Autonvuokraus Chicago Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Chicago Lentokenttä

Chicago Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Chicago Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Chicago Lentokenttä

Autovuokraamo Chicago Lentokenttä
Autovuokraamo Chicago Lentokenttä

Chicago O’Hare International Airport sijaitsee 30 km luoteeseen Chicago keskus, on kaupungin tärkein lentokenttä.Tämä on yksi suurimmista ja vilkkaimmista lentokentistä maailmassa.

Chicago Airport avattiin vuonna 1955 ja nykyään palvelee 66 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011). Lentokentällä on neljä terminaalirakennusten: 1, 2, 3 ja 5 Terminaalit 1-3 käyttävät kansallisia ilmaliikenteen kun terminaali 5 on käytössä kansainväliset lennot. Raitiovaunu päätelaitteiden välillä.

noin 50 lentoyhtiöillä on suoria lentoja Chicago Airport lukuisiin kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla. Lentoasema on tärkein keskus American Airlines ja United Airlines. Jotkut suosituimpia Lennot Chicago Airport mennä Lontoon, Frankfurtin, Toronto, New York, Los Angeles, Tokyo, Pariisi ja Meksiko City.

On olemassa useita lentoaseman tilojen – myös kauppoja, ravintoloita, kahviloita, baareja, infopiste, kappeli, lasten leikkihuone, pankkiautomaatit, valuutanvaihto, terveyskeskus, business center ja langaton internetyhteys.

Lentokenttä soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille. Terminaalin 2 hotelli ”Hilton Chicago O’Hare Airport Hotel”. Lisäksi on useita hotelleja välittömässä läheisyydessä.

On hyvät julkisen liikenteen lentokentältä osaksi Chicagon. Yksi voi sitten halutessaan käyttää junalla, bussilla tai taksilla.

Monet ihmiset haluavat vuokrata auton Chicagossa ja lentoasemalla on useita kansainvälisiä autovuokraamoja toimistot – kuten Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja National.