Autonvuokraus Kansas

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kansas

Kansas matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kansas. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kansas

Autovuokraamo Kansas
Autovuokraamo Kansas

Kansas City sijaitsee Missourin osavaltiossa, jonka Missouri River. Kaupungissa on noin 450000 asukasta (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 2 miljoonaa.

Kansas City perustettiin vuonna 1821 – samana vuonna kuin Missourin osavaltiosta tuli liitto – ja on nykyään tärkeä teollisuuden kaupunki ja tärkeä liikenteen solmukohta. Lisäksi kaupunki on koulutuskeskus, jossa yliopisto, viherhuone ja useita korkeakouluissa.

Eri alueilla kaupunki sijaitsee rengas Downtown, ja käytiin laajoja peruskorjauksia 1980. Paljon Kansas City on ominaista tänään modernin kerrostalot toimistot, hotellit, ravintolat ja kaupat.

Kansas City oli vuosina 1920 1940 tunnetaan nimellä ”jazz mekka”, ja on edelleen useita jazz klubeja Keskusta yrittää jatkaa tätä perintöä.

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä kaupungissa on arvostettu taidegalleria ”Nelson-Atkins Museum of Art.” On olemassa myös useita muita mielenkiintoisia gallerioita ja museoita Kansas City. Kaupungin päärakennus on Harry S. Truman Sports Complex, jonka jälkeen ferdigstillellsen vuonna 1973 sisältää kaksi stadionin baseball ja amerikkalainen jalkapallo.

Lähin lentokenttä on Kansas City International Airport, joka sijaitsee 24 km luoteeseen kaupungin keskustasta.