Autonvuokraus Jacksonville Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Jacksonville Lentokenttä

Jacksonville Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Jacksonville Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Jacksonville Lentokenttä

Autovuokraamo Jacksonville Lentokenttä
Autovuokraamo Jacksonville Lentokenttä

Jacksonville International Airport (JAX) sijaitsee Floridan osavaltiossa, noin 23 kilometriä pohjoiseen Jacksonville keskustasta.

Lentoasema vihittiin vuonna 1968 ja on yksi terminaalirakennuksen. Jacksonville Airport palvelee noin 6 miljoonaa matkustajaa vuosittain.

Useat lentoyhtiöt ovat suoria lentoja Jacksonville International Airport on 24 kohteisiin Yhdysvalloissa – kuten Las Vegas, Washington DC, Denver, Miami ja Chicago.

On erinomaiset julkisen lentoaseman tilojen – monia ravintoloita, kahviloita ja baareja.Lisäksi on kauppoja, kioski, pankkiautomaatit, meditaatio huone, Spa-keskus, taidegalleria, hieronta tuolit, infopiste ja ilmainen langaton internetyhteys.

On kaksi hotellia lentoasemalla: Clarion Hotel Airport (joka on myös yrityskeskus kokoustilaa) ja Microtel Inn & Suites. Lisäksi on useita hotelleja välittömässä läheisyydessä.

Saadaksesi lentokentältä osaksi kaupungin keskustaan, voi kestää bussilla tai taksilla. On suosittu vuokrata auton Jacksonville ja tuloaulassa on matkatavaroiden alueella ovat toimistot useita hyvämaineinen autovuokraamojen – kuten National, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja Thrifty.