Autonvuokraus Gran Canaria

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Gran Canaria

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Gran Canaria tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Gran Canaria kauttamme.

Gran Canaria -opas

Gran Canaria Autonvuokraus

Gran Canaria on osa Espanjaan kuuluvia CanarySaaria ja se on toiseksi eteläisin saari. Sen asukasluku on noin 840 000, ja se on Toiseksi suurin Canarysaarista Teneriffan jälkeen. Saaren ensimmäiset eurooppalaiset 1400-luvulla kutsuivat Kanarin asukkaita, mikä oli kaikkien ympäröivien saarten kollektiivisen nimeämisen alkuperä. Saari on täynnä vulkaanisia kiviä, maan pohjoisosassa on kaksi sukupuuttoon sukupuuttoon sukupuuttoon päin ollutta tulivuorta.

Saaren suurin teollisuus on matkailu, jota seuraa maatalous vientituotantoa vastaan. Siellä on myös Euroopan ainoa kahviviljelmä. Gran Canarialla on monipuolisin luonto kaikista Canarysaarista. Korkein huippu on Morro de la Agujereada 1956 m merenpinnan yläpuolella, kun taas sen luultiin perinteisesti olevan Pico de las Nieves (1949 m).

Saari on suosikki matkailukohde lämpimällä vakaalla ilmastolla ympäri vuoden. Monet matkustavat tänne erityisesti talvella nauttimaan auringosta, ja saari on yksi Euroopan suurimmista golfin harrastajien kohteista. Vaikka monet ihmiset yhdistävät Gran Canarian rantalomiin, on monia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä tutkittavaksi. Vanhoja viihtyisiä pikkukaupunkeja, patikointia vuorilla,viinitarhoja ja banaaniviljelmiä, huvipuistoja ja luoliin tutustumista.

Nähtävyyksiä

Kaupunkielämä hyvillä ostoksilla ja parhailla kaupoilla löytyy maakunnan pääkaupungista Las Palmasista. Jos haluat eloisan yöelämän, suuntaa Playa del Inglésiin, jossa on suuret yökerhot ja pubit. Ravintoloissa kannattaa maistella paikallisia erikoisuuksia tuoreella kalalla, kalmarilla ja äyriäisillä, papas arrugadas – ryppyisiä perunoita, paikallista olutta Trooppinen, queso de cabra – Canarian vuohenjuustoa ja tietysti tapaksia.

Roque Bentayga (1404 m) oli urbefolkningens hellige fjell alkuperäiskansojen pyhä vuori ja yksi kuuluisista maamerkeistä yhdessä Roque Nublon (1813 m) kanssa.

Historiallisessa Gáldarissa voit kokea Cueva Pintadan arkeologisen puiston hyvin säilyneillä alkuperäiskansojen luolamaalauksia. Museossa voit nähdä keramiikkaa, muinaisia kolikoita ja enemmän alueelta kaivettuja sekä 3D-näyttelyn, joka näyttää alkuperäiskansan entisen elämän.

Barranco de Guayadeque on 10 km pitkä rotko rannikolta ja ylös vuorille. Jos et ole kyllästynyt historiaan, Guayadequen kaupunki tarjoaa historiallisia luolia, joita käytettiin alkuperäiskansojen haudoina, joissa on viime aikoina tehty monia arkeologisia löytöjä. Useat luolat ovat tällä hetkellä asuttuja, mutta merkittävästi päivitettyjä ja modernisoituja.

Veguetan vanhassakaupungissa voit kokea ”La ruta de tapas” joka torstai, jossa voit mennä baarista baariin ja maistella yksinkertaisia tapasruokia.

Gran Canarialla on ainutlaatuinen maisema, täällä Playa del Curan luolasta.

Tutustu Gran Canaria autonvuokraus

On melkein pakko saada vuokra-auto Gran Canarialla. Vaikka useimmat ihmiset matkustavat tänne kylpemään ja imemään aurinkoa, sinun pitäisi kokea joitain monista jännittävistä ja kauniista pienistä kaupungeista ja nähtävyyksistä. Täällä on myös useita kauniita luonnonalueita, jotka ovat vierailun arvoisia, ja erityisesti niitä, jotka sijaitsevat tulivuorisaaren vuorilla. Täällä olemme valinneet joitain suosituimmista ajamista.

Matka ja ajoaika nähtävyyksiin

Koska ihmiset oleskelvat eri paikoissa Gran Canarialla, ei ole asianmukaista sisällyttää matkoja ja ajokilometrejä. Et ole koskaan kaukana, kun sinulla on vuokra-auto. Jos esimerkiksi aiot ajaa Las Palmasista Roque Nubloon, joka seisoo saaren huipulla ja keskellä, se on enintään noin 50 mailia kumpaakin suuntaan. Yleensä ajat hieman yli tunnin. Täyden ympyrän ajaminen saaren ympäri ja rannikkoa pitkin kestää noin 3 tuntia.

Cathedral Santa Ana – yksi Las Palmasin kauniista rakennuksista.

