Autonvuokraus Sevilla

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sevilla

Sevilla matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sevilla. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sevilla

Autovuokraamo Sevilla
Autovuokraamo Sevilla

Sevilla sijaitsee eteläisen Espanjan Andalusiassa, ja on maakunnan pääkaupunki on sama nimi kuin kaupunki. Guadalquivirin joki kulkee kaupungin läpi. Sevilla on suhteellisen suuri teollinen kaupunki noin. 700000 asukasta (2011). Vaikka noin 100 km päässä Sevilla loppuun Guadalquivirin (kaupungin Sanlúcar), kaupunki on suuri satama. (Alusten jopa 12000 tonnia voidaan nopeuttaa joen).

Sevilla (Hispalis) oli roomalaisten aikaan, pääkaupunki maakunnassa tuolloin kutsuttiin Hispania Baetica. Vuonna 712, kaupunki valloitti arabit, ja oli tärkeä tehtävä pääomaa useita kalifdynastier, kunnes Ferdinand 3 Kastilian ja Leonin valloitti sen vuonna 1248. Kun Amerikan löytämisen oli Sevilla tärkein satama Espanja, asema kaupungin yllä, kunnes 1700.Sevilla sai oman yliopiston vuonna 1502.

Suuri osa arkkitehtuuria Sevillan kantaa edelleen pitkä arabia (maurien) aikakausi. Perusrakenne maurien tyyliin kaunis Alcázar alkaen 1100. Sitä ympäröi kaunis puutarha, joka leimaa myös koko kaupungin. Vanha kaupunki on viehättävä, kapeine, mutkittelevia katuja – ja tässä piilee mahtava Sevillan katedraali 1400-luvulta, joka on listattu rauniot vanhan moskeijan.

Viktigre Muita nähtävyyksiä ovat Columbus kirjasto, arkeologinen museo ja useita mielenkiintoisia taidegallerioita.

Vuonna 1992 Sevillassa järjestäjä maailmannäyttelyssä (Expo 92). Monet tapahtumista saarella Guadalquivir, ja tältä osin se on rakennettu useita siltoja. Suurin näistä, Allamillo silta, on suunnitellut kuuluisa arkkitehti Santiago Calavetra.

Muuten Sevilla ominaista lukuisten uskonnollisten ja maallisten puolueiden, jotka houkuttelevat monia turisteja kaupunkiin – ja olla siellä, missä toiminta Rossinin maailmankuulu ooppera ”Sevillan parturi” (1816) tapahtuu.

Lähin lentokenttä on Sevilla-San Pablo Airport, joka sijaitsee 12 km koilliseen kaupungin.