Autonvuokraus Elche

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Elche

Elche matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Elche. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Elche

Autovuokraamo Elche
Autovuokraamo Elche

Elche sijaitsee Kaakkois Espanjassa riverillä Vinalopó, ja kuuluu Valencian alueella.Elche toiseksi suurin kaupunki maakunnassa Alicante ja sijaitsee noin 18 km länteen Välimeren rannikolla – ja 26 km lounaaseen kaupungin Alicante.

Elche on 230000 asukasta (2010), ja on tunnettu skoindustri. Lisäksi, maatalous, kauppa ja matkailu muita tärkeitä teollisuuden kaupunki. Kaupunki on myös tunnettu daddelpalmeskog ”El Palmeral” – joka on vain Euroopassa.

Ratkaisu Elche on maurien tunnelma, valkoiset talot ja tasakaton. Historiallisessa keskustassa kaupungin rakennuksia eri aikakausilta – kuten teatteri ”El Gran Teatro” vuodelta 1920 – ja tämä on myös paljon kivoja kauppoja, ravintoloita ja pubeja. Elche on useita ostoskeskuksia muissa osissa kaupunkia.

Vuonna 1897, kuuluisa kivi veistos ”La Dama de Elche” vuodelta 400 eKr. Kr. löytyy alueen (2 km etelään Elche). Nykyään voi vierailla paikassa, jossa todettiin – jos arkeologinen museo ”Museo de la Alcudia” sijaitsee.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat Altamira Palace mukaan joen 1400, Basilica ”Basilica de Santa Maria” päässä 1670, torni ”La Torre del Consell” alkaen 1441 (nykyisin Town Hall), arabien kylpyammeet 1150: n, kasvitieteellisessä puutarhassa ja museossa nykytaiteen.

Rannikon kauniit rannat ja kristallinkirkas vesi – ja tässä se on myös suuri sukellus mahdollisuuksia.

Lähin lentokenttä on Alicante Airport – El Altet, joka sijaitsee 19 km itään Elche.