Autonvuokraus Long Beach

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Long Beach

Long Beach matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Long Beach. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Long Beach

Autovuokraamo Long Beach
Autovuokraamo Long Beach

Long Beach sijaitsee San Pedro Bay Kaliforniassa, erityisesti 30 km etelään Los Angeles.Kaupungissa on noin. 470000 asukasta (2010). Long Beach on yhteinen satamaan Los Angeles kautta kanavayhteyden ”Cerritos Channel”.

Sen lisäksi, että Long Beach on joitakin valmistus – sekä sotilaallinen läsnäolo sekä laivaston satamaan ja lentotukikohdan – se on ensisijaisesti matkailu on kaupungin taloudellinen voimatekijä.

Suurin nähtävyys on ihana, koko 13 kilometrin uimaranta. Muita nähtävyyksiä ovat laivan ”Queen Mary”, joka toimii merenkulun museo. ”Walter Pyramid”, pyramidin muotoinen kuntosali koripallo ja lentopallo, on kaupungin kaikkein ainutlaatuinen rakennus – ja suosittu matkailukohde.

Long Beach on myös paikalla useita merkittäviä tapahtumia – kuten vuotuinen Long Beach Blues Festival ja rotu Long Beach Grand Prix.

Lähin lentokenttä on paikallinen Long Beach Airport, joka sijaitsee 6 kilometriä koilliseen downtown. Muuten, Los Angeles International Airport vain 34 kilometriä luoteeseen Long Beach.