Las Palmas – Gran Canarian kaupunki

Las Palmas on Espanjan yhdeksänneksi suurin kaupunki, jossa on noin 390 000 asukasta. Täällä saat vilkkaan ja urbaanin tauon uimaelämästä ja voit huolehtia museoista, ravintoloista, nähtävyyksistä ja elämyksistä, joita et muuten löydä saarelta. Yksi suurimmista vetotalleista on vanhankaupungin vegueta. Tämä oli aiemmin saaren ”pääkaupunki” ja myös paikka, josta löydät jännittävimmät rakennukset. Täällä voit vierailla Casa de Colónissa, talossa, jossa Kristoffer Kolumbus asui usein suunnitellessaan retkiään. Myös kaunis Santa Anan katedraali on kohokohtien joukossa. Muuten Las Palmas on hyvä kaupunki shoppailla, siellä on monia hyviä ravintoloita, ja voit tietysti myös uida ja ottaa aurinkoa rannoilla, jotka sijaitsevat kaupungin keskustan kummallakin puolella.

Roque Nublo ja Roque de la Rana olivat luultavasti osa tulivuorenpurkausta useita miljoonia vuosia sitten.

Roque Nublo – Kivi pilvissä

Gran Canarian ehkä tunnetuin maamerkki on vulkaaninen kivi Roque Nublo. Nimi tarkoittaa sellaista asiaa kuin kivi pilvissä. Se näyttää monoliitista, joka ulottuu lähes 90 metriä suoraan säähän. Roque Nublon vieressä seisoo ”pikkuveli” Roque de la Rana. Luultavasti kivet tehtiin tulivuorenpurkauksessa useita miljoonia vuosia sitten. Ihmiset matkustavat Roque Nubloon nauttimaan näkymästä, ottamaan vaikuttavia valokuvia ja kävelemään ainutlaatuisessa maisemassa. Täällä on useita polkuja, jotka on merkitty hyvin. Kalliolle asti ei voi ajaa, vaan pysäköidä noin 1,5 kilometriä ylle.

Maspalomas – Gran Canarian miniatyyriaavikko

Maspalomas on sekä Playa del Inglesin vieressä sijaitsevan merenrantakohteen että kaupungin vieressä sijaitsevan 12 km pitkän rannan nimi. badebyen Ranta muuttuu valtavaksi hiekkadyyniksi, joka ulottuu Melonerasin paikalle asti. Sieltä löydät myös yhden saaren tunnetuimmista nähtävyyksistä, Faro de Maspalomasin majakan. Hiekkadyyni on suojelualue, jossa on pesimäpaikkoja monille lintulajeille. Siksi et voi kävellä kuussa siellä, vaan sinun on käytettävä merkittyjä polkuja, jotka kulkevat hiekkadyynin läpi. Voit myös vuokrata itsellesi kamelin, jos et pysty kävelemään itse. Vierailu Gran Canarialla pitäisi sisältää matkan Dunas de Maspalomasin miniatyyriaavikolle,ellei mitään muuta nauttia yhdestä saaren parhaista rannoista.

Dunas de Maspalomasin miniatyyriaavikko on tutustumisen arvoinen, kun olet Gran Canarialla.
Kaupunkia kutsutaan ”Pikku Venetsiaksi”, jossa on pienet kanavat ja kauniit talot, jotka on rakennettu italialaiseen tyyliin.

Puerto de Mogán – Gran Canarian kaunein kylä?

Puerto de Mogánin pientä kalastajakylää kutsutaan paikallisesti ”Pikku Venetsiaksi”. Tämä johtuu siitä, että kylälle ovat ominaisia muun muassa pienet kanavat, upeat puutarhat, italialaiseentyyliin rakennetut pientalot sekä viihtyisät pienet kadut ja kujat. Monet uskovat, että Puerto de Mogán on Gran Canarian kaunein kaupunki tai kaupunki. Täältä löydät myös yhden saaren parhaista hiekkarannoista. Ranta sijaitsee pienen lahden päässä, jossa on hiljaista ja mukavaa vettä, joka sopii uimaan koko perheelle. Paras päivä vierailla kylässä on perjantai. Sitten kaupungin keskustassa on suuret markkinat, ja ihmiset tulevat kaikkialta saarelta tarjoamaan matkamuistoja, herkkuja, käsitöitä ja paljon muuta. Puerto de Mogánissa on myös useita nähtävyyksiä, joihin kannattaa tarttua, mukaan lukien sukellusvene, jolla voit saada kyydin.

Basilika kadun päässä värikkäillä taloilla.

