa de la Tejita

Näitä kahta rantaa pidetään Teneriffan parhaimpina,ja ne ovat lähellä toisiaan. Rantoja erottaa päämaa, jossa sijaitsee La Montaña Roja, pieni vulkaaninen vuorenhuippu, joka on yksi saaren nähtävyyksistä. Tejita Beach on paikka asettua, jos haluat uida ja ottaa aurinkoa kauniissa ympäristössä. Hiekka täällä on sekoitettua vulkaanista tuhkaa,ja se on pehmeää ja mukavaa. El Médano Beach on suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat pysyä aktiivisina, kun he ovat veden reunalla. Täälläkin on pehmeää ja miellyttävää hiekkaa, mutta rannalla on enemmän aaltoja ja tuulta kuin Tejitassa. Siksi El Médanossa nähdään paljon levitteen, kuten purjelautailijan ja kitingin, levitteet. Nimi on muuten sama kuin kalastajakylä, jossa ranta sijaitsee. Sieltä löydät miellyttävän ilmapiirin ja monia hyviä ruokapaikkoja.

Pysäköinti Teneriffalla

Teneriffan kaupungeissa voit pysäköidä ilmaiseksi kaduille useimmissa paikoissa, mutta yleensä vain merkityissä paikoissa. Keltaiset viivat ja valkoiset viivat tarkoittavat, että saat sakot, jos jätät autosi sinne. Pahimmassa tapauksessa auto hinataan pois. Siniset linjat tarkoittavat, että pysäköinti on ajastettu ja sinun on maksettava maksu.

Kaupunkien paras ratkaisu on yleensä käyttää pysäköintitiloja eli hotelleihin liittyviä pysäköintipaikkoja. Sinun on maksettava maksu, mutta Teneriffalla pysäköinnin hinnat ovat alhaiset verrattuna useimpiin Euroopan hintoihin.

Liikenne Teneriffalla

Teneriffan pikkukaupungeissa ajaminen on helppoa, eikä siellä yleensä ole pitkiä jonoja. Kaupunkien ulkopuolella tiet ovat yleensä hyvässä kunnossa. Saaren länsipuolella, saaren eteläkärjessä ja saaren pohjoispuolella santa cruz de Teneriffalle asti on moottoritie Las Machasta. Sieltä on moottoritie saaren pohjoispuolelle ja edelleen rannikkoa pitkin Los Realejosiin. Useimmiten vain silloin, kun olet menossa pääväylien ulkopuolelle ja kaupunkeihin, sinun on ajettava hieman huonompia maalaisteitä.

Muista, että Espanjassa, myös Canary-saarilla, voit saada sakot alastomalla vartalolla (ja alavartalolla) ajamisesta. Vaikka olisi kuuma ja olisit juuri tullut rannalta, pue paita päällesi tai sen sellaista! Vältä myös toimia, jotka voivat häiritä sinua ajon aikana. Voit esimerkiksi saada sakot, jos syöt tai juot moottorin käydessä.

Teneriffan pikkukaupungeissa ajaminen on helppoa, eikä siellä yleensä ole pitkiä jonoja. Kaupunkien ulkopuolella tiet ovat yleensä hyvässä kunnossa.

Lentokenttä

Teneriffalla on kaksi lentokenttää, jotka hoitavat kansainvälisiä lentoja. Suurin sijaitsee saaren etelärannikolla, ja siksi sitä kutsutaan Teneriffan eteläiseksi lentokentäksitai Aeropuerto de Tenerife Sur espanjaksi. Nimeä Reina Sofía Airport käytetään myös paikallisesti. Täällä palvellaan noin 11 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokenttä on siis Toiseksi suurin Canarysaarilla Gran Canarian lentokentän jälkeen. Täällä on reittilentoja ympäri vuoden useimmista Euroopan suurimmista kaupungeista. Lisäksi vilkkaimpina vuodenaikoina on erittäin paljon liikennettä, erityisesti tilauslentoja.

Pienin, Teneriffan pohjoinen lentokenttä,sijaitsee luonnollisesti saaren pohjoisosassa ja aivan San Cristóbal de La Lagunan kaupungin vieressä. Vuosittain palvellaan noin 3,7 miljoonaa matkustajaa. Tältä lentokentältä on lentoja sisäisesti Canarysaarten välillä sekä useisiin Espanjan ja Euroopan kaupunkeihin.

Teneriffan suurin lentokenttä sijaitsee etelärannikolla, ja siksi sitä kutsutaan Teneriffan eteläiseksi lentokentäksi.

Autonvuokraus kohteessa Teneriffan eteläinen lentoasema

Teneriffan eteläisellä lentokentällä autovuokraamoilla on kaksi aluetta. Joillakin on laskurit pohjakerroksessa tuloaulassa, ja joillakin on työpöytänsä yläpuolella olevan kerroksen käytävällä. Yhtiöt ovat tällä hetkellä Hertz, Europcar, Sixt, Goldcar, Interrent, TopCar, Cicar ja Auto Reisen. Vuokra-autot ovat kaikki pysäköitynä omalle alueelleen, lähelle terminaalirakennusta.

Autonvuokraus kohteessa Teneriffan pohjoinen lentoasema

Tämä lentokenttä on pieni ja selkeä, ja löydät kaikki laskurit autovuokraamot saapumishallissa. Tästä päivästä lähtien Cicar, Auto Reisen, Europcar, Goldcar, Budget, Hertz ja Avis ovat saatavilla Teneriffan pohjoisella lentokentällä.