Autonvuokraus Atlanta

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Atlanta

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Atlanta tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Atlanta kauttamme.

Atlantan opas

Bilutleie Atlanta
Atlanta Autonvuokraus

Se on Georgian osavaltion pääkaupunki ja suurin kaupunki.
Kaupungissa on noin 420 000 asukasta, kun koko kaupunkialueella on yli 5,2 miljoonaa asukasta.

Atlanta perustettiin vuonna 1837 rautatiekeskuksena. Nykyään kaupunki on johtava taloudellinen ja kaupallinen keskus Yhdysvaltojen lounaisosassa, ja sillä onmonipuolinen teollisuus. Useiden suuryritysten pääkonttori on Atlantassa, mukaan lukien Coca Cola Company ja CNN-uutiskanava.

Atlantassa on yli 20 yliopistoa ja korkeakoulua, ja se on myös tärkeä kulttuuri- ja kongressikeskus. Kaupunki isännöi vuoden 1996 kesäolympialaisia.

Nähtävyyksiä

Atlanta on suosittu turistikaupunki ja sillä on yli 35 miljoonaa kävijää vuosittain. Kaupunkikuvaa hallitsevat modernit pilvenpiirtäjät ja korkeat rakennukset, ja kaupungin keskustassa on hyvät ostosmahdollisuudet kauppojen ja ostoskeskusten kanssa.

Eläintarha ”Atlanta Zoo”, akvaario ”Georgia Aquarium” sekä huvipuisto ”Six Flags over Georgia” ovat suosittuja nähtävyyksiä koko perheelle. Atlantassa on myös teattereita, oopperaa ja lukuisia taidegallerioita.

Atlantassa on lukemattomia museoita – mukaan lukien Museo, joka on omistettu Jimmy Carterin elämälle. Vierailulle voidaan suositella myös Martin Luther King Jr. -museota. Muuten kaupungissa on juutalainen museo, useita historiallisia museoita, paperimuseo, luonnonhistoriallinen museo, planetaario sekä kasvitieteellinen puutarha.

Atlantan kaupunkikuvaa hallitsevat modernit pilvenpiirtäjät. Kaupungin keskustassa on hyvät ostosmahdollisuudet.

Tutustu Atlantaan autonvuokrausta

Useimmat ihmiset, jotka ovat lomalla Yhdysvalloissa, paitsi suurissa kaupungeissa, kuten New York City,käyttävät Autonvuokraus liikkua. Se voi tarkoittaa monta tuntia ratin takana, koska Yhdysvallat on melko tilava maa. Samaan aikaan Yhdysvalloissa on helppo ajaa. Täällä on valtateitä useimpien paikkojen välillä, ja hyviä ruokailumahdollisuuksia kaikkialla ajoväylillä. Katso myös karttaa ja Internetiä ennen pitkien vaiheiden ajamista. Usein matkan varrella on jännittäviä pysähdyspaikkoja.

Alpharettan kaupungintalo – yksi kaupungin monista historiallisista rakennuksista.

Alpharetta – Historiallinen ja aito eteläinen kaupunki

Alpharetta on yksi Atlantan esikaupungeista. Pikkukaupungissa on keskusta, jossa on historiske bygninger paljon historiallisia rakennuksia, jotka ovat hyvin säilyneitä ja jota pidetään yhtenä osavaltion asuinkelpoisimmista vierailukohista. Täällä on konsertteja lähes joka päivä. Usein järjestetään musiikki- ja kulttuurifestivaaleja, kaupungissa on yli 200 hyvää ruokapaikkaa, panimoa, baaria ja yöelämä, jossa on hyvä ilmapiiri, sekä paljon viheralueita ja mahdollisuuksia retkille luonnossa. Se on myös lyhyen matkan päässä Atlantasta, joten on helppo käydä aidossa osassa Georgian osavaltiota.

  • Atlantan keskustasta alpharettaan on vain 44 km.. Niin kauan kuin vältät ruuhka-ajan liikennettä, ajo vie sinua eteenpäin noin 30 minuutissa.
Helenissä on otettu käyttöön lakeja, jotka määräävät, että kaikkien rakennusten on oltava baijerilaista rakennustyyliä.

Helen – ”saksalainen” vuoristokaupunki Pohjois-Georgiassa

Monissa Yhdysvaltojen kaupungeissa asukkaat ovat hyvin huolissaan alkuperäisistä juuristaan. Tämä voi olla erityisen totta Helenissä, amerikkalaisrakenteinen pieni kaupunki, jossa on hieman alle 600 asukasta. Siellä on otettu käyttöön lakeja, jotka määräävät, että kaikkien rakennusten on oltava baijerilaista rakennustyyliä. Oktoberfest on kaupungissa itsestäänselvyys, ja sitä on järjestetty jo yli 50 vuotta peräkkäin. Helen on myös Appalakkien vuorilla,vuorijonolla, joka ulottuu Kanadaan asti. Täältä löydät paljon jännittävää tekemistä luonnossa, erityisesti perheille, jotka matkustavat yhdessä. Se voi tuntua hieman Disneylandin kaltaiselta baijerilaisen kaupungin kanssa Yhdysvalloissa, mutta silti Helen on kokemus, joka sinun pitäisi nähdä, jos matkustat Georgiaan.

  • Atlantan keskustasta on noin 150 km Helenin alppikylään. Ajat yli puolet matkasta moottoritiellä ja sinun pitäisi laskea noin 2 tuntia ja 10 minuuttia matkalla.
Nashvillessä kyse on lähinnä musiikista ja elävää musiikkia voi kokea joka ilta.

