Autonvuokraus Missoula

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Missoula

Missoula matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Missoula. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Missoula

Autovuokraamo Missoula
Autovuokraamo Missoula

Missoula on suhteellisen pieni kaupunki Missoula laaksossa Yhdysvaltain valtion Montana. Kaupungissa on noin 67000 asukasta (2011), ja on kaupallinen ja teollinen keskus – lisäksi joukko mediayritysten sijaitsevat täällä. Missoula myös omaa yliopistoa.

Arkeologiset todisteet osoittavat, että ihmiset elivät laaksossa jo loppuun viimeisen jääkauden. Vuonna 1700, Ranskan turkis metsästäjät ryntäävät tänne. Monet heistä joutuivat väijytykseen paikallisten intiaaniheimojen, ja kerrottiin, että kapea sisäänkäynti laaksoon oli niin täynnä ihmisen luita myöhemmin Ranskan dubattuna se ”Hell Gate”. Tämä nimi oli käytössä vuoteen kaupunki nimettiin uudelleen Missoula vuonna 1866. Sitten ammuttiin taloudellisen kehityksen vauhtia, ja kaupunki oli keskeinen piirre tässä osassa Montana.

Kaksi suurteollisuuden Missoula, matkailu ja panimo toimintaa. On olemassa useita suuria ja pienpanimo kaupungissa.

Se järjestetään säännöllisesti useita kulttuurin festivaaleja Missoula – pääasiassa elokuvan ja kirjallisuuden – ja kaupunki on myös tunnettu monista vuotuisen markkinoilla, mukaan lukien ”Missoula viljelijän markkinoille” ja ”Kansan Market” (jossa myynti taidekäsityön).Kaupungissa on myös kaksi hyvin aktiivista teatteria.

Muuten Missoula useita mielenkiintoisia museoita osoittaa muun muassa Taiteen ja kulttuurin museo ”Montana museo” museosta ”Historic Fort Missoula”, ”Rocky Mountain Museum of Military History” ja ”Northern Rockies Heritage Center”.Jälkimmäiset kaksi museota osittain heijastaa Missoula läheisyys vuorten Rocky Mountains.

Lähin lentokenttä on Missoula International Airport, joka sijaitsee 7 km luoteeseen kaupungin.