Autonvuokraus Atlanta

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Atlanta

Atlanta matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Atlanta. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Atlanta

Autovuokraamo Atlanta

Autovuokraamo Atlanta

Atlanta sijaitsee kaakkoon Yhdysvaltain ja on pääkaupunki ja suurin kaupunki Georgian osavaltiossa.

Kaupunki täällä noin 420000 asukasta, mutta koko kaupungin alueella on asukkaita yli 5,2 miljoonaa euroa.

Atlanta perustettiin vuonna 1837 kuin rautatien risteyksessä. Kaupunki on nykyään johtava taloudellinen ja kaupallinen keskus Lounais osa USA, ja on monipuolinen teollisuus.Useat suuret yritykset ovat pääkonttori Atlantassa, kuten Coca Cola ja CNN.

Atlanta on yli 20 yliopistojen ja korkeakoulujen, ja se on myös tärkeä kulttuurinen ja konferenssikeskus. Kaupunki isännöi kesäolympialaiset vuonna 1996.

Atlanta on suosittu matkailukohde, jossa on yli 35 miljoonaa kävijää vuosittain. Kaupunkikuvan hallitsevat moderneja pilvenpiirtäjiä ja korkeita rakennuksia, ja keskustan löydät hyviä ostoksilla kaupoissa ja ostoskeskuksissa.

Zoo “Atlanta Zoo,” akvaario “Georgia Aquarium” ja teemapuisto “Six Flags Over Georgia” ovat suosittuja matkailukohteita koko perheelle. Atlanta on myös teattereita, ooppera ja useita gallerioita.

Atlanta on lukemattomia museoita – mukaan lukien museo omistettu Jimmy Carterin elämää. Myös Martin Luther King Jr. museo, vierailu. Muuten kaupunki on juutalainen museo, useita historiallisia museoita, paperi museo, Natural History Museum, planetaario, ja kasvitieteellinen puutarha.

Kaupungin lentokenttä – Hartsfield Jackson Atlanta International Airport sijaitsee 11 kilometriä etelään keskustasta ja on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä.

Valikko