Autonvuokraus Tampa

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tampa

Tampa matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tampa. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tampa

Autovuokraamo Tampa
Autovuokraamo Tampa

Tampa sijaitsee Bay Tampa Bay Meksikonlahdella, Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa. Kaupungin väestöstä on noin 340000 (2010), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu lähes 2,8 miljoonaa.

Tampa on merkittävä kaupan keskus ja teollisuuden kaupunki – mutta luultavasti liittyy ensisijaisesti kokonaisvaltaista matkailun alalla.

Espanjalaiset valloittivat alueen jo vuonna 1500, mutta vasta 1800-luvun puolivälissä Tampa kasvoi kaupunki. Kasvu, ei kuitenkaan odota vähän, mutta sen jälkeen 2 Maailmansota kaupungin tulee valtava laajennus ajan.

Tampa on useita jännittäviä nähtävyyksiä tarjota, mukaan lukien Ybor City – kaupunginosissa, jotka olivat sydänmailla kaupungin laajasta sikari tuotantoa, mutta joka nykyisin on vilkas yöelämä on lukuisia baareja ja klubeja. Alueen aitous on säilötty vanhat sikarin tehtaat ovat edelleen olemassa. Enemmän hyväpalkkainen yöelämä piirissä ovat Channelside, jossa kirjoittaja Useita gourmet-ravintoloita.

Lisäksi on olemassa myös monia suuria seikkailuja perheille Tampa. Tämä koskee ennen kaikkea teemapuisto ”Busch Gardens”, joka keskittyy Afrikkaan. Täällä voit sekä nauttia erilaisia ​​Afrikkalainen eläimiä ja käyttää yhtä tai useampaa puiston monista vuoristoratoja. Läheiset, Adventure Island, jättiläinen vesipuisto.

Tampa kuuluisin kävelykatu on 7 km pitkä jalkakäytävä Bayshore Boulevard, jossa näkymät ovat upeita. Tämä on maailman pisin yhtenäinen jalkakäytävä.

Muuten Tampa tunnettu merirosvo festivaali ”Gasparilla Festival”, järjestetään vuosittain tammikuussa. Sitten on olemassa joukoittain ihmisiä, joilla veneen kulkueet tärkein vetonaula.

Lähin lentokenttä on Tampa International Airport, joka sijaitsee 11 km länteen kaupungin keskustasta.