Autonvuokraus Buffalo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Buffalo

Buffalo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Buffalo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Buffalo

Autovuokraamo Buffalo
Autovuokraamo Buffalo

Buffalo sijaitsee Koillis Yhdysvalloissa, ja se on toiseksi suurin kaupunki osavaltiossa New Yorkin.Buffalo on 261000 asukasta (2011), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 1,2 miljoonaa.

Buffalo sijaitsee Lake Erie Lake, ja on osa läänin Erie County. Buffalo on nykyaikainen satama, kaupalliset ja teolliset kaupunki ja tärkeä liikenteen solmukohta.

Kaupungissa on myös yliopisto – noin 30000 opiskelijaa.

Buffalo on yli 50 yksityistä ja julkista taidegalleriat – joista tunnetuin on ”Albert Knox Art Gallery.” Se on kokoelma nykytaiteen maailmassa, ja täällä voi myös nähdä teoksia Picasson, Matissen ja Miro.

Suosittu nähtävyys Buffalo on 115 metriä korkea kaupungintalon Art deco-tyyliin vuonna 1932. Kaupungintalo on avoinna yleisölle, ja 25 lattia on oberservasjonsdekket ”Buffalo City Hall Observation Deck”. Tämä tarjoaa kävijöille upeat näkymät kaupunkiin.

Muita nähtävyyksiä ovat Buffalo Pyhän Joosefin katedraali vuonna 1862, kirkko Pyhän Kolminaisuuden 1928, Buffalo Museum of Science – kanssa näyttelyitä, antropologian, kasvitieteen ja eläintieteen ja eläintarha Buffalo Zoo – jos Katso leijonia, tiikereitä ja karhuja.

Kaupungissa on muuten kasvitieteellinen puutarha, japanilainen puutarha, meri museo ja näyttelyitä sotalaivoja, ilmailumuseo ja akvaario.

noin 36 kilometriä luoteeseen Buffalo on Niagara Falls – yksi luonnon suurimmista ihmeistä. Täällä voit kokea vaikuttava vesiputouksista – ja ”Horseshoe Falls” (sijaitsee Ontario, Kanada ) on suurin kaikista.Tämä vesiputous on 792 metriä leveä ja 52 metriä korkea.

Buffalo Niagara International Airport sijaitsee 16 kilometriä koilliseen downtown.