Nashville, Tennessee – Yhdysvaltain musiikkipääkaupunki

Monet pitivät Nashvilleä Amerikan musiikkipääkaupunkina– eikä vain countrymusiikin kannalta. Tämä on iso kaupunki, joka on loukussa pienessä ruumiissa. Asukkaat ovat mukavia ja avuliaita, nähtävyyksiä on paljon, etkö voi kahlata hyviin baareihin ja pubeihin elävällä musiikilla joka ilta. Monet kaupungin kohtauksista ovat legendaarisia, mikä tasoittaa tietä useille kuuluisille taiteilijoille. Kaupunki tunnetaan myös siitä, että siellä on monia hyviä ruokapaikkoja, jännittäviä museoita (joistamonet keskittyvät musiikkiin), ja suurin osa siitä on suhteellisen edullista täällä verrattuna muuhun maahan. Huomaa, että monet amerikkalaiset menevät Nashvilleen viikonloppuisin. Matkan voi haluta suunnitella viikon aikana, jopa suhteessa maanteiden liikenteeseen.

  • Atlantan ja Nashvillen välillä on 400 kilometriä. Ajat koko valtatien pätkän, ja pysähtymättä matka kestää yleensä noin 4 tuntia.

Savannah – Forrest Gumpin ”kotikaupunki”

Savannah on Georgian osavaltion vanhin kaupunki, joka perustettiin vuonna 1733. Se houkuttelee monia kävijöitä, osittain siksi, että siinä on mukava keskusta, jossa on monia vanhoja ja kunniitettaviarakennuksia, mukulakivikatuja, upeita puistoja ja kuuluisia maamerkkejä. Savannah tunnetaan myös monista ja hienoista hiekkarannoistaan, jotka sijaitsevat Tybee-saarilla kaupungin keskustan ulkopuolella (tavoitat useita autolla). Tämä on myös yksi Amerikan parhaista kaupungeista ruoan suhteen. Atlantin läheisyys tarkoittaa hyvää pääsyä tuoreisiin mereneläviin,joita tarjoillaan runsaissa annoksissa kaupungin monissa hyvissä ravintoloissa.

  • Se on melko tarkka 400 mailia Atlantasta Savannahiin, jossa koko matka kulkee moottoritiellä. Jos ajat ilman pysähdystä, se vie noin 4 tuntia.
Savannah tarjoaa useita upeita puistoja, kuten Forsyth Park.
Atlantan liikenne voi olla melko raskasta ja ruuhka-aikana on etu jättää auto seisomaan.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Atlanta on yksi halvimmista suurimmista kaupungeista Yhdysvalloissa pysäköidä. Kaupungissa on myös erittäin paljon pysäköintipaikkoja suhteessa autojen määrään maanteillä. Kadunvarsipysäköinti on kaikkialla, mutta huomaa, että se ei ole yhtä turvallinen kaikissa paikoissa. Joitakin keskustan alueita voi esiintyä, vaikka tilastollisesti se yleensä menee hyvin. Tuo kaikki arvoesineet autosta ja murtomahdollisuudet ovat hyvin pienet. Jos aiot yöpyä pitkään kaupungissa autonvuokraus, voi olla hyvä idea ladata ParkWhiz-sovellus. Se näyttää käytettävissä olevat pysäköintipaikat ja pysäköintihallit ja kertoo hinnat.

Atlantan liikennettä kuvataan melko raskaaksi ruuhka-aikana. Jonoja voi olla pitkiäkin, ja teillä on paljon aggressiivisia kuljettajia. Kaupunki on kasvanut merkittävästi viime vuosina, mikä osaltaan vaikuttaa ongelmaan. Vältät pahimman jättämällä auton niille tunneille, kun ihmiset menevät töihin ja töistä. Huomaa, että voit saada sakot Georgian osavaltiossa, jos ajat liian hitaasti vasemmassa tiedostossa moottoriteillä. Voit saada sakot myös, jos autolokeron sisällä on alkoholijuomia sisältäviä avoimia pulloja tai tikkuja, vaikka juoma olisi matkustajan hallussa.

Atlantan lentokenttä on matkustajamäärältään mitattuna maailman suurin.

Lentokenttä

Atlantan pääkenttä on nimeltään Hartsfield-Jackson Atlantan kansainvälinenlentokenttä, joka on nimetty kahden kaupungin entisen pormestarin mukaan. Lentokenttä on maailman suurin matkustajamäärältään mitattuna, jase on yhteydessä 150 kaupunkiin kotimaassa Yhdysvalloissa ja yli 70 kaupunkiin muualla maailmassa. Vain Pariisista Atlantan lentokenttä saa lähes 900 000 matkustajaa vuodessa.

Vaikka Hartsfield-Jackson Lentokenttä on koko, se on suhteellisen helppo autonvuokraus siellä. Kaikki autovuokraamot on yhdistetty erilliseen keskukseen (RCC – Rental Car Center), joka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Keskus liitetään lentoaseman terminaaleihin ja pysäköintipaikoille erillisen tehokkaan liikennejärjestelmän (SkyTrain) kautta. Vuonna 2020 lentoasemalla on 13 autovuokraamoa. Nämä ovat monia kansainvälisiä yrityksiä, kuten Avis, Alamo, Sixt, Budget ja Hertz, sekä useita paikallisia ja amerikkalaisia, kuten Payless ja Dollar Rent A Car.

  • Hartsfield-Jackson on vain 16 kilometriä keskustasta etelään, ja ajoaika on noin 15 minuuttia.