Autonvuokraus La Coruña

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo La Coruña

La Coruña matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on La Coruña. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

La Coruña

Autovuokraamo La Coruña
Autovuokraamo La Coruña

Satamakaupunki La Coruña sijaitsee Luoteis Espanjassa Atlantin valtameren ja on pääoman maakunnassa sama nimi.Kaupunki sijaitsee Galiciassa, ja sillä on noin 246000 asukasta (2011).

La Coruña on yksi tärkeimmistä satamista Pohjois-Espanjassa – ja on suuri maataloustuotteiden viennin ja maan toiseksi suurin kalastukseen.

La Coruna on suosittu turistikohde, ja monet espanjalaiset viettävät lomansa täällä kesällä.

Vanha kaupunki on niemimaalla, ja tässä on useita historiallisia nähtävyyksiä – mukaan lukien kirkot ”Santiago” ja ”Santa Maria del Campo” – jotka molemmat ovat peräisin 1200-luvulta.

Muita tärkeitä nähtävyyksiä La Coruna on San Antonio linna 1590 – mikä taloa arkeologinen ja historiallinen museo, ja ”Torre de Hercules” – vanhin majakka vielä toiminnassa, ja on peräisin Rooman aikoina.Tämä on Unescon maailmanperintökohde.

Ranta La Coruña on myös vetovoima (yksi pisimpään Euroopassa) ja taidemuseo ”Museo de Bellas Artes” näkee luonnokset Rubens ja useita uskonnollisia maalauksia.

Muuten kaupunki on oopperatalo, useita teattereita, Picasso museo, Sotamuseo, Science Museum kanssa planetaario, akvaario, kasvitieteellinen puutarha ja museo ”House of Man” – vuorovaikutteisia näyttelyitä, jotka keskittyvät ihmisen elimistöön.

La Coruña on 7 rantoja, ja suosituin on ”Riazor” ja ”Orzán” – molemmat sijaitsevat keskellä kaupunkia ja on laatu leimataan ”sinisen lipun”.

La Coruna Lentokenttä sijaitsee 10 km etelään kaupungin keskustasta ja kansainväliseltä lentokentältä.