Teror – Kylä saaren kauneimpien maisemien ympäröimänä

Terorin pieni vuoristokylä kuuluu myös saaren pieniin kaupunkeihin, jotka on koettava. Se ei ole liian kaukana edellä mainitusta Firgasista ja siten saaren pohjoispuolella, lähellä Las Palmasia. Täällä arkkitehtuuri on melko ainutlaatuinen. Monet taloista ovat siirtomaa-ajalta, ja ne ovat useita satoja vuosia vanhoja. Täällä pyhiinvaeltajat ovat läpi historian, enimmäkseen nähdäkseen kuuluisan basilikan kunnioittavan Neitsyt Mariaa. Joka sunnuntai Terorissa on markkinat, joissa suurin osa siitä on herkullista ruokaa ja juomia. Firgasin kuten Firgaskin, Teror tunnetaan myös hyvästä lähdevedestä. Terorin ympäristö on vähintään yhtä suuri kuin kylä itse. Jos pysähdyt, sinulla on aikaa vierailla Parque Rural de Doramasissa. Vain 2 km:n päässä Terorista tämä alue on ihana paikka kävellä.

Firgas – Kaunis kylä merinäköalalla

Firgas on yksi Gran Canarian monista kauniista pikkukaupungeista ja myös vanhimpien joukossa. Se perustettiin vuonna 1488 hieman ylös vuorille, vain muutama kilometri länteen Las Palmas. Tunnetuin kaupunki on kaupungintalo, jossa on pääaukio, ja vaikuttava Paseo de Gran Canarian portaikko. Tämä on yksi kauneimmista ja ainutlaatuisimmista kaduista, joita löydät Euroopasta. Portaat kulkevat keinotekoisen vesiputouksen molemmin puolin 30 metrin putoamuksella. Vesiputous on koristeltu ja koristeltu kukilla, ja talon seinien varrella näet kauniita helpotuksia, jotka symboloivat saaren eri kaupunginosia. Firgasissa on myös muita kauniita rakennusta ja erilaisia miellyttäviä ravintoloita, joissa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia. Firgas tunnetaan muuten siitä, että sillä on Paras juomavesi Canary Islandsissa, ja täältä saat myös upeat näkymät maaseudulle ja Atlantin valtamerelle.

Yksi ainutlaatuisimmista kaduista, joita löydät Euroopasta, on vaikuttava Paseo de Gran Canarian portaikko. Portaat kulkevat keinotekoisen vesiputouksen molemmin puolin 30 metrin putoamuksella.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Useimmissa paikoissa Gran Canarialla on enimmäkseen helppo löytää pysäköintipaikkoja. Joko löydät pysäköintipaikkoja vartijoilla tai laitat auton merkittyyn tilaan (merkitty sinisillä viivoilla). Kaduilla, joilla on oikeus pysäköidä, maksat jalkakäytävillä olevan automaatin ja sinun on jätettävä kuitti näkyviin vuokra-auton tuulilasiin.

Las Palmasin keskustassa on jotain vaikeampaa löytää pysäköinti kaduilla, mutta täällä on useita pysäköintihalleja, joista valita.

Gran Canarialla on helppo ajaa itärannikolla. Las Palmasista Arguineguiniin kulkee hyvä valtatie, ja liikenne harvoin sulkeutuu. On kuitenkin haastavampaa ajaa sisämaahan saarella ja vuorelle. Tie on mutkainen ja hieman kapea. Vuorilla pitäisi ajaa varovasti ja kiinnittää erityistä huomiota.

Gran Canarialla on helppo ajaa, kun liikut itärannikkoa pitkin, mutta aja varovasti ja kiinnitä erityistä huomiota, jos olet menossa vuorille.
Huolimatta siitä, että lentokentällä on vuosittain yli 11 miljoonaa matkustajaa, se on selkeä ja helppo löytää.

Lentokenttä

Kuuluisan lomasaaren lentokenttää kutsutaan virallisesti Gran Canarian lentokentäksi (Aeropuerto de Gran Canaria), mutta saaren asukkaat kutsutaan usein Grandon lentokentäksi. Se on espanjan viidenneksi suurin , jasillä on lähes 11 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Suuren tilauslentomäärän lisäksi Ryan Air laskeutuu muun muassa Grandon lentokentälle. Gran Canarian lentokenttä sijaitsee saaren itäpuolella sekä pääkaupungin Las Palmasin ja kuuluisimpien lomakohteiden välissä.

Vaikka lentokenttä käsittelee monia matkustajia, se on selkeä ja suoraviivainen. Kaikki autovuokraamot ovat kokoontuneet suunnilleen keskelle terminaalirakennusta, laskurit vierekkäin. Tästä päivästä lähtien on 11 yritystä, jotka tarjoavat autonvuokrausta lentokentällä. Näitä ovat suurimmat kansainväliset toimijat, kuten Europcar, Hertz, Thrifty, Budget ja Sixt, saksalainen autovuokraamo ja autovuokraamo, joka toimii vain Canary Islands (TopCar).

  • Lentokentältä Las Palmasiin matkaa on noin 25 kilometriä, moottoritiellä koko matka. Ajoaika on noin 20 minuuttia.
  • Lentokentältä Maspalomasiin ja Playa del Inglesiin matkaa on noin 30 kilometriä. Ajoaika moottoritiellä on noin 20 minuuttia.
  • Lentokentältä Arguineguiniin on noin 43 kilometriä, ajoaika noin 30 minuuttia.