Autonvuokraus Reno

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Reno

Reno matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Reno. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Reno

Autovuokraamo Reno
Autovuokraamo Reno

Reno sijaitsee jalka on kuuluisa vuoriston Sierra Nevadan Yhdysvaltain Nevadan osavaltiossa, ja on noin 225000 asukasta (2011).

Reno aloitti kehityksen kohti kaupunkien kylä keskellä 1800, mukaan lukien koska kultalöydön läheisillä vuorilla. Tämä loi kultakuume, joka kuitenkaan ei kestä niin kauan – mutta tarpeeksi pitkä asutus oli suhteellisen suuri. Joitakin vuosia myöhemmin todettiin, että hopea ja kaivostoiminta luotiin – mikä osoittautui paljon tuottoisampaa.

Muuten Reno tunnetaan ennen kaikkea ”Biggest Little Town in the World” – ja on kuuluisa monista spillecasinoer. Reno kilpailevat siellä toiseen kaupunkiin Nevadassa, eli vieläkin kuuluisan Las Vegasissa. Maine kaupunki pelaajille, yhdessä joidenkin – Yhdysvaltain standardit – erittäin liberaali avioero lait, on antanut kaupungin mainetta moraalinen ”rispaantunut”.

Reno on paljon mainettaan parempi, ja kaupunki on myös koulutuskeskus Nevada – ja ovat mukana valtion vanhin yliopisto, University of Nevada – joka on perustettu vuonna 1864.Lisäksi Reno luonnollinen lähtökohta vierailevat ihana hiihto tilat, jotka on perustettu vuorilla lähialueilla.

On kaksi lentokenttää kaupungissa Reno: Reno – Tahoe International Airport sijaitsee 6 km kaakkoon kaupungin, ja Reno Steadman lentokentälle. Tämä sijaitsee 19 kilometriä luoteeseen keskustassa.